Μεγαλη αποφαση αγορας ΓΠ...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
θελω να ακουσω γνωμες για τον Lazaros Kennel...
Πηγα στις εγκαταστασεις του και δεν ενθουσιαστικα...μπορει να ειμαι και λαθος,δεν ξερω...
του εκανα εγω καποιες ερωτησεις αλλα αυτος δεν ειχε τιποτα να μου πει ουτε να με ρωτησει,παρα μονο μου ελεγε τι αποριες εχω εγω για να μου τις λυσει...
Αυτες τις μερες θα παω και στο alldogs.gr...
ενω ο αλλος ειναι?:-\"
Βάσει των λεγομένων του μέλους link, γιατί θεωρείς zouzounos ότι το 2° εκτροφείο που θα επισκεφθεί ότι δεν είναι εκτροφείο.
Και βάζοντας την φατσούλα που σφυρίζει:)-\") μας κάνεις να υποθέτουμε ότι όντως δεν είναι, και είναι κάτι άλλο.

Άσχετο, αλλά το έχω παρατηρήσει και σε άλλα topics αυτό!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Καλησπερα
Για αρχη θα επρεπε να εχεις παρατηρησει και να εκφερεις αποψη καποιες μερες πριν οταν παλι ειχα γραψει και για τους "εκτροφεις"......... Γ.Π(αληθεια εκει γιατι δεν πηρες θεση μιας και ειχε αναφερθει και ο εκτροφεας σου αλλα και αλλοι;);
Απο εκει και περα για να μην παιζουμε την παπαδια και ειπες το ενα ειπες το αλλο θα σου απαντησω μιας και δεν ξερεις.....
Βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να μην ξερεις αφου τα τελευταια χρονια ασχολησε συνεχεια με τον γερμανικο ποιμενικο.
Πηρα ενα σκυλο που η μανα του τι στο παπιμιλ να ηταν τι εκει το ιδιο κανει,αφου εχει κανει 5 γεννες σε 5 χρονια
αφησα εκει τον σκυλο για βασικη και του γαμησε το σπιτι.....
το ξερεισ οτι εδωσα 1000ε και εκανα ενα μαθημα;γιατι μολισ πηγα στο "σχολειο" που μου ελεγε οτι θα τον αφησω και θα περασει καλα ειδα μια κοτα;
το πηρα και εφυγα απο την πρωτη μερα....τα λουκανικακια γινανε πνιχτησ και αγιοσ ο θεοσ
θες και αλλα;Εξετασεις ακτινεσ/καρδιασ,αιματοσ;;;;μπα.....τσιπακι;
τυχαιο; Δεν νομιζω εχω αλλους 3-4-5 ιδιοκτητες που εχουν περασει τα ιδια....θες και συνεχεια;αγορα μποξ 140 ευρω και στο μαγαζι εχει 80;ιπο;;;;;ολα τα σκυλια με ιπο1/2/3 και δεν κανουν ουτε φους. Θα με τρεχουν στα δικαστηρια αμα σου πω και για εκλογες ομιλου.......εκθεσεις και τα λοιπα....
Για να φτασουμε και στην ουσια θα σου πω οπως ειχα πει και στον κυριακο...... Αμα δεν ξερεις, δεν τον εχεις δει ουτε μια φορα τον αλλον μην τον προτεινεις,λεγοντας οτι εχεις ακουσει καλα λογια......κανε μια αναζητηση στην χρυση ευκαιρια... Θα εκπλαγεις.....
ενα τελευταιο γενικο σχολιο για να τελειωσει και η καραμελα με τις εκθεσειs κατεβα καμια φορα στο πρωταθλημα να δεις αμα τα παρακαλανε να δαγκωσουν, αμα τα εχουν βαψει και αμα εχουν δοντια.......και επειδη ξερω οτι καποιος θα του το δειξει αυτο το ποστ Γιωργακη κλασε μου τα @@ αρκετα τα κραταγα μεσα μου.
Στελιο , Φωτη με λενε
Εχω και αλλα αν αυτα δεν σου φτανουν

χαλασε το pc και γραφω απο τηλ... Οχι οτι θα καταλαβαινατε περισοτερα αλλα λεμε τωρα.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φώτη,
πειράζει που εμένα μου αρέσει να σε λέω "zouzoune"???:D

Τα συγκεκριμένα θέματα τα έχω ακούσει κι εγώ...
Επιπλέον, έχω τη (καλή) τύχη να σε γνωρίζω προσωπικά...

