Χρυσούλα μου να το χαίρεσαι και απο εδώ το εκλαιράκι σου και να είναι πάντα γερό!!! Να το χαιρόμαστε επίσης κι εμείς μιας και δικαιωματικά έχει κατακτήσει την αγάπη τόσο την δικιά μου, όσο και της Ζιζελούνας μου!!! Εννοείται ότι το απόγευμα περιμένουμε κερασματοεκλαιράκια!!!!!!!Πριν από ένα χρόνο ακριβώς γεννήθηκε ένα μικρό Εκλαιράκι που ήρθε στη ζωή μας για να μας ανοίξει τις καρδιές και τα μάτια, να μας γεμίσει συναισθήματα, να μας αλλάξει νοοτροπίες, να μας μαγέψει με όλα όσα κάνει και να μας κερδίσει ως φίλους, συνοδηπόρους και προστάτες για παντα.
View attachment 28921View attachment 28922View attachment 28923View attachment 28924View attachment 28925
Γιώτα μου με το Ζιζελάκι σου.... το πιτσιρίκι κατάφερε και έκανε την Κλαίρη να τη λατρέψει!! Αυτό λέω μόνο!!!Χρυσούλα μου να το χαίρεσαι και απο εδώ το εκλαιράκι σου και να είναι πάντα γερό!!! Να το χαιρόμαστε επίσης κι εμείς μιας και δικαιωματικά έχει κατακτήσει την αγάπη τόσο την δικιά μου, όσο και της Ζιζελούνας μου!!! Εννοείται ότι το απόγευμα περιμένουμε κερασματοεκλαιράκια!!!!!!!