To στο παιδικό πάρτι θα σβήσει κάτι στο δικό της size, ένα εκλαίρ με ένα κεράκι...!!!τουρτα σβησατε????
To στο παιδικό πάρτι θα σβήσει κάτι στο δικό της size, ένα εκλαίρ με ένα κεράκι...!!!τουρτα σβησατε????
Εννοείται!Είναι παιδί με αρχές βρε... μεταξύ μας πρέπει να παραδεχτείς ότι προσπάθησα να σου το κόψω, έτσι???
Θα φέρεις και μουσικούς?To στο παιδικό πάρτι θα σβήσει κάτι στο δικό της size, ένα εκλαίρ με ένα κεράκι...!!!
Παλιοσειράααααααααα.... τη βλέπω με πι στα βαθειά γεράματα να κουνάει τον πωπό της μπροστά στον λευκομουστακωμένο πλέον floyd που θα παλεύει να μην σπάσει το κάτσε...!!!Χρόνια πολλά στην μπέμπα σούπερ μαμά παλιοσειρά!
Ο δικός μου ο... αμούστακος... τη σκέφτεται όοοοολη μέρα και πολύ θα ήθελε να... της ευχηθεί
Να σας ζήσει, να γίνει κωλόγρια, να τη χαίρεστε πάντα!
Χρόνια Πολλά στο γλυκό σου Εκλαιράκι.....χιλιόχρονη!!!
Σας ευχαριστώωωωωωω πολύυυυΝα εισαι παντα καλα και να την χαιρεσαι.
Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου... χρόνισε και ακόμα να καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε!!Χρυσούλα χρόνια πολλά στην μικρή σου να είναι πάντα καλά και να την χαίρεσαι!!!
Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω...!!!Χρονια της πολλα!
Ευχομαι να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη.
Σε ευχαριστώ είχαμε και εμείς γενέθλια πριν λίγες μέρες!!Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου... χρόνισε και ακόμα να καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε!!
Να χαίρεσαι τον κουραμπιεδάκο σου!!
Meeeeen....Τελειο! Σαν τις playmates που βγαινουν μεσα απο τεραστιες τουρτες!