ΜανΑρούλης

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Κηπος με σκυλια να παιζουν χαρουμενα και ξεγνοιαστα ,ομορφες στιγμες να μας γεμιζουν χαρα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο μεγάλος αναρωτιέται «Πω πωωω, κουρδιστά είν'τούτα?»

Να τα χαίρεστε και τα τρια, Estranged, υγιή και μεχρι τα πολύ βαθιά τους γεράματα!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Κηπος με σκυλια να παιζουν χαρουμενα και ξεγνοιαστα ,ομορφες στιγμες να μας γεμιζουν χαρα.
Και να με κάνουν να έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να πάρω το μούργο και να γυρίσουμε στον κήπο!

Ο μεγάλος αναρωτιέται «Πω πωωω, κουρδιστά είν'τούτα?»

Να τα χαίρεστε και τα τρια, Estranged, υγιή και μεχρι τα πολύ βαθιά τους γεράματα!
Ευχαριστούμε κρητικοπουλάκι! Όσο πιο βαθιά γεράματα γίνεται, μακάρι!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Τι όμορφα που κοιμάται με τον Λάκυ! Και έχει και χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Enstranged δεν ξέρω αν έχεις προσέξει στην διαφήμιση της πειραιώς έναν σκύλο που μοιάζει καταπληκτικά με τον δικό σου κούκλο!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Enstranged δεν ξέρω αν έχεις προσέξει στην διαφήμιση της πειραιώς έναν σκύλο που μοιάζει καταπληκτικά με τον δικό σου κούκλο!
Τη βρήκα ποια λες, την έψαξα στο γιουτιούμπι! Άμα σου πω ότι την έχει πάρει το μάτι μου τη διαφήμιση αλλά το σκυλί δεν το χα δει ποτέ..! Καλά ο Άρης μου είναι πιο όμορφος βέβαια...! :p

@Anesidora Είδες το πουλάκι μου? Αγγελούδι είναι όταν κοιμάται.. Όταν ξυπνάει ο Λάκυ δεν τον βρίσκει τόσο αγγελούδι! :p

friksos

New Member
11 Ιουνίου 2013
1
0
ερωτηση...

Έχω ξαναγράψει για τον Άρη εδώ αλλά κάτι που δεν το βρίσκω, κάτι που είχα γράψει κάτι ανούσια χαζά, κάτι τα λόγια του παπά, τέσπα ανοίγω νέο σωστό θρεντ παρουσίασης για τον Άρη το μανάρι.

Είμαι ένα πολύ πολύ κοινωνικό τρελόσκυλο που τη μέρα των γενεθλίων της γιαγιάς μου άνοιξε η πόρτα στην ταβέρνα που τρώγαν οι παππούδες μου και μπούκαρα, προσπέρασα ένα στενό διάδρομο σε ένα μαγαζί πίτα στον κόσμο και στήθηκα μπροστά στο τραπέζι των παππούδων μου και τους κοίταξα στα μάτια. Τα παιδιά στο εστιατόριο κατέβαλαν πολύ κόπο να με βγάλουν έξω καθώς είμαι πάαρα πολύ επίμονος και άμα μου μπει στο μυαλό κάτι δε βγαίνει με τίποτα. Και εκείνη τη μέρα είχα αποφασίσει ότι αυτοί οι καλοί άνθρωποι θα με ταϊσουν γιατί πεινούσα πολύ. Με βγάλαν τελικά και έμεινα να κοιτάω τον παππού μου από το τζάμι. Ο παππούς μου δεν άντεξε στη γλύκα μου και βγήκε, με πήρε αγκαλιά και με ανέβασε σπίτι.

Με τα πολλά όταν με είδε η μαμά μου ότι είμαι τόσο γλυκός δεν άντεξε να με αφήσει και μένα στους παππούδες μου καθώς ήδη της λείπαν τα 2 ξαδέρφια μου που είχαν μετακομίσει με τους παππούδες μου πριν μερικά χρόνια εις τα εξοχάς και αποφάσισε να με αναλάβει εξ ολοκλήρου. Το κάστρο-παππούδες έπεσε δύσκολα καθώς είχαν ξετρελαθεί μαζί μου, αλλά τώρα αρκούνται να με έχουν όταν λείπει η μαμά.

Τότε ήμουν κάπου 2-3 μηνών. Ούτε τσιπ είχα ούτε τίποτα και συνέχισα να μένω στην περιοχή που με βρήκανε, κανείς δε με αναζήτησε ποτέ. Τώρα αυτό το μήνα πρέπει να χρόνισα σύμφωνα με τους υπολογισμούς της κτηνιάτρου.

