Μαγαζιά που επιτρέπονται σκυλιά

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Στον αντίποδα όμως δε θα αισθανόμουν εγώ ο ίδιος άνετα να πάω με τα σκυλιά μου σε ένα χώρο σαν το ικέα.
Από την άλλη ..φτιάχνοντας ένα καφεδάκι και περιμένοντας στον εξωτερικό χώρο παραλαβής εμπορευμάτων δυο με τρεις φορές την εβδομάδα από μια ώρα κάνεις κοινωνικοποίηση σε κουτάβι πρώτης τάξεως.

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
εμεις παντως εδω αργυρουπολη τουλαχιστον για καφε παμε μαζι και μεσα και εξω και παντου...για εστιατορια -- ταβερνες...εξω μας αφηνουν......
Βασικα ....το θεωρω καλο για τον σκυλο μονο και μονο που ειναι μαζι σου παντου....απο την αλλη καταλαβαινω κα ιτους ιδιοκτητες μαγαζιων στους οποιους θα εχει στανταρ καποιο σκυλι να κανει χαμο απο μονο του λογω μη εκπαιδευσης.....

doggy3

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
97
0
1. Flocafe Πόρτο Ράφτη, κανένα πρόβλημα, μας έδωσαν και νερό χωρίς να το ζητήσουμε
2. Verde Παπάγου, κανένα πρόβλημα επίσης
3. Στο video club στο Γαλάτσι μου λένε κ να τον αφήσω κάτω, να μην τον κρατάω
4. Στο ikea στον Κηφισσο τον είχα πάρει μαζί μου όταν ήταν κουτάβι μέσα σε τσάντα. Μου ζήτησαν μόλις μπήκα να ενημερώσω και αφού τον είδαν μου είπαν πως μπορώ να τον πάρω μέσα αν είναι στην τσάντα αλλά να μην το αφήσω καθόλου κάτω. Κατάλαβα πως το έκαναν χαριστικά όμως...οπότε δεν θα τον ξαναέπαιρνα μαζί....απλά τότε είχε τύχει να τον πάω εκέι κοντά για grooming

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εγω ειχα παει στο πρακτικερ και παλια και τωρα με τον τζακορακο που ηταν παραλυτος και τον ειχα μεσα στο καροτσι και αγναντευε ο κυριος,αν και δε θα το συνιστουσα γιατι υποτιθεται πως πας να κανεις μια δουλεια,εγω ειχα ολο την ωρα το μυαλο μου σε τι διαλυσει ο μικρος...σε ενα μπαρακι στο γκαζι μας αφηναν στο alley cat με το φλωρακο μεσα κανονικα...

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Στο λιμανι της θεσσαλονικης στο κιτσεν μπαρ, απο της 10 ιουνιου θα επιτρεπουν σκυλια μεσα στο μαγαζι, σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο που θα εισαι μαζι τους και εσυ και θα τρως...

Και φυσικα, θα προσφερουν και στα σκυλια φαγητο και λιχουδιες(στο τζαμπα) !!!!!!!!!!!!!!!

Επειδη ειμαι καθημερινος θαμωνας σας το λεω σαν exclusive :p

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
Τρίπολη παντως μέχρι στιγμης δεν έχω βρει μαγαζί. Ακόμη και σε καφετέρια με εξωτερικό χώρο που καθίσαμε και τον είχα αγκαλιά μου είπαν οτι κανονικά δεν επιτρέπετε... Δυστυχώς ... Αντιθέτως στο Ναύπλιο έβλεπα σε όλα τα μαγαζιά (καφετέριες) στην παραλία ιδιοκτήτες με σκύλους.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Στο καλοκαιρινο Αλλοτινο στην Νεα περαμο.
Επειδη μενω εδω εχω παει απειρες φορες με τον Αλπεν και δεν μου εχουν πει τιποτα.Εχω δει και αλλους με σκυλους.

Και σκυλια επεισης επιτρέπονται στο puppies park.xaaxaxaaxaxaxaaxa

Και μια ιστορια:
Οταν ειχαμε παει τρικαλα κορινθιας το χειμωνα ψαχναμε μερος να πιουμε καφε.μολις μας ειδε ενας κραχτης-ιδιωκτητης απο ενα καφε αρχισε τα καλοπιασματα, και ξαφνικα..........
ξεπροβαλει ο Αλπεν....και ο καλος και αγιος κυριος που μας ηθελε για πελατες πηρε μια εκφραση λες και εφαγε λεμονια....
Μαζι εφαγε και ενα ωραιοτατο ακυρο!!!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εδώ στην Πάτρα τη μικρή την εχω πάρει σε όλες τις καφετέριες στη μαρίνα, έξω, στο Dose βεβαια μπήκε και μέσα.
Διαολίστηκα βέβαια με τα JUMBO που δεν την άφηναν παρόλο που δεν ειχε ταμπέλα απαγόρευσης και η μικρή ήταν στην τσάντα. Αλλά τους δικαιολογώ, επρεπε να τους πω ότι είναι κυνηγός τρωκτικών και θα ησυχαζαν μια και καλή από τα ποντίκια που κόβουν βόλτες στις αποθηκες τους!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Το small cafe στο Πειραιά δέχεται σκυλιά :)
Δεν τα ανέχονται !!
Τα αγαπάνε !
Γίνονται και πετ συναντήσεις .

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Υπάρχει ένα καφέ ή Bar κάπου στο Γκάζι για σκυλόβιους - δεν το θυμάμαι - η Cocker fan μου το είχε πει...
Hoxton στο Γκαζι!
Σκυλια πανω στους καναπεδες και σε συμμαζευεται

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Με τη Σόνια έχω πάει και μας καλοδέχτηκαν στο cafe Πτυχίο,στην Πλατεία Άθωνος για φαγητό σε αρκετά μαγαζιά,στη ταβερνούλα Ινγκλις στην Άνω Πόλη,στο καραβάκι Αργώ,οπού μας έφεραν και νεράκι χωρίς να το ζητήσουμε :) και το εκτίμησα πολυ,και στο Bristol.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Καλή φάση. Πάντως για το small cafe στον Πειραιά που ρώτησα μου είπαν όχι απλά τα δέχονται, τα υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες ΟΣΟ μεγάλα κι αν είναι!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Στο small cafe αυτή την Κυριακή θα μαζευτούν πολλά σκυλάκια :)
Θα ξεκινήσεις οι κυριακάτικες σκυλοσυναντήσεις :)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη, καφέ-μπαρ Θερμαϊκός στην παραλία. Δεν υπάρχει φορά που να έχω πάει και να μην έχω δει σκύλο μέσα. Ο πιο συχνός πελάτης είναι ένα πιτσιρίκι κανισάκι. Πάντως μικρά-μεγάλα είναι ευπρόσδεκτα καθώς έχω δει μέσα να πίνουν τους καφέδες τους μαλινουά και ντόπερμαν! :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Louna mou με ψήνει πολύ αυτή η φάση, αλλά σκέφτομαι πολλά σκυλιά σε μαγαζί που εμείς θα θέλουμε να πιούμε ήσυχοι ήσυχοι τον κυριακάτικο καφέ μας και θα έχουμε το νου μας εκεί.

Μάλλον για βουνό μας βλέπω και σπαστό φραπεδάκι!