Καλησπερα
Για αρχη θα επρεπε να εχεις παρατηρησει και να εκφερεις αποψη καποιες μερες πριν οταν παλι ειχα γραψει και για τους "εκτροφεις"......... Γ.Π(αληθεια εκει γιατι δεν πηρες θεση μιας και ειχε αναφερθει και ο εκτροφεας σου αλλα και αλλοι
;
Απο εκει και περα για να μην παιζουμε την παπαδια και ειπες το ενα ειπες το αλλο θα σου απαντησω μιας και δεν ξερεις.....
Βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να μην ξερεις αφου τα τελευταια χρονια ασχολησε συνεχεια με τον γερμανικο ποιμενικο.
Πηρα ενα σκυλο που η μανα του τι στο παπιμιλ να ηταν τι εκει το ιδιο κανει,αφου εχει κανει 5 γεννες σε 5 χρονια
αφησα εκει τον σκυλο για βασικη και του γαμησε το σπιτι.....
το ξερεισ οτι εδωσα 1000ε και εκανα ενα μαθημα;γιατι μολισ πηγα στο "σχολειο" που μου ελεγε οτι θα τον αφησω και θα περασει καλα ειδα μια κοτα;
το πηρα και εφυγα απο την πρωτη μερα....τα λουκανικακια γινανε πνιχτησ και αγιοσ ο θεοσ
θες και αλλα;Εξετασεις ακτινεσ/καρδιασ,αιματοσ;;;;μπα.....τσιπακι;
τυχαιο; Δεν νομιζω εχω αλλους 3-4-5 ιδιοκτητες που εχουν περασει τα ιδια....θες και συνεχεια;αγορα μποξ 140 ευρω και στο μαγαζι εχει 80;ιπο;;;;;ολα τα σκυλια με ιπο1/2/3 και δεν κανουν ουτε φους. Θα με τρεχουν στα δικαστηρια αμα σου πω και για εκλογες ομιλου.......εκθεσεις και τα λοιπα....
Για να φτασουμε και στην ουσια θα σου πω οπως ειχα πει και στον κυριακο...... Αμα δεν ξερεις, δεν τον εχεις δει ουτε μια φορα τον αλλον μην τον προτεινεις,λεγοντας οτι εχεις ακουσει καλα λογια......κανε μια αναζητηση στην χρυση ευκαιρια... Θα εκπλαγεις.....
ενα τελευταιο γενικο σχολιο για να τελειωσει και η καραμελα με τις εκθεσειs κατεβα καμια φορα στο πρωταθλημα να δεις αμα τα παρακαλανε να δαγκωσουν, αμα τα εχουν βαψει και αμα εχουν δοντια.......και επειδη ξερω οτι καποιος θα του το δειξει αυτο το ποστ Γιωργακη κλασε μου τα @@ αρκετα τα κραταγα μεσα μου.
Στελιο , Φωτη με λενε
Εχω και αλλα αν αυτα δεν σου φτανουν
χαλασε το pc και γραφω απο τηλ... Οχι οτι θα καταλαβαινατε περισοτερα αλλα λεμε τωρα.....