Κούταβος:
View attachment 42274

Μόλις κατούρησα στην πάνα σα μεγάλο αγόρι και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί χάρηκε και η μαμά!
View attachment 42277

It's a bird! It's a plane! It's ...?
View attachment 42276

Εδώ βγήκα πολύ χάλια και είπα στη μαμά να μη με βάλει αλλά επέμενε γιατί μόνο εδώ φαίνεται η στριφογυριστή ουρά μου.
View attachment 42278

Μα πώς κοιμάμαι έτσι..? Ροχαλίζω κιόλας λίγο!
View attachment 42279

Ειναι μια γλυκα ο μικρός, να τον χαίρεστε!!!
Ηθελα να σε ρωτησω που τον βρήκατε ή μάλλον που σας βρήκε, γιατι εχω βρει και εγω εναν τυπακο που μοιάζουν παρα πολυ...Ο δικός μας κυκλοφορουσε στο παρκο Τρίτση στο Ίλιον και είναι μαζί μας απο το καλοκαίρι, είναι περίπου 1.5 χρονών τωρα .

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Ευχαριστώ, να χαίρεσαι κι εσύ το δικό σου. Πού ξέθαψες το θρεντ μας αλήθεια?

Τον βρήκαμε πολλά, πολλά, αλλά πολλάααα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα οπότε χλωμό εώς κάτασπρο να έχουν κάποια συγγένεια :)

Γιατί δεν κάνεις ένα νήμα να μας συστηθείς να μας βάλεις κ φώτο και να δω κι εγώ πόσο μοιάζουν που έχω περιέργεια?!

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Ναι τα αγόρια μου, όντως μες στις *agapoylas* και τα μέλια!

Τυχερούλης αυτός ο Λάκυ, από παντού αγάπη!
Άμα έχεις το όνομα δεν θα χεις και τη χάρη?? (Και να ναι πάντα τυχερούλης ο ξανθός μου άγγελος του εύχομαι!)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Τι όμορφο να είναι έτσι ήρεμα και αγαπημένα τα σκυλούνια μεταξύ τους (και με τις γατούλες) ;)

Κι εγώ νόμιζα ότι είναι μεγαλύτερος, από το άβαταρ!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
έτσι ήρεμα
Χαχαχαχα καλό καλό! Καλά ναι όμορφο είναι, επειδή συμβαίνει λίγες φορές μες στη μέρα, εκεί λίγο πριν πέσουν για ύπνο - ή μάλλον όταν ο ξανθούλης δεν αντέχει άλλο κ πέφτει για ύπνο και ο μικρός δε μπορεί να τον πείσει πια με τίποτα να ξεσηκωθεί ;)

Μερσί κορίτσια!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Σήμερα πήγαμε λίγο να βολτάρουμε στο κομμάτι της νέας παραλίας που άνοιξε την προηγούμενη βδομάδα.
Ανεβήκαμε σε μια αποβαθρούλα γιατί ο Άρης ήθελε να δει πώς σκάει το κύμα στα σκαλάκα και εκεί κάπου αντελήφθην ότι μάλλον δεν είχε ξαναπατήσει σε αλουστράριστο ξύλο. Και εντάξει, για τις μεταλλικές επιφάνειες το ξέραμε, καθόλου δεν τις θέλει, τώρα ανακαλύψαμε ότι φοβόμαστε να πατάμε και στο ξύλο.

Δεν το επεξεργάστηκα να βάλω μουσικούλα γιατί είχε πλάκα η αντίδραση του.. κοινού (καλά, κι επειδή βαριόμουνα). Παραβλέψτε το ότι ακούγομαι σα χαζή με τα χάχανα και τη γενικότερη χαχανιστή διάθεση - η αλήθεια είναι ότι με διασκέδασε πολύ. Και όχι μόνο εμένα και την κυρία που ακούγεται στο βίντεο. Ήταν κι ένα ζευγάρι που στεκόταν παραπέρα και μας παρακολουθούσε γελώντας από την ώρα που τον είδανε μέχρι που ξαναπατήσαμε.. τσιμέντο, οπότε και του βαρέσαν παλαμάκια και του φώναξαν "γιούπιιιιι"...!

[video=youtube;3Tq-1snVHKk]http://www.youtube.com/watch?v=3Tq-1snVHKk[/video]

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
'Εχει σχετικά κενό, το σκέφτηκα αλλά δε νομίζω γιατί καθημερινά στο πάρκο που πάμε περνάμε ένα γεφυράκι από πλάκες τσιμεντένιες που έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, σε φάση που κάθε φορά τον βάζω να προσέξει μη φύγει κανα πόδι μέσα. Κι εκεί στην αρχή κόλωσε αλλά τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα να της περάσει. Εξάλλου στην αρχή της αποβαθρούλας έχει το ίδιο υλικό χωρίς κενό, κι εκεί σα χεσμένος πήγαινε.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Να αλλάξεις φώτο το αδικεί το παιδί και είναι γλύκας! Μήπως επειδή είναι σαγρέ του ενοχλεί τις πατούσες του κυρίου? Η δικιά μου το κάνει αυτό στις κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους!