Μπιελα

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Επειδη ειχα διαβασει το θεμα για τα αγανα πιο παλια το εψαξα επισταμενως και ευτυχως δεν ειναι τετοιο!
Σαν κολλιτσιδα ειναι, εχει και κατι μικρα σπορακια και τριχουλες, αυτα καταφερα να τα βγαλω. Αλλα η ακρη του ειναι ημιξερη και εχει χωθει στο κρεας και δε βγαινει με τιποτα.. φουφ
Ό,τι και να είναι, περαστικά!

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Πηγαμε λοιπον στον κτηνιατρο. Τρια διαφορετικα χορτα ειχε καταφερει να μαζεψει η σφουγκαριστρα, μια κολλιτσιδα, μια πρασιναδα και δυο πευκοβελονες που της ειχαν καρφωθει (κι ολα αυτα απο το πεζοδρομιο, δεν ειχαμε παει καν παρκο :eek:)
Την κρατουσαμε 3 ανθρωποι με φημωτρο και ξεσηκωσε ολη τη γειτονια και 3 παραδιπλανες! :cautious:
Τωρα αραζει περιχαρης γιατι ο κτηνιατρος ηταν μακρια και η βολτα μεγαλη!

• Like
Reactions: bat-iris and mareco

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Eκανε και την πρωτη της ζαβολια η λουλου. Ενω ημουν στο μπανιο ακουω ενα σλουρπ σλουρπ, βγαινω να δω τι κανει και την πετυχαινω με το μουρακι μεσα στον καφε μου..! :mad: Ευτυχως ηταν καπουτσινο και εφαγε μονο γαλατακι. Της κολλησε και στα μουστακια και μετα που της επλενα το μουτρο καθολου δεν της αρεσε :coffee:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Πηγαμε λοιπον στον κτηνιατρο. Τρια διαφορετικα χορτα ειχε καταφερει να μαζεψει η σφουγκαριστρα, μια κολλιτσιδα, μια πρασιναδα και δυο πευκοβελονες που της ειχαν καρφωθει (κι ολα αυτα απο το πεζοδρομιο, δεν ειχαμε παει καν παρκο :eek:)
Την κρατουσαμε 3 ανθρωποι με φημωτρο και ξεσηκωσε ολη τη γειτονια και 3 παραδιπλανες! :cautious:
Τωρα αραζει περιχαρης γιατι ο κτηνιατρος ηταν μακρια και η βολτα μεγαλη!
Aυτό με τον κτηνίατρο δούλεψε το όσο μπορέσεις γιατί στο μέλλον θα είναι πρόβλημα..
Μήπως να κάνεις συχνά αυτή την μακρινή βόλτα και να πηγαίνεις για καμιά λιχουδίτσα, να του πείτε ένα γεια κλπ κλπ ώστε να μην έχει τόσο ακραίες αντιδράσεις. Αν κάποια στιγμή χρειαστεί να κάνει κάποια θεραπεία βοηθάει πολύ να είναι δεκτική...

• Like
Reactions: mareco

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Ναι το εχω στα υποψιν.
Δεν εχει προβλημα με τον κτηνιατρο ως ξενο ανθρωπο, πχ θερμομετρο, να την ψαχουλεψει, να της δει τα αυτια κτλ καθεται μια χαρα. Εχει γενικα θεμα με το να κατσει ησυχη οταν καταλαβει οτι θελεις να κανεις κατι πανω της, στρεσαρεται πολυ, ακομα και σε εμενα δεν καθεται.
Προς το παρον δουλευουμε αυτο, να καθεται δηλαδη σε εμενα με σκοπο οταν το καταφερουμε να το επεκτηνουμε και σε κτηνιατρο, γκρουμερ κτλ. Υπαρχει προοδος αλλα δεν εχει λυθει ακομα πληρως.
Παντως απο τα βηματα που εχει κανει σε λιγοτερο απο μηνα ειμαι αισιοδοξη. Κανω μονο την προσευχη μου να μην τυχει τιποτα εντελως αμεσα..

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Εχω μια απορια μπας και ξερει κανεις να μου πει. Δινω στη σκυλα τροφη platinum και επειδη ειναι μαλακη η κροκετα θελω να της εχω ενα μασουλητηρι για να δουλευει λιγο δοντια και ουλα. Εχω δοκιμασει διαφορα αλλα τα σνομπαρει ολα. Το μονο που της αρεσει να μασουλαει ειναι το μπαλακι της με το οποιο ασχολειται συχνα. Ειναι η μπαλιτσα της κονγκ που εχει την τρυπα στη μεση οποτε μπορει και ψιλοδαγκωνει και γωνιτσα εκτος απο το κοιλο μερος. Αυτο κανει καθολου δουλεια η μπα?

