ΜανΑρούλης

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Αλήθεια?? Εμένα μου φάνηκε γλυκούλης στη φώτο! Μμμμμ...
Όχι μωρέ, δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες, το χαλικοτσιμέντο που πατήσαμε μετά πιο σαγρέ είναι θαρρώ. Απλά δεν είχε ξαναπατήσει σε τέτοιο υλικό και του ρθε χεσμεντέν. Μόνο σε μεταλλικές επιφάνειες κάνει πλέον έτσι αλλά και σ'αυτές κουτσά στραβά όλο και συνηθίζει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Φοβία της Δάφνης #42

Αντίστοιχες επιφάνειες!

Για παρόμοια εξέδρα, μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο, 10 ποντάκια υπερυψωμένα έξω από κατάστημα, μας πήρε πάνω από χρόνο να το ξεπεράσει!!! Με τα πλακάκια του σπιτιού, ακόμη είμαστε τσακωμένοι :confused:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Tα πλακάκια στο σπίτι? :confused: Και τι κάνει? Δε μπαίνει σε δωμάτια με πλακάκι?

Στο γιατρό να δεις πόσο έκανε να κατέβει χωρίς να τον τραβάω, που έχει σκαλιά μεταλλικά. Και τώρα κανά χρόνο μετά πάλι προσεκτικά προσεκτικά κατεβαίνει. +Πόσες φορές στο δρόμο δεν έχει στρίψει μπροστά σε κόσμο να τον πατήσουν και να σαβουρντιστούν άμα έχει κανα μεταλλικό καπάκι στην πορεία του κι εγώ δεν το χω πάρει χαμπάρι.

Ας δει όμως κανά σκυλί μια χαρά θα πατούσε κουτρουβαλώντας πάνω σε οτιδήποτε για να το φτάσει αν μπορούσε.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Έχουμε και ένα πρόσωπο στην κενωνία κυρία μου, δε βάζουμε εμείς την ουρά στα σκέλια!
(Πλάκα πλάκα δε νομίζω να τον έχω δει ποτέ να βάζει την ουρά στα σκέλια)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
3 Φορές ακόμα να πάτε, με κανένα μπαλάκι κιόλας, η σημαία θα ανεμίζει κιόλας και θα είναι ανετήλας!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Θα πάμε εννοείται! Έτσι στην άγνοιά του θα τον αφήσω?? Θα εκπαιδευτεί!

Μπα μπαλάκι εκεί δε γίνεται. Μια απόχη θα χρειαστώ να μαζεύω τα μπαλάκια απ'τη θάλασσα. Μμμμ με εσάνς Θερμαϊκίλας... μπλιαχ!!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Η θαλασσα ειναι λιγο σκιαχτικη ετσι οπως στεκεσαι στην ακρη της αποβαθρας.εγω τουλαχιστον αγριευομαι.μηπως ο μαναρουλης σου φοβαται τον θερμαικο;συν τα κενα στα ραμποτε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μηπως επειδη το ξύλο μεταφερει περισσότερους κραδασμους κατά την κινηση μας πάνω του, τον φοβιζε? Το ίδιο ειχε παθει η δικιά μου στο εξοχικό σε εξέδρα ξύλινη στην αρχή. Ξάπλωνε κατω και δεν προχώραγε. Μόλις σταματουσα εγώ να περπατάω -αρα και οι κραδασμοι- περπατουσε, μόλις περπατουσα εγώ και κουνιόταν εστω και ελαφρα η εξεδρα... παγωτό η σελιν!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Όχι καλέ, μην το ψάχνετε, τον ξέρω, ήταν ο φόβος του αγνώστου (υλικού). Ε το μαυράκι στη χαραμάδα θα ενίσχυσε λίγο το άγνωστο, δε λέω.

Απλά τράβηξα την αντίδραση. Και κρίμα επειδή με ακολουθούσε κατά πόδας κυριολεκτικά και δεν τον έβγαλα από μια απόσταση να φαίνεται ακριβώς πώς πήγαινε σα χταπόδι με τα πόδια ανοιχτά εκατέρωθεν μην και φύγει πουθενά, να χει να βεντουζώσει κάπως.

maxinikol κι εγώ σκιάζομαι... που θέλει πάντα να πάει σύριζα στο.. χείλος του "γκρεμού" να δει τη θάλασσα και λέω τώρα θα βουτήξει και ποιος βουτάει στο Θερμαϊκο να τον ψαρέψει. Μην ξεχνάς (το ανέφερα κάπου) ότι για να δει το κυματάκι πήρε πορεία κατά κει, δεν τον πήγα εγώ, χάρη του κανα να παρεκκλίνω!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τέτοιες φοβίες!
Ο δικός μου ούτε χαμπαριάζει πότε αλλάζει η επιφάνεια που πατάμε... Μόνο σε μια ζυγαριά δαπέδου σε έναν γιατρούλη δεν ανέβαινε με τίποτα, δύο δάχτυλα ύψος από το πάτωμα. Για να τον ζυγίσουμε ζυγίστηκε ο γιατρούλης, σήκωσε το τέρας αγκαλιά και ξαναανέβηκε....