Ανεξάρτητα από την απόλυτη ορθότητα ή όχι των λεγομένων σου... μιάς και δεν ξέρω (κατ' επιλογή - γιατί θα "πληγωνόμουν" κι άλλο!) καθόλου το "χώρο" του Γ.Π....:(
Και ανεξάρτητα αν εγώ θα έλεγα τα ίδια πράγματα με "λιγάκι" διαφορετικό τρόπο ή όχι...:cool:

Θέλω να σου πω (για οποιαδήποτε αξία μπορεί να έχει αυτό), ότι έχεις μπρούτζινα αρχ#δ!α!!!:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Εγώ πάλι εύχομαι να κάλυψε απόλυτα τον ερωτώντα και να μη χρειαστεί να επανέλθει με ένα νέο ποστ για περισσότερες εξηγήσεις.

Από την άλλη, θα περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση του St3lios στο παρακάτω επιχείρημα. Όποια και να είναι αυτή...

Βεβαια ειναι λιγο δυσκολο να μην ξερεις αφου τα τελευταια χρονια ασχολησε συνεχεια με τον γερμανικο ποιμενικο.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Λίγο την γλώσσα σας όλοι παρακαλώ!
Ζητώ συγγνώμη...:)
Εγώ, ειδικά, δεν έπρεπε! Και ξαναζητώ συγγνώμη...
Αν χρειαζόταν, όμως, πάλι θα το ξανάκανα... κι έχω χάσει πολλά, στη ζωή μου, γι' αυτό...:cool:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Φώτη αυτό περίμενα, γι'αυτό σε τσίγκλισα και εσένα και...τον Βασίλη που...χειροκροτάει!:D

Μια θέση στο γιατί πιστεύεις αυτό το πράγμα για να καταλάβει και ο άλλος τι συμβαίνει βάσει της δικής σου εμπειρίας!
Πολύ πιο σοβαρή τοποθέτηση από την φατσούλα με τα σφυρίγματα!Στην φυλή μας ξέρω τι γίνεται!
Ευκολοχόνευτα για έναν που έχει δει πράγματα γιατί θα κατασταλάξει στα συμπεράσματα του και δυσκολοχόνευτα για κάποιον που δεν ξέρει και σίγουρα θα βγάλει και λάθος συμπεράσματα.

Δεν έχω διαβάσει τι έγραψες σε άλλο topic για τους εκτροφείς!Μπορεί να έγραψα αλλά να μην συνέχισα γιατί όπως πολλά topics πλέον δεν τα συνεχίζω γιατί η πορεία τους δεν είναι η αναμενόμενη(επικοδομητικός διάλογος).
Το ότι μιλάω εδώ μέσα και γενικά και υποστηρίζω την φυλή δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω κανέναν εκτροφέα. Πάντα λέω να πάνε σε όλους και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και πάντα φωνάζω να ανεβάσουν επίπεδο στις γνώσεις τους. Μόνο αυτές θα τους σώσουν.
Άρα δεν είμαι και σε θέση να σου απαντήσω αν έχει αναφερθεί και ο δικός μου εκτροφέας. Το ότι υποστηρίζω σθεναρά την φυλή μου δεν σημαίνει ότι επειδή έχω εκτροφικό σκύλο θα υποστηρίζω και τον εκτροφέα μου. Νομίζω μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαινόμαστε.:cool:

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Εγώ πάλι εύχομαι να κάλυψε απόλυτα τον ερωτώντα και να μη χρειαστεί να επανέλθει με ένα νέο ποστ για περισσότερες εξηγήσεις.
.
Και εγω το ιδιο ακριβως ευχομαι...ειναι πολυ λιγα σε αυτα που μπορει να πει!και παρα πολλα για να καλυψει καποιον!

