Να μαστε και εμείς (ξανά)

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
Καλα ρε συ Μερεντα,εσυ θες για κορυλοβο,η πευκα καλυφυτου ποσο 5-10 λεπτα και εισαι στην αγρια φυση και ζηλευεις το σκυλοπαρκο?Που ο ανθρωπος παει με GPS:D:D:D
Αναστασία.
ναι έχω τον κορύλοβο δίπλα αλλά όπως ξέρεις έχει πολλούς περίεργους και είναι δύσκολο αν είσαι γυναίκα να περπατάς χαρούμενη στο δάσος με τα πεύκά, άντε.. το καλοκαίρι κάτι γίνετε στον περιφερειακό. το χειμώνα πρέπει να κλειστώ μεσα ;
και στο κάτω κάτω γιατί να μην κάνουν ένα πάρκο;

τα λεφτά τα έδωσαν στην επιμέλεια και δεν έγινε τίποτα, ας κάνουν ένα πάρκο να κοιμούνται τα αδέσποτα άνετα...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πήγαινα παλιότερα για trekking. Βρίσκονται στις παρυφές της Πάρνηθας και είναι κατ’ εμέ μια από της ομορφότερες περιοχές της Αττικής!
Πυκνό πευκόδασος, πλατάνια, ρυάκια με καθαρό τρεχούμενο νερό και χωματόδρομους για ατελείωτες βόλτες!

Καλό είναι να μην πάτε σαββατοκύριακο διότι μαζεύεται πολύς κόσμος. Εάν πάτε μια ηλιόλουστη καθημερινή θα περάσετε αξέχαστα! :)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
μπορουμε να αφησουμε ελευθερο και τον σκυλο εκει?

εγω μικρος πηγαινα σε ενα μερος στην Παρνηθα κοντα σε ενα παλιο νοσοκομειο (για λεπρους ηταν...δεν θυμαμαι ημουν πολυ μικρος)...εκει εχει και 1 γηπεδο και καποια μονοπατια για περπατημα...τελος παντων -δεν τα καλο-θυμαμαι-,ηταν μαγευτικα!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
βασιλικά κτήματα ;:confused:
Νομίζω ότι είναι ένα από τα ωραιτότερα μέρη που έχουμε εντός Αττικής...πριν φτάσεις καν στην είσοδο...και σε όλη τη διαδρομή, νομίζεις ότι είσαι ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...στο Παράδεισο...!!!
Έχει τεράστιες διαδρομές...ποτέ δεν βαριέσαι...γιατί κάθε φορά ανακαλύπτεις και και κάτι καινούργιο...
Προσωπικά...εκτός του ότι τα σκυλιά μου ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ..κάνει καλό και σε μένα..μέσα σε 1 ώρα βόλτας...γεμίζω μπαταρίες!!
Όντως τα Σαββατοκύριακα έχει κόσμο...αλλά υπάρχουν διαδρομές που δεν συναντάς κανέναν...
Να πω επίσης, ότι εκτός από τις ηλιόλουστες μέρες..έχει τύχει να πάω και με΄χιόνια...και ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Επιτρέπονται τα σκυλιά...δεν έχω ακούσει ποτέ μέχρι τώρα περιστατικό φόλας...βλέπεις και άλογα...και γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα..

Α, και μετά κοψίδια και παιδάκια στη Βαρυμπόμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εχει απομείνει τέτοιο παραμυθένιο μέρος στην Αττική; Πως τους έχει ξεφύγει βρε παιδιά... :( Μην το πολυσυζητάτε τότε γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εχει απομείνει τέτοιο παραμυθένιο μέρος στην Αττική; Πως τους έχει ξεφύγει βρε παιδιά... :( Μην το πολυσυζητάτε τότε γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά.
Ευτυχώς το φυλάνε καλά...για φωτιές. Έχει μόνιμη αστυνομία όλο το χρόνο..και το καλοκαίρι αν έχει εκδοθεί δελτίο για αέρηδες...δεν σε αφήνουν να παραμείνεις μετά τις 6 το απόγευμα..
Και όντως είναι παραμυθένιο!!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ορίστε και μερικές νέες Χριστουγενιάτικες Φώτος της Ζήβας μου.

Και ορίστε και μερικές φώτος της κουκλάρας μου που πήγαμε στο ALLO FUN PARK

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εμ...συγγνώμη, σας κρέμεται ένα ταμπελάκι... Φοβερό αρκούδι. Τρελλός έρωτας ε;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμ...συγγνώμη, σας κρέμεται ένα ταμπελάκι... Φοβερό αρκούδι. Τρελλός έρωτας ε;
Ναι, το ταμπελάκι είναι του σκουφιού (όχι του σκυλιού). Μόλις το πήρα το σκουφί απο μαγαζί με χριστουγενιατικά και της το φόρεσα να την βγάλω φώτο και μετά αμέσως το έβγαλε και το έκανε παιχνίδι (γιατί έχει και κουδουνίστρα πάνω στο σκουφί).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ε καλά, δεν φαντάστηκα κιόλας ότι τώρα τα κουτάβια τα δίνουν με barcode :D:D

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Καλά πως καί δεν έπεσε η συνηθισμένη ανάκριση για τον εκτροφέα της Ζήβας ? Επειδή είναι από Αγγλία ? Αμα έλεγε καμμιά Ουγγαρία θα λυσσάγατε ;)

Να σού ζήσει η μπέμπα !! Αν κρίνω από το Eurasier πού έχω γνωρίσει (την Unique τού εκτροφέα μου), θα γίνει μια κουκλάρα.

http://www.gaialykaia.com/pack/unique.htm

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί να πέσει ανάκριση;
Αφού από το πρώτο post είπε ότι την πήρε από εκτροφέα κι ότι πήγε να την πάρει αυτός!
Τι σημασία έχει η χώρα;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θελω να πιστευω, και υπάρχουν ηδη τα πρωτα σοβαρα δειγματα, ότι η εποχη των ανακρισεων παρήλθε, ασχέτως τη προέλευσης του σκυλου του νεου μελους.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά πως καί δεν έπεσε η συνηθισμένη ανάκριση για τον εκτροφέα της Ζήβας ? Επειδή είναι από Αγγλία ? Αμα έλεγε καμμιά Ουγγαρία θα λυσσάγατε ;)

Να σού ζήσει η μπέμπα !! Αν κρίνω από το Eurasier πού έχω γνωρίσει (την Unique τού εκτροφέα μου), θα γίνει μια κουκλάρα.

http://www.gaialykaia.com/pack/unique.htm
Ναι και εγώ έμαθα για τα Eurasier απο τον εκτροφέα αυτόν και περίμενα αρχικά μερικούς μήνες όπου θα ζευγάρωνε την δικιά του για να πάρω κουταβάκι απο αυτόν αλλά τελικά του ήρθαν κάτι αναποδιές και δεν μπόρεσε και έτσι αποφάσησα να πάρω απο Αγγλία.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Λοιπόν έχουμε καιρό να αναρτήσουμε φωτογραφίες μας και για αυτό θα σας βομβαρδίσω με μπόλικες φωτογραφίες που έχουμε βγάλει εδώ και καιρό. Ας ξεκινήσουμε με μερικές αποκριάτικες....

Η ΖΗΒΑ ΣΤΟ ΠΕΖΙΚΟ (πάει την σκίσαμε την Αλίκη στο Ναυτικό)

Η ΖΗΒΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