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Εχω μια απορια μπας και ξερει κανεις να μου πει. Δινω στη σκυλα τροφη platinum και επειδη ειναι μαλακη η κροκετα θελω να της εχω ενα μασουλητηρι για να δουλευει λιγο δοντια και ουλα. Εχω δοκιμασει διαφορα αλλα τα σνομπαρει ολα. Το μονο που της αρεσει να μασουλαει ειναι το μπαλακι της με το οποιο ασχολειται συχνα. Ειναι η μπαλιτσα της κονγκ που εχει την τρυπα στη μεση οποτε μπορει και ψιλοδαγκωνει και γωνιτσα εκτος απο το κοιλο μερος. Αυτο κανει καθολου δουλεια η μπα?
το κερατο ελαφιου το δοκιμασες?ειναι το μονο που ασχολειται ο δικος μου.
Επισης η πλατινουμ εχει και τζελ για τα δοντια, μπορεις να το δοκιμασεις μελλοντικα οταν θα συνηθισει περισσοτερο το αγγιγμα

• Like
Reactions: ioanna a and bouf

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
το εχω διαβασει για το κερατο αλλα επειδη ειναι καμποσα λεφτακια με την προιστορια που εχουμε στο να φτυνει ολα τα υπολοιπα το ψιλολυπαμαι να παει απατο..

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Όσο τάιζα ''πλάτυ'' δεν πρόσεξα να μένουν κομματάκια στα δόντια της δικιάς μου, δίνοντας επίσης απλόχερα καρότα , αγγούρια κλπ
Αν σε ανησυχούν τα δόντια της (και δίκιο εχεις , καθότι τα μικρόσωμα είναι ευαίσθητα) μπορείς να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου :

• Like
Reactions: bouf

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Ο τελικος στοχος αυτος ειναι, βουρτσα η τζελ η κατι τετοιο. Αλλα επειδη οπως ειπαμε το σκυλι ειναι καπως δυστροπο με διαφορα πραγματα και εγω αρκετα απειρη και η σχεση μας μετραει μονο ενα μηνα το πηγαινω σιγα σιγα. Και θελω να εχω μια εστω μεσοβεζικη εναλλακτικη μεχρι να τα καταφερουμε ωστε να μη βρεθουμε να κολυμπαμε στην πετρα στο μεσοδιαστημα.
Θα δοκιμασω το καροτο, καλο μου ακουστηκε!

• Like
Reactions: ioanna a

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
το εχω διαβασει για το κερατο αλλα επειδη ειναι καμποσα λεφτακια με την προιστορια που εχουμε στο να φτυνει ολα τα υπολοιπα το ψιλολυπαμαι να παει απατο..
και εγω πεταξα Tasty bone και πολλα αλλα.... Αυτο λιγο το μασουλαει, εστω ενα 20λεπτο την ημερα. Για το μεγεθος της δε θες μεγαλο, τα μικρα ειναι πιο οικονομικα γυρω στα 10-15 ευρω.

Επισης δινω καροτο που το εχω βαλει στη καταψυξη 1-2 φορες την εβδομαδα και καμια φορα κανα παξιμαδι σκληρο κριθαρενιο.

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Ο τελικος στοχος αυτος ειναι, βουρτσα η τζελ η κατι τετοιο. Αλλα επειδη οπως ειπαμε το σκυλι ειναι καπως δυστροπο με διαφορα πραγματα και εγω αρκετα απειρη και η σχεση μας μετραει μονο ενα μηνα το πηγαινω σιγα σιγα. Και θελω να εχω μια εστω μεσοβεζικη εναλλακτικη μεχρι να τα καταφερουμε ωστε να μη βρεθουμε να κολυμπαμε στην πετρα στο μεσοδιαστημα.
Θα δοκιμασω το καροτο, καλο μου ακουστηκε!
Εχε υπόψιν σου οτι ίσως δυσκολευτεί να το χωνέψει το ωμό λαχανικό. Θυμάμαι άλλο μέλος να γραφει οτι ''όπως το τρώγανε ετσι το βγάζανε''. (Στη δικιά μου απεναντίας εβλεπα τέλεια κόπρανα και μάλλον της δυνάμωναν κιολας την χλωρίδα του εντέρου, ισως να ήμασταν εξαίρεση).

