πήγε να μυρίσει το μικρόσωμο
1....που από ότι μου είπε μετά η κυρία του είναι επιθετικό.
Στο περιστατικό ο μόνος φάουλ είναι ο ιδιοκτήτης του μικρόσωμου που ξέροντας ότι ειναι τζόρας το πάει σε περιφραγμένο χώρο για να παίξει με άλλα σκυλιά. (επαναλαμβάνω δεμένο ήταν καθαρά από τύχη, θα μπορούσα να μην το έχω αναφέρει καν).
Τα επιθετικά σκυλιά φυσικά και έχουν δικαίωμα. ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ , όταν δεν υπάρχουν άλλα σκυλιά.
Όπως κάνω κι εγώ με τον άλλο μου τον σκύλο που τα πάει καλά μόνο με θηλυκά.
Όσο για το γιατί έφευγαν; Γιατί όπως μου είπαν ήταν ώρα εκεί.
Μπήκα με τον Έλβις λυτό όπως μπαίνω πάντα επειδή τον εμπιστεύομαι, εκείνη την ώρα έφευγαν δύο παιδιά με δύο μκρόσωμα σκυλιά, ο Έλβις μύρισε το ένα και μετά πλησίασε στο άλλο, εκείνο του επιτέθηκε και τον δάγκωσε ο Έλβις αγρίεψε, του φώναξα μη και απομακρύνθηκα και με την φράση της ιδιοκτήτριας του ,
2....ο σκύλος μου είναι επιθετικός, έληξε το ζήτημα.
Και όχι στο σκυλόπαρκο δεν έχω υποχρέωση να έχω τον σκύλο μου δεμένο, εκτος αν είναι επιθετικός .
Μπήκα μέσα με τον Έλβις ελεύθερο δίπλα μου, προχωρήσαμε μέχρι το βάθος του πάρκου (είναι πολύ μεγάλο)
ρώτησα αν τα σκυλάκια έχουν πρόβλημα, εκείνη την ώρα τα δένανε λέγοντας μου όχι εμείς φεύγουμε ούτως ή άλλως και μετά έγινε το σκηνικό που δεν νομίζω ότι αξίζει και ο κόπος να το αναλύω τόσο αλλά μιας και κάνατε την τρίχα τριχιά, το κάνω, και κατόπιν αυτού μου λέει η κοπελίτσα ,
3.....δεν φταίει ο δικός σας είναι ο δικός μου επιθετικός.
τελικα προσπαθεις να πεισεις ποιον οτι ο αλλος σκυλος ηταν επιθετικος.
το σκυλακι που δεναν εκεινη την ωρα σε ενα ποστ;
το σκυλακι που ηταν δεμενο σε αλλο ποστ;
το σκυλακι που φευγαν και πηγε να το μυρισει ο δικος σου;
το σκυλακι που φτασατε μεχρι το βαθος του παρκου;
πολλα σκυλακια βρε παιδι μου,μπερδευτηκα.
εμπιστοσυνη στον σκυλο που πηγατε μεχρι το τελος του παρκου και ηταν διπλα σου αλλα ξαφνικα βρεθηκε να μυριζει καπου αλλο σκυλακι;
σε αυτο που φωναξες απο μακρια στο ενα ποστ και εφυγε αλλα στο αλλο ποσττο δαγκωσε του ειπε μη και αφου σου εξηγησε βεβαιως βεβαιως οτι ειναι επιθετικο συνεχισες να προχωρας με τον ελβις;απο το τελος του παρκου;;;;;;;
σε καθε ποστ σου λες οτι σου ειπαν οτι ειναι επιθετικο το σκυλακι και ειπες οτι τα ζορικα σκυλια δεν κανει να τα πηγαινουν σε τετοια παρκα.εγω θα σου πω οτι οσο λαθος ειναι αυτη η κοπελα αλλο τοσο εισαι και εσυ που μπηκες μεσα σε παρκο χωρις να ξερεις τι σκυλια ηταν μεσα με τον σκυλο σου λυτο.
εριξες το φταιξιμο στο σκυλακι που πριν μαλλον (αφου τον εδεναν,δεν το κανεις τελειος σαφες αυτο) επαιζε με αλλα σκυλακια,οποτε μηπως δεν ηταν επιθετικος και τζορας αλλα με αυτην την καραμελα προσπαθεις να μας πεισεις για κατι;
οσο γιαυτα τα παρκα θα συνφωνησω απολυτα με τον GRANDE δεν ειναι τιποτα αλλο παρα για τεμπελικα αφεντικα ενω εμεις εχουμε παρει την τσουγκρανα και.......