Μπιελα

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Παρομοια τραβαμε και αλλοι σε τετοιες ηλικιες , αντι για γκρίνια γαυγισμα αντρικιο και ουτε ειναι τοσο κυριος να περιμενει να ξυπνησω...
Οταν ξυπνησει αυτος , καθε μερα στοχευμενα κανει τη χειροτερη σκανδαλια μεχρι να με αναγκασει να σηκωθω. Πχ κατεβαζει απο ψηλα πραγματα , γαυγιζει ασκοπα, τραβαει πιατα απο το νεροχυτη, ανεβαινει σε τραπεζια, καρεκλες, τραβαει οτι ξερει θα νευριασω, οτι πιο απαγορευμενο γενικοτερα , πραγματα που μονος του και τις υπολοιπες ωρες παραδόξως δε τα κανει. Ειμαι σιγουρη το κανει επιτηδες για να τραβηξει τη προσοχη μου εστω αρνητικη οποτε προσπαθω να τον γραφω οσο αυτο ειναι ασφαλες.
Μια μερα μαλιστα πριν κανα διμηνο που δεν με αγγιζε τιποτα λογω υπερμετρης πόσης αλκοολ ηρθε και μου δαγκωσε τη μυτη ενω κοιμομουν. Η αντιδραση μου ηταν στυλ ποιος ειδε το χαρο και δε τον φοβηθηκε,πρεπει να ειχα κατι νευρα και φωνη, πρωτη φορα τον ειδα να μαζευετε και τελευταια που δοκιμασε αυτο το τροπο ξυπνηματος.

Η κατασταση πλεον καλυτερη. Αμφιβαλω αν βοηθησε οτι πήγα το δευτερο γευμα πιο αργα, ωστε να μη μεσολαβουν πολλές ώρες. Σιγουρα βοηθησε οτι αυξησα το χρόνο άσκησης και κανουμε και μπολικη εξασκηση στο σπίτι πριν τον υπνο, μια μιξη εκμαθησης νέων κόλπων και παιχνιδιου.

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Κι εγω την αδιαφορια εχω σκοπο να επιστρατευσω και να βγαινουμε αφου ησυχασει. Αλλα ειπα να παρω καμια γνωμη πριν καλου κακου μην το στειλω αδιαβαστο το ζωντανο απο το ζορι του. Τελικα ομως κλινω στο οτι ειναι οντως τσαλιμακια. Οποτε απο αυριο ξεκινα η μαχη του πεισματος.

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Επιστρεφω με στεναχωρα νεα για τη λουλουκα.. :(
Μετα απο εμετους και διαρροια οι γενικες αιματος της μικρης εδειξαν πολυ χαμηλα αιμοπεταλια (και αυξημενα λευκα).Καλαζαρ και ερλιχια που καναμε μαζι αρνητικα.
Σημερα της ξαναπηρε η γιατρος αιμα για να τσεκαρει τα αιμοπεταλια για αυτονοσο. Παραλληλα καναμε και βιοχημικες για νεφρα-συκωτι. Για το αυτονοσο οι εξετασεις βγηκαν αρνητικες ομως βρηκαμε πολυ αυξημενες καποιες τιμες για το συκωτι.
Η γιατρος λεει οτι μια εξηγηση ειναι να τσιμπησε κατι τοξικο απο το δρομο που της δημιουργησε ολα τα θεματα (γαστρεντερικα, αιμοπεταλια, συκωτι). Προτινει να ξαναελενξουμε το συκωτι σε λιγες μερες και αν παει καλυτερα μαλλον ειναι αυτο. Αν οχι θα παμε για υπερηχο.
Προφανως εχω χεστει πανω μου. Γενικα η συγκεκριμενη γιατρος σοβαρη μου φαινεται αλλα μιας και δεν ξαναειχα ζωακι στο παρελθον και δεν μας ειχε προκυψει και καποιο αλλο θεμα με τη Μπιελα μεχρι τωρα δεν νιωθω πως εχω και κριτηριο ακριβως.. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν και τι αλλο θα μπορουσαμε να τσεκαρουμε, αν απο την εμπειρια σας πρεπει να με προβληματισει κατι επιπλεον καθως και καποιο αξιοπιστο κτηνιατρο στο κεντρο της Αθηνας σε περιπτωση που χρειαστω δευτερη γνωμη στο μελλον.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γιατί να μην κάνετε άμεσα τον υπέρηχο;
Μπορεί [αν και το απεύχομαι] τις μέρες που θα περιμένετε για τον επανέλεγχο στο συκώτι, κάτι άλλο στο μεταξύ να "δουλεύει" και να επιδεινώσει την κατάσταση.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Όπως είπε η mareco, κάντε τον υπέρηχο, δεν χάνεις και τίποτα και ίσως προλάβεις αν έχει κάτι.
Περαστικά εύχομαι!!!!!

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Επειδη παιρνει τωρα αντιβιωση μου ειπε να περιμενω 3 μερες αφου τελειωσει και να παω μετα, φανταζομαι οτι επιρρεαζει καπως τους δεικτες?

