Να σε χαιρόμαστε μικρή μου...!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Θα "καλοπέρναγε" ο Ερμής.... ούτε για αστείο δε θέλει αρσενικό η κλαίρη τώρα... ούτε να τη μυρίζουν!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Θα "καλοπέρναγε" ο Ερμής.... ούτε για αστείο δε θέλει αρσενικό η κλαίρη τώρα... ούτε να τη μυρίζουν!!!
περιμενε να μπει στην 9η, να γινει το παρτυ της σηκωμενης ουρας στη σταση...."ελα στο χωρο μου, σε περιμενω...αν θες, ερχομαι και στον δικο σου"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το έχω ζήσει κι αυτό.... το "ανόιξαμε και σας περιμένουμε" και αναρωτιόμουν τόσο καιρό τι πρόστυχο πλάσμα ανέθρεφα στον κόρφο μου τόσο καιρό....
Να κάνει τα αρσενικά (από κοκόνια μέχρι κόλευ) να κλαίνε και να το ευχαριστιέται το πορνίδιο.... τσ, τσ, τσ... αίσχος!!! :p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
καλα... εβλεπα το video με το westie puppy....ποσο γλυκά ειναι με τα χεροποδαρακια τους κι αναλαφρα...εμενα με τις πατουσες γετι ειναι αμπνταλω....:p
βεβαια αυτες οι αρκουδοπατουσες οι ολοστρογγυλες μας ειναι και το κατι αλλο:p :p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Το έχω ζήσει κι αυτό.... το "ανόιξαμε και σας περιμένουμε" και αναρωτιόμουν τόσο καιρό τι πρόστυχο πλάσμα ανέθρεφα στον κόρφο μου τόσο καιρό....
Να κάνει τα αρσενικά (από κοκόνια μέχρι κόλευ) να κλαίνε και να το ευχαριστιέται το πορνίδιο.... τσ, τσ, τσ... αίσχος!!! :p
Χρυσουλα ντροπη! ειναι προστυχια το σεξ??? :p :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Με τον κάθε έναν κόπρο που δεν εγκρίνει η μανούλα....ΝΑΙ!!!
Να δούμε ένα Ε9, πόσα σακιά ξηρά θα φέρει, πόσα σκυλόσπιτα έχει και μετά το συζητάμε....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Με τον κάθε έναν κόπρο που δεν εγκρίνει η μανούλα....ΝΑΙ!!!
Να δούμε ένα Ε9, πόσα σακιά ξηρά θα φέρει, πόσα σκυλόσπιτα έχει και μετά το συζητάμε....
αααα....εμεις ειμαστε πιο ελαφριες.....:p :p
Και φυσικα δε μιλαμε για γαμο!!!!! αμεσως εσυ!

Σα το γιο μου που λεει...ρε μανα γιατι δε βγαζουν προφυλακτικα για σκυλους? ! ντοιγκ!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Eμ, ξέρει τι λέει το παιδί... κοίτα δεν το μοσχοαναθρέφω εγώ για να μου το πηδ....ει ο πρώτος τυχόντας!!!
Χωρίς δέσμευση δεν γίνεται τίποτα!!! Πρώτα θα φέρει το κολάρο με το μπριγιάν και μετά όλα τα άλλα!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Eμ, ξέρει τι λέει το παιδί... κοίτα δεν το μοσχοαναθρέφω εγώ για να μου το πηδ....ει ο πρώτος τυχόντας!!!
Χωρίς δέσμευση δεν γίνεται τίποτα!!! Πρώτα θα φέρει το κολάρο με το μπριγιάν και μετά όλα τα άλλα!!!
λοιπον λειτουργουμε αναποδα....εγω θα ξενερωνα αν εβλεπα μπριγιαντοκολλαρο...προτιμω με γυφτοκαρφα...:p :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αυτό δεν θα το τολμούσα ποτέ...
Κόντεψε να μας κάνει παιδί η Ζιζέλ τις προάλλες από τα καβαλήματα, αν της βάλλω και καρφιά αυτό ήταν της βγήκε το όνομα... έτοιμη για το γκέι παρέιντ θα είναι!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μμμμ....δηλαδή ενα μπουκέτο αγριολούλουδα (τα ' χουμε και τζάμπα στο σπίτι) δεν σας κάνουν ε..?
Ερμάκο κάτσε στα αυγά σου....δεν είναι για τα δόντια σου αυτές...:D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μμμμ....δηλαδή ενα μπουκέτο αγριολούλουδα (τα ' χουμε και τζάμπα στο σπίτι) δεν σας κάνουν ε..?
Ερμάκο κάτσε στα αυγά σου....δεν είναι για τα δόντια σου αυτές...:D
αγριολουλουδα....αααα πολυ ωραιο....να σε φωναξω στις 24 του Γεναρη στα δικα μας? τι γλυκο....
θα σας εχω και πισινα με μπαλακια!!!!!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Κοίτα ... για το πρώτο ραντεβού κάτι γίνεται.... τσουκνίδες και γαιδουραγκαθα να μην είναι μόνο.... μετά βλέπουμε!!

Scarlett.... εσύ φρόνιμα!!! :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
[video=youtube;if3HkEZyJds]http://www.youtube.com/watch?v=if3HkEZyJds&feature=related[/video]

Αχαχαχαχα
άντε βρε καλά νά 'μαστε !!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σταματια, πολυ καλο. Εγω θα λαϊκίσω με κατι παλιακό...:rolleyes:

[video=youtube;ewg6t0-AH5w]http://www.youtube.com/watch?v=ewg6t0-AH5w[/video]

Στατιστικά Forum

Θέματα