ΜανΑρούλης

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Καλα κουκλος ο Αρουλης σου. κι εγω νομιζα απο την φωτο στο αβαταρ οτι ειναι border collie :p Νταξει γενικα φερνει παντως αν εξαιρεσουμε την ουρα (εχω δει μπορντερ κολλι με κοντη τριχα και νομιζω ειναι και αυτα εμσα στο προτυπο, αν και προσωπικα προτιμω εκεινα με την μακρια). Ουτε εγω τις εβλεπα τις 3 πρωτες αλλα τωρα οκ. Παντου ειναι τελειος. Και μαρεσε η επιμονη του, το χαζοκουταβο :D
Ευχαριστούμε!!! Καλά από επιμονή άλλο τίποτα το τέρας!
Η ουρά μας όμως είναι που μας κάνει τόσο ξεχωριστούς και όμορφους κι ας μη φαίνεται εδώ! Και στο δρόμο για border μου τον περνάνε. Εγώ ούτε που τα ξέρα τα border πριν να αρχίσουν να μου το λένε και τα δω στο νετ, με τις ράτσες έχω πλήρη άγνοια καθότι φαν των ημίαιμων, μέχρι ΓΠ φτάναν οι γνώσεις μου πριν μπω εδώ (μία μου τον είπε και καθαρόαιμο - I.Kyveli, ακούς προσβόλα?? :p).

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Λοιπόν και τις προάλλες που συνέβη ήθελα να το πω να σχολιάσετε τη συμπεριφορά αλλά ξεχάστηκα, σήμερα που το ξανάκανε όμως επιβάλλεται: ρε παιδιά, αυτό το σκυλί άρχισε να μαρκάρει.. άλλα σκυλιά!
Το κανε τις προάλλες στη φίλη μας την αδέσποτη και σήμερα το κανε σε ένα μικρούλι αρσενικό που βλέπουμε πού και πού. Δηλαδή και τις δυο φορές συναντήθηκαν, είπανε τα νέα τους (sic), τριγυρίσαν, μυριστήκανε και όταν του είπα "άντε Άρη πάμε σιγά σιγά", ξαναμυρίστηκε λίγο, γυρόφερε το θύμα και τσακ σήκωσε το πόδι λες και ήταν η γωνία στο δρομολόγιό του. Ευτυχώς νομίζω τον πρόλαβα και τις 2 φορές. Αλλά και πάλι αυτή τη μισή σταγόνα είχε σκοπό να κάνει σίγουρα, όχι κανά ρυάκι. Μη σας πω ούτε κι αυτή γιατί τελευταία συνηθίζει να μυρίζει γωνίες και επειδή δεν του χει μείνει σταγόνα, σηκώνει το πόδι στα γρήγορα, κάνει απλά την κίνηση και προχωράει.

Και ερωτώ: γουάτ δα φακ?

(Ψόφησα στο γέλιο και τις 2 φορές μπάι δε γουέι και το κόβω ότι θα μου το κόψετε το γέλιο και θα μου πείτε ότι είναι κυριαρχικότητα. Την πρώτη φορά επειδή ήταν και θηλυκιά και ήταν η πιστή μας φίλη του λέω "εντάξει βρε αγόρι μου, δεν στην παίρνει κανείς, δικιά σου είναι, δε χρειάζεται να γράψεις και τατού το όνομά σου").

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Κτητικότητα, θεωρεί τα σκυλιά δικά του και τους αφήνει την στάμπα του. :)
Πρόσεχε μην μαρκάρει και σένα , δεν σου κάνω πλάκα. ;)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Α κάτσε και είναι πολύ πιο όμορφος σ'αυτές, στις τελευταίες 2 είναι χάλια!
Με την ίδια σειρά:
View attachment 42287
Τη ομορφο που ειναι το μικρο σου!
Βλεποντας αυτην την φωτ/φια θυμηθηκα που ειπες οτι σκεπαζονται-δεχονται κουβερτες :)
Ειναι πολυ γλυκο ετσι.

Στο θεμα μαρκαρισμα σε σκυλακια συμφωνω με την

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Ο Άρης σε ευχαριστεί! Εϊναι μακράν η αγαπημένη μου φώτο.

Καλά την Κανελίτσα (την αδέσποτη φίλη μας) την έχει ξεσκίσει να σηκώνει πόδι, ευτυχώς σε μένα δεν έχει σηκώσει ακόμα. Αν και τώρα τελευταία το κοψε, αλλά μ'αυτόν ποτέ δεν ξέρεις, τη μια βδομάδα είναι έτσι την άλλη γιουβέτσι (εφηβεία γαρ).

Και τώρα που είπα γιουβέτσι πάω να μαγειρέψω και μετά να τον περιμένω να με κοιτάει έτσι όπως σ'αυτες τις (χθεσινές) φώτο που έβαλα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Ο Άρης κοκκίνησε με τα καλά σας λόγια - αλλά δε φαίνεται κάτω από την τρίχα - και σας στέλνει φιλιά.

Tα μαυρόασπρα σκυλιά είναι πανέμορφα!
..και υπάρχουν χιλιάδες ΠΑΟΚτζήδες εδώ στα πέριξ που θα συμφωνήσουν μαζί σου!

(Αυτό πώς δεν το χα αναφέρει στο "ενοχλήσεις στη βόλτα"? :p
- Εεε ρε Παόκιιιι! Τι? Άρη τον λένε? Καλάαα ασπρόμαυρο σκυλί Άρη? Τι ομάδα είσαι??)

lenaz

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2013
44
0
Thessaloniki
Κούκλος ο Αρης όντως τα ασπρόμαυρα σκυλιά έχουν κάτι το ακαταμάχητο! Μας αρέσουν πολύ και ας είμαστε ΑΡΗΣ στην ομάδα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Κούκλος ο Αρης όντως τα ασπρόμαυρα σκυλιά έχουν κάτι το ακαταμάχητο! Μας αρέσουν πολύ και ας είμαστε ΑΡΗΣ στην ομάδα.
Για όλους εσάς τον έβγαλα Άρη! :p
Πλάκα κάνω, ευχαριστούμε Λένα!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Σημερα στην απογευματινη μας βολτα στην νεα παραλια συναντησαμε μια κοπελα που το σκυλακι της εμοιαζε παρα πολυ του δικου σου.

Λεω: λες?!
Αλλα το δικο της το λεγανε "Μου" Την ρωτησα φυσικα δεν περιμενα να το φωναξει για να τ'ακουσω ;) Oποτε η απαντηση ηταν..
Μπαααα....

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
A αλήθεια?

Ναι μπααα δεν είμασταν εμείς. Δεν πάω νέα παραλία καθόλου, δεν είναι και ιδιαίτερα μακριά, βασικά το βρίσκω ιδανική μεγάλη αστική βόλτα για μας αλλά με τα έργα δεν είναι και τόσο εύκολα ή ευχάριστα προσιτή.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
A αλήθεια?

Ναι μπααα δεν είμασταν εμείς. Δεν πάω νέα παραλία καθόλου, δεν είναι και ιδιαίτερα μακριά, βασικά το βρίσκω ιδανική μεγάλη αστική βόλτα για μας αλλά με τα έργα δεν είναι και τόσο εύκολα ή ευχάριστα προσιτή.
Μετα τα εργα καλη μου..
Στο παρκο του σκειτ..
Αν κ εμεις βασικα περπαταμε συνεχεια γιατι δεν καθεται ποτε κ πουθενα :(

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Στο πάρκο του σκέιτ πέρα στο μέγαρο δε λες? Ναι, εγώ πρέπει να περάσω με τα πόδια από τον πύργο τα έργα όλα μέχρι να φτάσω στη νέα παραλία και δε λέει. Από όσο έχω δει μόνο από έξω στο δρόμο περνάς εκείνο το κομμάτι και δεν ψήνομαι! Ούτε καν χωρίς σκύλο δεν έχω πάει κατα κει περπατητή. Άντε να τελειώσουν τα έργα να ξαναχαρούμε κι εμείς οι του κέντρου παραλία.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Στο πάρκο του σκέιτ πέρα στο μέγαρο δε λες? Ναι, εγώ πρέπει να περάσω με τα πόδια από τον πύργο τα έργα όλα μέχρι να φτάσω στη νέα παραλία και δε λέει. Από όσο έχω δει μόνο από έξω στο δρόμο περνάς εκείνο το κομμάτι και δεν ψήνομαι! Ούτε καν χωρίς σκύλο δεν έχω πάει κατα κει περπατητή. Άντε να τελειώσουν τα έργα να ξαναχαρούμε κι εμείς οι του κέντρου παραλία.
Ωωωω ναι τωρα καταλαβα τι εννοεις.
Εμεις παμε με τ'αυτ/το.
Κ μαλιστα σημερα προσεξα οτι τα μπαζα-χωματα χορταριασαν (ανοιξη γαρ).
Ναι δεν μπορεις να περασεις με τα ποδια κ σημερα οντως μουρμουρισα ασχημα λογια βλεποντας τα κ χορταριασμενα!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Α, κατάλαβα, δεν θα δούμε παραλία για χρόνια ακόμα μάλλον!