(εχει και ενα επιμονο βηχα εδω και καποιες μερες και μου ειχε γραψει στην αρχη αυγκμεντιν σιροπι αλλα πριν προλαβω να το δωσω βρηκαμε τα χαμηλα αιμοπεταλια και μου ειπε να το αλλαξουμε σε χαπι vactrimel ωστε αν ειναι απο λοιμωξη να τα παλεψουμε μαζι. Με τις τωρινες εξετασεις μου ειπε να την τελειωσω την αντιβιωση ωστε να μην παιξει θεμα με μολυνση στο συκωτι-η αν ειναι μολυνση αν την εξολοθρεψουμε, δεν καλοκαταλαβα)

Τα αποτελεσματα των εξετασεων μου τα ειπε τωρα στο τηλεφωνο, γι'αυτο και ρωταω γνωμες ωστε να το συζητησω μαζι της αυριο το πρωι που θα παω να τις παρω.

edit: ναι τον υπερηχο μπορω να τον ζητησω απο τωρα φαντζομαι, μεσα στη συγχιση αλλα διαβαζω αλλα καταλαβαινω :confused:

Ευχαριστουμε για τα περαστικα!

• Like
Reactions: mareco

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Γιατί να μην κάνετε άμεσα τον υπέρηχο;
Μπορεί [αν και το απεύχομαι] τις μέρες που θα περιμένετε για τον επανέλεγχο στο συκώτι, κάτι άλλο στο μεταξύ να "δουλεύει" και να επιδεινώσει την κατάσταση.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Οχι πριν να ξεκινησει η ιστορια δεν επαιρνε κανενα φαρμακο.
Ειπα στη γιατρο οτι για να ειμαι πιο ησυχη προτιμω να κανουμε απευθειας τον υπερηχο. Αυτη δεν κανει οποτε θα παρω το απογεμα σε εναν αλλο που μου εδωσε να κλισω ραντεβου. Ελπιζω οτι θα το κανουμε αυριο.
Θα ενημερωνω για τις εξελιξεις. Αν εχει κανεις ιδεα και κατι αλλο που μπορω να κανω αμεσα ευπροσδεκτο να το εχω στα υποψιν.

• Like
Reactions: ioanna a and mareco

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Επισης παιρνουμε τωρα ενα συμπληρωμα διατροφης γαιδουραγκαθο για το σηκωτι αλλα απο τροφη της δινω την κανονικη της (δεν μπου ειπε η γιατρος κατι αλλο για τη διατροφη). Εχει πρωτεινη 24% και λιπη 14%. Λετε να υπαρχει λογος να της αλλαξω τροφη για μια εβδομαδα (μεχρι να ξανακανουμε βιοχημικες) η ειναι μικρο το διαστημα οποτε δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο?

george_gt

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2016
188
429
Εμένα που είχε ένα πρόβλημα με το συκώτη, μου έδωσε αμέσος μία ειδική τροφή της hils και μία σκόνη που έριχνα στο φαί του....Το κάνμε αυτο για ένα 2μηνο και μετά ξανά επαναληπτικές, όπου οι δείκτες είχαν κατέβει στα φυσιολογικά επίπεδα. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το σκυλάκι σου.

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Καναμε τον υπερηχο και δεν βρεθηκε τιποτα περιεργο. Βεβαια για να τον κανουμε μας εβγαλε την ψυχη, ξεπερασε τον εαυτο της σε υστερια.

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
ΑΧΑΧΑΧΑ!
Και κατι μου μυριζε το πρωι που βγηκα αλλα που να παει το μυαλο μου..
Υ.Γ. με ρωταει ο γιατρος πως τη λενε, του λεω και βαζει τα γελια, μετα πριν φυγουμε ηθελε να γραψει το ονομα στην αναφορα του και μου λεει, "μα πως την ειπαμε, μπιλια"? ξεκαθαρα αν αποκτησω ποτε αλλη σκυλα θα τη βγαλω μπιλια

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Καναμε τον υπερηχο και δεν βρεθηκε τιποτα περιεργο. Βεβαια για να τον κανουμε μας εβγαλε την ψυχη, ξεπερασε τον εαυτο της σε υστερια.
Είναι πάρα πολύ θετικό πως δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό ο υπέρηχος. (y)
Τι τροφή τρώει;
Της δίνεις τίποτα λιχουδιές;

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Απο λιχουδιες δεν τρωει τιποτα ποτε. Η τροφη της ειναι η πλατινουμ με αρνι. Τωρα που πρεπει να της δινω το γαιδουραγκαθο που ειναι σκονη της το δινω με μια κουταλια γιαουρτι.
Α επισης της εβαζα στο νερο ενα σκευασμα της τροπικλιν για την αναπνοη αλλα μολις αρχισε τα γαστρεντερικα της το εκοψα.

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Οχι, θα το πω ομως τωρα που θα παω με τον υπερηχο. Αλλα γυρω στις 10 μερες εχει παρει σε συνολο και αυτες διακεκομενα (7, μετα λειπαμε 15 μερες και δεν το ειχα παρει μαζι ,και αλλες 3 οταν γυρισαμε που μετα εκανε εμετο και το εκοψα) λετε να προλαβε να της δημιουργησει θεμα στο συκωτι?