Κουκλί είναι πάντως το αγόρι, θα συμφωνήσω πως το αδικεί η φωτογραφία!
Αυτό που σε κοιτάει στο τέλος στα μάτια με τρελαίνει
:)

illuminaughty

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
188
21
Μικρές τέτοιες φοβίες έχει και ο δικός μου...

φοβάται:
- τα σκαλιά δίχως "πλάτη" (που μπορεί να δει από κάτω δλδ ανεβαίνοντας)
- τις μεταλλικές γρίλλιες στα πεζοδρόμια (αποθήκη φορτο-εκφόρτωσης πιθανότατα από κάτω) αλλά και των υπονόμων στους δρόμους
- να μπει γενικά σε άγνωστους κλειστούς χώρους, πχ μαγαζιά, ταχυδρομείο.
- σε μερικά άσχετα σημεία στη πόλη που τα περνάει συχνά από μια κατεύθυνση φοβάται να τα διαβεί στην αντίθετη κατεύθυνση...και γενικά αν σε κάποιο σημείο είχε τρομάξει για οποιοδήποτε λόγο δεν το διασχίζει με τίποτα μετά...μόνο συρτός σχεδόν, αγκαλιά ή με 20 λεπτά καθυστέρηση, βήμα-βήμα κι αν.
- το ασανσέρ το πρώτο μήνα το έτρεμε

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Κουκλί είναι πάντως το αγόρι, θα συμφωνήσω πως το αδικεί η φωτογραφία!
Μερσί! Εντάξει λοιπόν... με πείσατε! Θα του κάνω μια καλύτερη φωτογράφιση!
Αυτό που σε κοιτάει στο τέλος στα μάτια με τρελαίνει

Εμένα να δεις ρε σύ.. Λιώνω! Γι'αυτό εισέπραξε και το "αγάπη μου" στο τέλος :oops:
Γενικά και στη βόλτα όταν αρχίζει και τραβάει που σταματάω και γυρνάει να με κοιτάξει με αυτή τη φάτσα, για να ξαναξεκινήσει σπάνια τον ξεκινάω πλέον με "πάμε". Συνήθως το τελετουργικό είναι: είμαι σοβαρή, με ρίχνει, στέλνω φιλάκι, αρχίζω να ξαναπερπατάω και ακολουθεί. :oops::oops::oops: (Ναι ναι, πρέπει να γινόμαστε τέρμα ρεντίκολο στη βόλτα)

@illuminaughty το ασανσέρ και τις σκάλες γενικά εάν το σκυλί δεν έχει ξανασυναντήσει στη ζωή του από όσο ξέρω σπάνια να μην τα φοβάται στις πρώτες επαφές. Δεν θα το χαρακτήριζα φοβία.
Σκαλιά δίχως πλάτη επίσης νομίζω είναι συχνό κόλωμα πολλών. Και είναι και λογικό.
Έχεις δουλίτσα με το φοβιτσιάρη κι εσύ ε? :p

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Είναι το καλύτερο σκυλί του κόσμου, τέλος! (δεν είναι, αλλά λέμε τώρα)

Ο Άρης γενικά αφιονίζεται μόλις δει οτιδήποτε (που μοιάζει έστω) σε σκυλί, θέλει με λυσσαλέα τρέλα να πάει σ'αυτό. Είναι το μόνο μου πρόβλημα πλέον με αυτό το σκυλί νομίζω.

Long story as short as possible, πάρκο, βλέπει σκιά σκυλιού, τρελαίνεται κλασσικά αλλά ενώ συνήθως του λέω δεν θα πάμε και κάθεται αν και σε αναμμένα κάρβουνα, τώρα τραβάει. 5 λεπτά εγώ πισωγυρίσματα, ζιγκ ζαγκ, κυκλάκια, "μαζί" κτλ, με γράφει, αρχίζω και συγχίζομαι. Βλέπουμε πάλι από μακριά κάποιον να πλησιάζει με ένα σκυλί προς τα μας, συνεχίζω απτόητη τα πίσω μπρος, τίποτα, τραβάει.

