Να μαστε και εμείς (ξανά)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μετά απο πολύ καιρό νά μαι πάλι ξανά στο forum αυτό με το νέο μου σκυλάκι την Ζήβα.

Η Ζήβα μου είναι μια 3,5 μηνών σκυλίτσα Eurasier (Ευρασίας) που έφερα μαζί μου απο την αγγλία που πήγα ώς εκεί για να την πάρω (την είχα κλείσει με μια εκτροφέα εδώ και μήνες). Η Ζήβα είναι μαζί μου εδώ και 1,5 μήνα τώρα.

Ορίστε μερικές φωτογραφίες της όταν ήταν 2 μηνών που την πήρα απο την αγγλία.

Και ορίστε και 2 πρόσφατες φώτο της που είμαστε μαζί στο Άλσος Παπάγου

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να σου ζήσει ειναι μια κουκλαρα!!!!:)

Ελπίζω να συναντηθούμε καμια μερα στο σκυλοπαρκο!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μπράβο!Να σου ζήσει!:D:D
Είχε παλιά Eurasier κάποιος στην γειτονία μου και είχα φάει τρελή φρίκη!
Είνια απίστευτα εντυπωσιακά σκυλιά!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δεν πάω συνέχεια στο πάρκο αυτό, απλά κάθε σ/κ που πάω βόλτες με την Ζήβα πάμε όπου μας βγάλει ο δρόμος και το GPS και άλλες φορες είναι που κανονίζω με άλλα άτομα και πάμε όλοι κάπου με τα σκυλάκια μας.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και εμεις δεν παμε καθε μερα... Αλλα ειναι ενας πολυ ομορφος χωρος, ιδανικος για σκυλοσυναντησεις και κοινωνικοποιηση!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μπαινοντας απο τη Μεσογειων, απεναντι απο το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας , προς Παπαγου, ολο ευθεια και μετα αριστερα... Ειναι και μια καφετερια εκει το Verde.
Πολυ ωραια ειναι και στο σκυλοπαρκο Χολαργου... απεναντι απο το Δημαρχειο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έχει ο Χολαργός σκυλόπαρκο?! Χμμμμ, άρα μπορώ να πάρω το Μουφ στην Ελλάδα την επόμενη φορά και να το πηγαίνω κοντά να ξεδώσει....

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Στο Χολαργό, σε όλα τα πάρκα, δεν έχει ταμπέλες "απαγορεύονται η μπάλα, τα ποδήλατα και τα σκυλιά?"
Μένω κοντά στα σύνορα Χολαργου-Αγ.Παρασκευής και αυτό θυμάμαι...εκτός αν έχω χάσει επεισόδια!

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Καλά, αγαπάω Ζήβα λέμε... :D

Τα δύο σκυλοπάρκα είναι δημοτικά (Παπάγου και Χολαργού) και βέβαια δωρεάν.
εννοώ αν είναι πάρκο αποκλειστικά για σκύλους.
και εμέις έχουμε πάρκα και δημοτικούς κήπους
αλλά πουου!!
το να έχει απαγορεύονται και καλά οι σκύλοι, τρίχες, και σε κάποια άλλα όπως της Α. Βαρβάρας φοβόμαστε για φόλες γιατί εδώ στην Δράμα έχουμε πολλούς μ@λ@κες.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Είναι πάρκα αποκλειστικά για σκύλους. Είναι εντός μεγάλων πάρκων. Με αυτό τον τρόπο έχουν περιορισμένους τους δεσποζόμενους σκύλους αντί να κυκλοφορούνε σε όλο το πάρκο. ;)

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Είναι πάρκα αποκλειστικά για σκύλους. Είναι εντός μεγάλων πάρκων. Με αυτό τον τρόπο έχουν περιορισμένους τους δεσποζόμενους σκύλους αντί να κυκλοφορούνε σε όλο το πάρκο. ;)

ζηλεύω !!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα ρε συ Μερεντα,εσυ θες για κορυλοβο,η πευκα καλυφυτου ποσο 5-10 λεπτα και εισαι στην αγρια φυση και ζηλευεις το σκυλοπαρκο?Που ο ανθρωπος παει με GPS:D:D:D