Υ.Γ Ιδιετερη σημασια εχει και ποιος το λεει και τι σκυλι εχει...θα ζηλευαν πολυ τον Ρουντ(αποψη μου)ενας απο αυτους ειμαι και εγω...Ο Φωτης θα μπορουσε να ειχε βγαλει λεφτα απο τον Ρουντ και ομως δεν το εκανε...

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Nαι ναι! θελει η μανα μου να πάρει τηλεόραση!
Της είπα να κανει εγγραφή πρώτα στο πολυτεχνειο, να τελειώσει και μετα θα έχει όλη την ικανότητα να διαλέξει...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

Εγώ επειδή είμαι ίσως από τα μεγαλύτερα "παιδιά" εδώ μέσα, κατάλαβα και επιβεβαίωσα τις σκέψεις και την κρίση μου.

Scripta manent, αλλά βαριέμαι να ψάχνω να τα βρω... ίσως κάποιος άλλος νεώτερος και με περισσότερη υπομονή

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Στέλιο επειδή με γνωρισες και έχεις σχηματίσει μια άποψη για το τι άνθρωπος είμαι για ένα να εισαι σίγουρος το like που γράφω ειναι το ελάχιστο πράγμα που μπορω να κάνω στα λεγόμενα του Φώτη .....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

Εγώ επειδή είμαι ίσως από τα μεγαλύτερα "παιδιά" εδώ μέσα, κατάλαβα και επιβεβαίωσα τις σκέψεις και την κρίση μου.

Scripta manent, αλλά βαριέμαι να ψάχνω να τα βρω... ίσως κάποιος άλλος νεώτερος και με περισσότερη υπομονή
Ακριβώς, άλλα λόγια να αγαπιόσαστε!
Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στην τοποθέτηση του Φώτη!
Ζήτησα απλά να πει την εμπειρία του και όχι να "σφυρίζει αδιάφορα"!:D

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην ολοκληρωμένη τοποθέτηση του Φώτη θες απάντηση και μάλιστα την δική μου, λες και έχω κάτι να πω παραπάνω!:rolleyes:

Στέλιο επειδή με γνωρισες και έχεις σχηματίσει μια άποψη για το τι άνθρωπος είμαι για ένα να εισαι σίγουρος το like που γράφω ειναι το ελάχιστο πράγμα που μπορω να κάνω στα λεγόμενα του Φώτη .....
Το γνωρίζω Βασίλη, διευκρίνηση ζήτησα!Τίποτα παραπάνω!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Ακριβώς, άλλα λόγια να αγαπιόσαστε!
Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στην τοποθέτηση του Φώτη!
Το ατυχέστατο ευφυολόγημα σου το αντιπαρέρχομαι γιατί δεν αξίζει σχολιασμού.

Αντίθετα, σε ευχαριστώ πολύ για την δεύτερη πρόταση, που στην ουσία δικαιώνει το σχόλιο μου για τα "άλλα λόγια..." δεχόμενος ότι τελικά δεν απάντησες λόγω μη υποχρέωσης σου.

Λες και ο Φώτης είχε την υποχρέωση να βγάλει τα σώψυχά του σε σένα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τι δεν έχεις καταλάβει κύριε takisft να στο ξανα εξηγήσω?

Επίσης τι σημαίνει το "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Θέλω να σου πω (για οποιαδήποτε αξία μπορεί να έχει αυτό), ότι έχεις μπρούτζινα αρχ#δ!α!!!:)
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Πολλοί λίγοι ξεστραβώνονται, και από αυτούς ακόμη πιο λίγοι έχουν τα @@ να πουν τα πράγματα με το όνομα τους. (συγνώμη για το ξεστραβώνονται mareco δεν θα επαναλειφθεί :p )