Σόρρυ, ήθελα να κάνω ποστ (είχα καιρό) και έκανα λάθος τόπικ..
Αυτή η φωτογραφία μου δίνει τόσο μεγάλη χαρά, δεν είμαι σίγουρη γιατί, αλλά εκπέμπει ευτυχία…
Ασε με ρε να το χαρώ. Καημό το είχα!'Ελα πες την αλήθεια, την πηρες μαζί επειδή σετάρεται ωραία το γιλεκάκι που φορεί με τις ομπρέλες και την ξαπλώστρα...
Είναι υγιές κανείς να αισθάνεται πολλά διαφορετικά συναισθήματα, είτε αυτά είναι θετικά (χαρά) , είτε αρνητικά (θυμός) . Το αντίθετο είναι επικίνδυνο...Ασε με ρε να το χαρώ. Καημό το είχα!
Πως δεν το είχα σκεφτεί τόσα χρόνια!!!!Πάρε το Μάρκο μαζί σου την επόμενη φορά!
Είναι τόσο ομορφες οι φωτο και φαίνεται τόσο ευτυχισμένο...το δικό μου το χαζό είτε δεν θα κάθεται ήσυχο είτε θα τρώει την άμμο...και θα ήθελα τόσο πολύ να την πάρω μαζί μου ειδικά τώρα που έχει αραιώσει ο κόσμος..Συγκινητικές φωτό, για όσους καταλάβουν το νόημά τους
View attachment 75027View attachment 75028View attachment 75029View attachment 75030View attachment 75031View attachment 75032
Καλά...μη κρίνεις συμπεριφορά από φωτό μόνο!Είναι τόσο ομορφες οι φωτο και φαίνεται τόσο ευτυχισμένο...το δικό μου το χαζό είτε δεν θα κάθεται ήσυχο είτε θα τρώει την άμμο...και θα ήθελα τόσο πολύ να την πάρω μαζί μου ειδικά τώρα που έχει αραιώσει ο κόσμος..
Ηταν πολύ καλύτερος από την μικρή.Και; Τον έβαλες μέσα σε μια βάρκα κι έχει βγει Λιβυκό;; Μας γράφεις από το αυτόφωρο που σε πήγαν για διατάραξη παραλίας με ποικίλους τρόπους;;
(βλέπω την τριχόμπαλα να κυλιέται στην άμμο και με πιάνει σύγκρυο)
Ναι μεν, αλλά...μακράν καλύτερος από τον άλλον.ο μπεμπης πρεπει να ειναι σαν τον δικο μου μαμακιας και φασαριοζος ε?