Πώς μου ρθε μια στιγμή να τον πιάσω από τη βάση του λουριού και το κολάρο ταυτόχρονα για να τον ελέγχω καλύτερα, να τον γυρίσω με το σώμα να κοιτάξει αλλού να ξεκολλήσει. Ε πως σηκώνω το χέρι μου να πιάσω μόνο λουρί ενώ αυτός ακόμα τραβάει και... μένω με το λουρί στο χέρι γιατί έτσι όπως τον είχα πιάσει πριν το είχα ξεκλιπάρει!

Και φεύγει τρέχοντας αυτός, όχι τρέχοντας, καλπάζοντας προς το άλλο σκυλί. Πάει λέω το σκυλί μου, το χασα, περνάνε απ'το μυαλό μου διάφορα, ότι ο δρόμος που πάνε όλοι σαν τρελοί είναι 5 μέτρα πιο εκεί, ότι θα φτάσει το άλλο σκυλί κι ότι θα γίνει σκοτωμός, ότι λόγω αυτής της έντασης δεν θα με ακούσει, δεν θα σταματήσει να τρέχει, τα παιξα!

Τρέχω λίγο πίσω του και τον φωνάζω μία, τίποτα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι χειρότερα να τρέχω πίσω του, σταματάω και πατάω μια στεντόρεια φωνή "Ααααρηηηηηηηη", παίζει ρε παιδιά να μ'ακούσανε και στα καραβάκια που κάνουν βόλτα στο Θερμαϊκό.

Σταματάει, 6-7-8 μέτρα παραπέρα, γυρνάει με κοιτάει, σκέφτομαι αν πρέπει να κουνηθώ να πάω προς το μέρος του ή θα νομίζει ότι τον μαλώνω κ θα φοβηθεί, ήμουν σίγουρη ότι θα με γράψει κι ότι απλά γύρισε στιγμιαία που τον φώναξα και θα συνεχίσει στο σκοπό του, νιώθω το εγκεφαλικό να 'ρχεται, και.. θαύμα. Του λέω "έλα εδώ" (και δεν ήμουν και ήρεμη), κατεβάζει το κεφάλι και κάνει 2 δειλά βήματα προς το μέρος μου. Χαλαρώνω λίγο, του λέω ήρεμα "έλα εδώ παιδί μου", και αρχίζει και περπατάει προς το μέρος μου!!!! Κόντεψα να κατουρηθώ απάνω μου, δεν το περίμενα, με φτάνει, του βάζω το λουρί, του πάτησα μια αγκαλιά και κάτι φιλιά ρε παιδιά, άλλο πράμα!

Και σε εκείνη τη φάση περνάει και το σκυλί το περί ου ο λόγος που τελικά ήταν γνωστή μας θηλυκιά (δε νομίζω να την είχε αναγνωρίσει πιο πριν) και ξελιγώθηκαν στο παιχνίδι.

• Like
Reactions: Aslan

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τι θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος ε;
Να του δώσει ο σκύλος του σημασία :D

Το 'χω πάθει κι εγώ μια φορά πέρσι, αυτό με το ξεκλιπάρισμα. Νομίζω ότι από κείνο το βράδυ και μετά, πρέπει να απέκτησα την μόνη λευκή τσουλούφα που έχω στο κεφάλι. Τέτοιο κεφαλοκλείδωμα σε σκύλο, δεν έχω ξανακάνει :p

Μπράβο σου όμως, γιατί φαίνεται ότι πρέπει να έχεις φωνή καμπάνα!!!! ;)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Τι θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος ε;
Να του δώσει ο σκύλος του σημασία :D
Aυτό ακριβώς σκέφτομαι από εκείνη την ώρα!!

Μάλλον καμπάνα θα'ναι, το ξερα κι εγώ νομίζεις?

Το 'χω πάθει κι εγώ μια φορά πέρσι, αυτό με το ξεκλιπάρισμα. Νομίζω ότι από κείνο το βράδυ και μετά, πρέπει να απέκτησα την μόνη λευκή τσουλούφα που έχω στο κεφάλι. Τέτοιο κεφαλοκλείδωμα σε σκύλο, δεν έχω ξανακάνει
Είναι που αναρωτιόμαστε καμιά φορά "μα πώς είναι δυνατόν να χάσεις το σκυλί σου άμα είσαι προσεκτικός?" Με μερικά σκυλιά... ευκολάκι! (Δε με έψαξα αν άσπρισε καμιά τούφα πλάκα πλάκα..)

Last edited: