Μεγαλη αποφαση αγορας ΓΠ...

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
εγω δεν θιγομαι βαρα αβερτα:)
Χαχαχαχα αστο! Απλά ξέρω 3 περιτπωσεις σκύλων απο γνωστά εκτροφεία που εμφάνισαν δυσπλασία. Μπορεί να ήταν και τυχαίο, πάντως εγώ προτειμώ μικρά εκτροφεία. Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν πρόκειται να αλλάξει και ας κοροιδεύουν μερικοί οσο θέουν! (δεν πάει για σένα, ξέρεις αυτός)

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν μιλανε για δυσπλασιες.
Λενε οτι κουτσαινουν ή οτι δεν πατανε καλα ή οτι περπατανε σα βατραχια.

Συνεπως μπορει ενας σκυλος να ειναι υγιης, αλλα το πατημα του να μη σε πειθει.

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη

Ναι μπορεί και αυτό! Το έχω πετύχει και αυτό! Αλλά εγώ σου λέω για δυσπλασία που χρειάστικε χειρουργείο!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947

Αυτο ακριβως λεω!αλλα ενταξει ο ανθρωπος ειναι λιγο πιο γραφικος απο τα σωκακια τις Μυκονου!:p
Για να σοβαρευτουμε τωρα!Ειπα τι του ειπε ο εκτροφεας του!και εσυ φιλε Στελιο λες τον εκτροφεα και τα ματια σου...
Δεν σου ειπα ποτε οτι θα δωσω αναφορα για τι μερος του λογου ειναι ο σκυλος του γνωστου μου!ουτε οτι ειναι αρωστος...ειπα οτι θα μηλισω με δικηγορο και με τους ιδιοκτητες...και αν ειναι θα γραψω ολα οσα θες να μαθεις..Και θα λεω συνεχεια για το εξωτερικο!αν σου αρεσει!αν δεν σου αρεσει μην το διαβαζεις...

Last edited:

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ρε παιδια , το παλικαρι θελει να μαθει 5 πραγματα για το αν μπορει να ζησει ο Γ.Π στο διαμερισμα.
Ναι μπορει. Αφου το εκαναν αλλοι μπορεις και εσυ.
Τι σκαλωμα φαγατε με τα προβληματα του Γ.Π ?
Αντε και πηρες εκτροφικο και μετα απο 2 χρονια βγαλει προβλημα στα ποδαρια , τι θα κανεις ? Θα το γυρισεις πισω? Επιπλο ικεα ειναι ?
Λες και υπαρχει φυλη που δεν βγαζει ουτε ενα προβλημα.
Λες και ειναι αυτοκινητα και ειναι η προεκταση του ..... μας και το δικο μου δεν εχει ουτε ενα προβλημα και το δικο μου σκαρφαλωνει στα βουνα.
Ολοι οσοι εχουν μοναδικο στο ειδος σκυλι τι να πουνε δηλαδη ? Ο δικος μου εχει εναν ορχι. Τι πρεπει να κανω τωρα. Τι διαφορα θα ειχε αν ηταν εκτροφικος. Θα επρεπε να νιωθω ασχημα επειδη με πιασανε κοτσο που τον χρυσοπληρωσα ? Μετα απο ολα αυτα που ζω με το σκυλι τα χρηματα της αγορας και το ονομα του εκτροφειου θα σκεφτομαι ?

link

Member
30 Αυγούστου 2013
13
0
40
η αληθεια ειναι πως η συζητηση εχει ξεφυγει λιγακι...συμφωνω απολυτα με τον afg...
παιρνεις ενα ζωντανο επειδη θες να το παρεις...ελπιζεις να ειναι υγιεστατο και να ζησει οσο περισσοτερο γινεται!εσεις το εχετε κανει λιγακι επιστημη ρε παιδια...ναι,συμφωνω,καλυτερα απο εκτροφεια παρα απο pet shop αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα παρεις!
δεν μιλαμε για ρομποτ,για ζωντανους οργανισμους μιλαμε!τι κι αν ειναι οι γονεις τελοιοι,με διακρισεις,πτυχια,μεταλια!
αν ειναι στον οργανισμο να ειναι προβληματικος θα ειναι...
αυτη τη γνωμη εχω εγω...
το maltese που εχουμε εμεις ας πουμε ειναι απο pet shop...ουτε προβληματικο ειναι,ουτε προβληματικο χαρακτηρα εχει,υπακουο ειναι και παιχνιδιαρικο!
ελπιζω πως δεν προσβαλω κανεναν με αυτα που λεω...

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Tι κι αν ειναι οι γονεις τελοιοι,με διακρισεις,πτυχια,μεταλια!
Για ολα αυτα ομως εσενα θα ξερουν να σου ζητησουν 1.200ευρω...

Για να σου απαντησω και σε αυτα που ρωταγες γιατι η αληθεια ειναι οτι ξεφυγαμε απο αυτα που ρωταγες,νομιζω πως μπορει να ζησει σε διαμερισμα αρκη να ασχολησε μαζι του.Νομιζω πως ειναι καλυτερο να μενει σε ενα μικρο σπιτι και να ασχολησε μαζι του παρα σε ενα τεραστιο με κηπο κτλπ και να μην ασχολησε!

Αν αποφασισεις να αποκτησεις Γ.Π ψαξε καλα απο που θα το παρεις

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η γεννετική είναι επιστήμη.
Η γενετική σε σχέση με την κυνολογία είναι...επιστήμη.

Όποιος αφήνει στην τύχη το αν θα είναι ο οργανισμός υγιής ή όχι τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Τουλάχιστον μην το λέει και δημόσια μην χαρακτηριστεί και ανίδεος. Ας κάνει τον κόπο να διαβάσει 5 πράγματα παραπάνω για την γενετική των όντων πάνω σε αυτό τον...πολύπαθο πλανήτη.

Ρε παιδια , το παλικαρι θελει να μαθει 5 πραγματα για το αν μπορει να ζησει ο Γ.Π στο διαμερισμα.
Ναι μπορει. Αφου το εκαναν αλλοι μπορεις και εσυ.
Τι σκαλωμα φαγατε με τα προβληματα του Γ.Π ?
Αντε και πηρες εκτροφικο και μετα απο 2 χρονια βγαλει προβλημα στα ποδαρια , τι θα κανεις ? Θα το γυρισεις πισω? Επιπλο ικεα ειναι ?
Λες και υπαρχει φυλη που δεν βγαζει ουτε ενα προβλημα.
Λες και ειναι αυτοκινητα και ειναι η προεκταση του ..... μας και το δικο μου δεν εχει ουτε ενα προβλημα και το δικο μου σκαρφαλωνει στα βουνα.
Ολοι οσοι εχουν μοναδικο στο ειδος σκυλι τι να πουνε δηλαδη ? Ο δικος μου εχει εναν ορχι. Τι πρεπει να κανω τωρα. Τι διαφορα θα ειχε αν ηταν εκτροφικος. Θα επρεπε να νιωθω ασχημα επειδη με πιασανε κοτσο που τον χρυσοπληρωσα ? Μετα απο ολα αυτα που ζω με το σκυλι τα χρηματα της αγορας και το ονομα του εκτροφειου θα σκεφτομαι ?
afg οι συζητήσεις μας δεν αφορούν μόνο τα σκυλάκια μας, πόσο τα αγαπάμε, ποια είναι τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν στον μικρόκοσμό μας, ποιες απορίες έχουμε στον μικρόκοσμό μας και μέχρι εκεί. Αφορούν και πρέπει να μας αφορούν και θέματα που είναι πιο βαθειά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Επιτρέπεται, αλλά δύσκολα θα σου φανούν χρήσιμες.
Αν είναι πραγματικά καλός, θα ακούσεις πολλά, αν όχι, η μούγγα θα είναι εκωφαντική.
Τώρα θα μου πεις...κι από αυτό, ένα συμπέρασμα το βγάζεις. Αλλά μπορεί και όχι.

link

Member
30 Αυγούστου 2013
13
0
40
θελω να ακουσω γνωμες για τον Lazaros Kennel...
Πηγα στις εγκαταστασεις του και δεν ενθουσιαστικα...μπορει να ειμαι και λαθος,δεν ξερω...
του εκανα εγω καποιες ερωτησεις αλλα αυτος δεν ειχε τιποτα να μου πει ουτε να με ρωτησει,παρα μονο μου ελεγε τι αποριες εχω εγω για να μου τις λυσει...
Αυτες τις μερες θα παω και στο alldogs.gr...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Κοιτα ενας καλος μπουσουλας για να διαλεξεις εκτροφειο ειναι αυτο που θα επιλεξεις καλο ειναι να εκτρεφει αν οχι μονο την ρατσα που θες το πολυ αλλη μια , εκτροφεια που εχουν τρεις και πανω ρατσες δεν θα τα πολυ εμπιστευομουν προσωπικα , ειναι ηδη δυσκολο να κανεις σωστη εκτροφη με μια ρατσα ποσο μαλλον οταν ασχολεισαι με 3-4-5 εξι ρατσες .

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
A...εντάξει...ευκολάκι μας έβαλες...;)

Ευτυχώς, o Lazaros δεν είναι εκτροφέας.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μακρυα από το Lazaros kennel... τώρα εμαθα εχει βρει και το να κατεβάζει σκυλια σε εκθεσεις και στους υποψηφίους δειχνει ενα very good που πήραν τα σκυλιά του ως την υψιστη βραβευση και τους ρίχνει.

Κουταβεμπορας...