Librela στα Γεράματα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
@mariakala
Ουδέποτε κτηνίατρος μου μίλησε για σκεύασμα για παρενέργειες - ουδέποτε. Άντε για όταν έπαιρναν αντιβιώσεις μου έλεγε για νεφρά και συκώτι να τα τσεκάρουμε.
Παντα ρωταω και ψαχνω και μονη μου! Πλεον με την κτηνιατρο εχουμε φτασει στο... πιο φαρμακο δεν εχει παρενέργειες... αλλα πλεον υπαρχουν και θανατοι και στην Ελλαδα. Αμα ρωτησεις και "θελουν" θα σου πουνε.

Επισης ο καθενας μας προσπαθει εστω να παρακολουθει αυτο που τον ενδιαφερει αμεσα! Γι αυτο εδω μεσα ειναι θησαυρος.

• Like
Reactions: Estranged

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.399
10.578
Athens
Παντα ρωταω και ψαχνω και μονη μου!
...
Επισης ο καθενας μας προσπαθει εστω να παρακολουθει αυτο που τον ενδιαφερει αμεσα!
Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό να ξέρεις. :LOL:
Είναι σαν να πρέπει να έχω διαβάσει τα πάντα για το μπουζί και να ρωτήσω στο συνεργείο του αυτοκινήτου στοχευμένα και ενημερωμένα για να μου αλλάξουν το μπουζί, αλλιώς θα μου βάλουν φρέον αντί για μπουζί.
Αυτός κάνει αυτή τη δουλειά - εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα;

Για να είμαι ειλικρινής με έχει κουράσει πολύ αυτό πλέον να πρέπει να ψάχνω για να βρω τα ...ανομολόγητα.

• Like
Reactions: Estranged and Ans

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
Και τι σκοπεύεις να κάνεις? Ούτε οι κτηνιατροι κάθονται να διαβάσουν όλες τις παρενέργειες. Η να παρακολουθήσουν τα πάντα... είναι αδύνατον! Ούτε οι ανθρωπογιατροι φυσικά...
Άμα την έχεις πατήσει με παρενέργειες φάρμακων φυσας και το γιαούρτι!

• Like
Reactions: Estranged

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.274
Είναι σαν να πρέπει να έχω διαβάσει τα πάντα για το μπουζί και να ρωτήσω στο συνεργείο του αυτοκινήτου στοχευμένα και ενημερωμένα για να μου αλλάξουν το μπουζί, αλλιώς θα μου βάλουν φρέον αντί για μπουζί.
Αυτός κάνει αυτή τη δουλειά - εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα;
Η ζωή μου όλη - ακραία τα τελευταία 3 χρόνια περίπου.

Κ σου λένε μη διαβάζετε στο ίντερνετ κ θέλω να φωνάξω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ Ή ΟΡΕΞΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.