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
θα το κοιταξω γιατι σε μια συντομη αναζητηση που εκανα κατω απο 30ευρω δεν ειδα.. μεχρι στιγμης εχουμε κι εμεις πεταξει ενα tasty bone, ενα ραβδωτο απο σκληρο καουτσουκ, ενα χοντρο σχινενιο κομπο και ενα πετσινο.. φουφ, θα μου τιναξει τη μπανκα στο αερα! :p

λες? μεχρι τωρα οτι της εχω δωσει για δοκιμη (αγγουρι, μηλο, ροδακινο κτλ) δεν την εχει ενοχλησει αλλα ηταν παντα μια μπουκιτσα. θα το κανω το πειραμα κι αν την πειραξει θα το κοψουμε

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Καλημερα!
Τον τελευταιο καιρο εχει ξεκινησει η μικρη ενα καινουριο χουι και θα ηθελα τη γνωμη σας. Με το που θα δει οτι ξυπνησα το πρωι αρχιζει μια ασταματητη γκρινια με κλαψουρισματα και γριλισματα για να βγουμε βολτα. Αρχικα θεωρουσα οτι ζοριζεται να ενεργηθει μιας και της αυξησα την τροφη καποιες μερες τωρα. Στην πορεια ομως παρατηρησα οτι ειτε ξυπνησω 7 ειτε 10 μεχρι να με δει να σηκωνομαι δε βγαζει αχνα αλλα μολις σηκωθω ξεκιναει τη γκρινια. Την πρωινη βολτα την παμε σταθερα κατα τις 10.30-11 και γι'αυτο φροντιζω η βραδινη να ειναι αρκετα αργα ωστε να μη σκασει μεχρι το πρωι. Οποτε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι ισως μου κανει ναζια απλα για να τη βγαλω. Εχει βαση αυτο η μπορει η καημενη να ζοριζεται απο νωρις και απλα να ειναι διακριτικη και να μη φωναζει μεχρι να σηκωθω?

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλημερα!
Τον τελευταιο καιρο εχει ξεκινησει η μικρη ενα καινουριο χουι και θα ηθελα τη γνωμη σας. Με το που θα δει οτι ξυπνησα το πρωι αρχιζει μια ασταματητη γκρινια με κλαψουρισματα και γριλισματα για να βγουμε βολτα. Αρχικα θεωρουσα οτι ζοριζεται να ενεργηθει μιας και της αυξησα την τροφη καποιες μερες τωρα. Στην πορεια ομως παρατηρησα οτι ειτε ξυπνησω 7 ειτε 10 μεχρι να με δει να σηκωνομαι δε βγαζει αχνα αλλα μολις σηκωθω ξεκιναει τη γκρινια. Την πρωινη βολτα την παμε σταθερα κατα τις 10.30-11 και γι'αυτο φροντιζω η βραδινη να ειναι αρκετα αργα ωστε να μη σκασει μεχρι το πρωι. Οποτε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι ισως μου κανει ναζια απλα για να τη βγαλω. Εχει βαση αυτο η μπορει η καημενη να ζοριζεται απο νωρις και απλα να ειναι διακριτικη και να μη φωναζει μεχρι να σηκωθω?
Εγώ πάντως νομίζω ότι 10:30 είναι λιγουλάκι αργά - είναι και μικρόσωμο, πόσο θα κρατηθεί το έρμο. Κάντο τουλάχιστον 9:00-9:30. Πόσο αργά δηλαδή βγαίνετε το βράδυ? 3:00 ?

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
ναι βγαινουμε το βραδυ κατα τις 2.30 και γυρναμε πισω 3 και.. ε κι εγω η καημενη ανθρωπος ειμαι και το θελω το 7ωρακι μου τουλαχιστον να κοιμηθω αν δεν εχω καποια υποχρεωση το πρωι.. λες να ζοριζεται στο 8ωρο? πιο πριν με το ιδιο προγραμμα παντως δεν ειχαμε γκρινια.. λογω αυξησης της τροφης το σκεφτηκα τωρα

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ναι βγαινουμε το βραδυ κατα τις 2.30 και γυρναμε πισω 3 και.. ε κι εγω η καημενη ανθρωπος ειμαι και το θελω το 7ωρακι μου τουλαχιστον να κοιμηθω αν δεν εχω καποια υποχρεωση το πρωι.. λες να ζοριζεται στο 8ωρο? πιο πριν με το ιδιο προγραμμα παντως δεν ειχαμε γκρινια.. λογω αυξησης της τροφης το σκεφτηκα τωρα
Ε, όχι, εντάξει υπέθεσα ότι βγαίνετε κάπου στις 1:00. 8ωρο κρατιέται, εντάξει.
Εμείς βγαίνουμε έξω κάπου στις 8:30. Αν σηκωθώ νωρίτερα ας πούμε στην τουαλέτα, ούτε σηκώνουν τα κεφάλια τους :p:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν