Να μαστε και εμείς (ξανά)

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
εγω απορω με τον αυτοελεγχο σου!! Ειχες μια λαχταριστη χνουδομπαλα να χοροπηδαει τριγυρω σου κ εσυ αντεξες να κρατας την καμερα για σχεδον δυο λεπτα αντι να της ορμηξεις να την καταζουπηξεις!!!!!!!! εγω θα την επαιρνα αγκαλια κ δε θα την εφηνα κατω ποτε!!! χαχαχα (ισως μονο στους καυσωνες) χαχαχα

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Γιατί νομίζεις ότι δεν έχω άλλα βιντεάκια μαζί της? Γιατί όλο τον υπόλοιπο χρόνο συνέχεια έπεζα μαζί της και την ζούπαγα (και ήταν και χειμώνας). χε χε χε χε

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μετά απο αρκετό χρόνο επιτέλους παραλάβαμε και εμείς το Pedigree μας μαζί και το Γενεωλογικό Δέντρο 5 γενεών και τώρα μας μένει να τα πάμε και στον ΚΟΕ για να είμαστε έτοιμοι για "πασαρέλα"......χε χε χε χε χε

Ναι, καλά βλέπετε, το όνομα της Ζήβας απο την εκτροφέα είναι Albionspitz Artemis

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αρτεμις...δεν είναι κακό.
Ωστε λοιπόν, θα σας δούμε στην επόμενη έκθεση να επιδεικνύετε τα κάλη σας;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αρτεμις...δεν είναι κακό.
Ωστε λοιπόν, θα σας δούμε στην επόμενη έκθεση να επιδεικνύετε τα κάλη σας;
Αν δεν είναι σε οίστρο και είμαστε και έτοιμοι για να μπούμε στον κόπο αυτό ΝΑΙ θα το επιχηρίσουμε να έρθουμε στην έκθεση.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Τώρα μόλις μίλησα με ΚΟΕ και μπορώ να πώ ότι απογοητεύτηκα. Μου είπαν ότι εφόσων πάω το Pedigree εκεί μετά θα πάρει 3-4 μήνες για να γίνει η εγγραφή, άρα δεν μας βλέπω να πέρνουμε μέρος any time soon.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπορείς να πάρεις μέρος και σαν ξένη συμμετοχή με το όνομα του εκτροφέα σου...δεν χρειάζεσαι απαραιτήτως ΒΕΚ για να κατέβεις σε έκθεση...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά δεν έχω ιδέα τι εστί ΒΕΚ......άσχετος με αυτά εγώ. Αλλά το να κατέβω με το όνομα της εκτροφέας θα πρέπει να ρωτήσω πρώτα την εκτροφέα, αν και θα προτιμούσα να καταίβενα απλά σαν ιδιώτης και όχι με όνομα εκτροφείου, θα δούμε.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπορείς να δηλώσεις τον σκύλο σου σαν ξένη συμμετοχή...εφόσον έχεις pedigree...και δεν χρειάζεται να πάρεις έγκριση απ0ό την εκτροφέα σου.
Εξάλλου δεν κατεβαίνεις ως εκτροφείο...απλά ο σκύλος δεν θα είναι στο όνομά σου αλλά στο όνομα της/του εκτροφέα...μέχρι να γραφτεί στο όνομά σου...από τον ΚΟΕ...
Τέλος πάντων....αν θες να κατεβαίνεις σε εκθέσεις μάθε λίγα πράγματα για αυτές πρώτα...:):)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ελα ρε συ Κατερίνα. Μην τον αποπαίρνεις. Από που να μάθει; Εσας θα ρωτήσει που ξέρετε. Που αλλού μπορεί να απευθυνθεί για να ενημερωθεί, όποιος θέλει να κατέβει σε μια έκθεση;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν τον αποπαίρνω...καθόλου..πως σου ήρθε αυτό?
Εξήγησα ότι μπορεί να κατέβει χωρίς να είναι ο σκύλος στο όνομά του...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν τον αποπαίρνω...καθόλου..πως σου ήρθε αυτό?
Εξήγησα ότι μπορεί να κατέβει χωρίς να είναι ο σκύλος στο όνομά του...
Ναι αλλά το Pedigree θα δωθεί στον ΚΟΕ άρα δεν θα το έχω για να δηλώσω σημετοχή. Τι? Θα δεχτούν φωτοτυπία στην έκθεση? Καλά μωρέ δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν πάμε φέτος θα πάμε του χρόνου. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
όχι, δεν χρειάζεται να έχεις το pedigree μαζί σου για να δηλώσεις συμμετοχή...αυτό που κάνεις είναι στην αίτηση συμμετοχής γράφεις το ξένο νούμερο που έχει ο σκύλος... το όνομα των γονιών...την ημερομηνία γέννησης και το όνομα του ιδιοκτήτη που αναγράφει επάνω το ξένο pedigree..
Αν έχεις κρατήσει φωτοτυπία του pedigree πριν το στείλεις στον ΚΟΕ..μπορείς να τη κατεβάσεις στην έκθεση!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επίσης, θα ήταν καλό να αρχίσεις να τη κατεβάζεις όσο πιο νωρίς γίνεται...
Είναι ήδη 11 μηνών..οπότε χάσατε τη κατηγορία κουταβιών...τουλάχιστον να τη κατεβάσετε στη νέων όσο πιο πολύ μπορείτε...
Αν και δεν νομίζω να υπάρχει άλλο Eurasia στην Ελλαδα, (δεν είμαι σίγουρη), οπότε θα τελειώσει γρήγορα με τα cac της και τα cacib της...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Υπάρχει άλλο ένα στην Ελλάδα η Unique του GAIA LYKAIA.

Καλά, αν δεν έχει περίοδο η Ζήβα εκείνη την περίοδο θα πάμε τότε και ο θεός βοηθός.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην καταθέσεις τα χαρτιά στον ΚΟΕ από τώρα!
Θυμάμαι που συζητήθηκε παλαιότερα ότι αν τα καταθέσεις κοντά σχετικά στην έκθεση και τους πεις ότι θέλεις να την κατεβάσεις στην έκθεση γίνονται οι διαδικασίες γρηγορότερα.....

Ψάξε στο forum, κάπου θα υπάρχει και η συζήτηση για περισσότερες λεπτομέρειες....δεν θυμάμαι ποια ήταν αλλά όλο και κάπου θα την βρεις!