Μαγαζιά που επιτρέπονται σκυλιά

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
OFF Topic: Κι επειδή είναι του φουρλή, "φουρλίζει" λίγο τις τιμές διότι ως γνωστόν εμείς ως λαός είμαστε πιο φραγκάτοι από Γερμανούς και Ιταλούς και άρα πρέπει να τα ψωνίζουμε ακριβότερα.
ON Topic: Και σταμάτησε να φέρνει και τα ωραία σκυλοπαίχνιδα που είχε και που μπορούσε να τα πάρεις και μαζί σου στό καφέ/bar ώστε να παίζει κι ο σκύλος εκεί που πίνει τον espresso του...
μπορώ να εκφέρω άποψη οτι τα ικέα της ιταλίας δεν ειναι φθηνότερα, οτι στην ελλάδα κοστίζει χ,95 λεπτά του ευρώ στην Ιταλία έχει χ,99....περισσότερες προσφορές έχει απλά, αλλά σε πολλά πραγματα ειναι ακριβότερο....
ααααααα δεν είμαι εγω που δεν βρίσκω τα είδη σκύλου τα κατέργησε? κρίμα και εκεινο το μαυρο χαλάκι με την κορώνα μου άρεσε πολυ.....
Ξέρει κανεις εάν σε ανοιχτή καφετέρια μπορεί να σου πει κάτι κάποιος για το σκύλο εφόσον δεν δημιουργεί πρόβλημα?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμάς σε πολλά μαγαζιά μας έχουν επιτρέψει να μπούμε με τη μικρή αλλά εικάζω πως έγινε μόνο και μόνο επειδή είναι μισή σταλιά σκ@τό και υπερβολικά ύσηχη.

Στην Λάρισα επίσης, η αγέλη αδεσπότων με αρχηγό τον σκύλαρο Φώτη, κοιμούνται του καλού καιρού πάντα μέσα στην είσοδο ή του zara,ή bershka ή H&M, ώστε να ζεσταίνονται το χειμώνα, και να δροσίζονται το καλοκαίρι που τα κλιματιστικά είναι στο φουλ λόγω της απελπιστικής ζέστης.
Μόνο και μόνο γι αυτό (ε οκ και του τρελού μου έρωτα για τον Φώτη) γουστάρω τρελά να ψωνίζω εκεί :D

Φαντάζομαι πως δεν θα έχουν πρόβλημα να μπει σκύλος μέσα, προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ την δικιά μου μαζί σε αυτό τον χαμό.

Κι εγώ είμαι από εκείνους που παίρνουν τον σκύλο για καφέ αλλά πάντα έξω και σε καφετέρια που ο χώρος το επιτρέπει, μέτα από βόλτα όπου ξέρω πως θα αράξει και δεν θα βαριέται, προτιμώ σαφώς τα δημοτικά αναψυκτήρια σε πάρκα κλπ, αλλά και για φαγητό την έχω πάρει και σε κανονική καφετέρια πολλές φορές.Πρόβλημα δεν είχα ποτέ και ο σκύλος το διασκεδάζει.
Από την άλλη δεν θέλω να την στρεσσάρω με πολυκοσμία κλπ καλύτερα να μείνει σπίτι να κοιμηθεί.

Δεν χρειάζεται να είμαστε νομίζω των άκρων, μια χαρά θα περάσει ο σκύλος μαζί μας αν είναι εκτονωμένος πιο πριν στο καφέ ή όπου αλλού, αλλά σίγουρα δεν θα πάθει τίποτα να μείνει και στο σπίτι μόνος του, θα κοιμηθεί και πάνω στο μαξιλάρι μας που όταν είμαστε παρών δεν επιτρέπεται όσο κι αν του αρέσει:cuniaoo:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
OFF Topic: Κι επειδή είναι του φουρλή, "φουρλίζει" λίγο τις τιμές διότι ως γνωστόν εμείς ως λαός είμαστε πιο φραγκάτοι από Γερμανούς και Ιταλούς και άρα πρέπει να τα ψωνίζουμε ακριβότερα.
ON Topic: Και σταμάτησε να φέρνει και τα ωραία σκυλοπαίχνιδα που είχε και που μπορούσε να τα πάρεις και μαζί σου στό καφέ/bar ώστε να παίζει κι ο σκύλος εκεί που πίνει τον espresso του...
μόνο αυτό; στις αρχές έφερνε και δυο φοβερά τυριά και κάτι μπισκότα κανέλας απίστευτα.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Στην ταβέρνα "Εβόρα" στην Μακρυνίτσα Σερρών συναντάω συχνά σκυλιά κ γάτες.Το μαγαζί είναι έξω απο το χωριό πάνω στο βουνό . Κατά καιρούς έχω δει τραυματισμένα ζώα, ένα τριποδάκι κανίς κ διάφορα άλλα. Έχω την εντύπωση ότι τα περιθάλπτουν κ αυτά τριγυρίζουν στους εξωτερικούς χώρους του μαγαζιού, μπορεί να κάνω και λάθος.Από ότι έχω δει τα δικά τους είναι σε περιφραγμένο χώρο εκεί δίπλα. Δεν πήγα ποτέ με κάποιο απο τα δικά μου, αλλά τα άλλα που έχω δει τριγυρίζουν ελεύθερα χωρίς να τα διώχνει κανένας και τσιμπάνε και κανένα μεζέ :D

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Σε άσχετα μαγαζιά, όπως πχ με ρούχα κτλ ... έχετε φάει ποτέ "πόρτα"? Συνήθως τι σας λένε?
Σε συνοικιακα καταστηματα ρουχων δεν ειχα ποτε πρβ.
Ελατε μεσα μας λενε παντα χαμογελαστα.
Στο κεντρο δεν ξερω γιατι δεν την παιρνω λογω του πολυ κοσμου.

Πακίτα

Member
15 Νοεμβρίου 2011
19
0
36
Σέρρες -
Σήμερα πήγαμε για μπυρίτσα - μπυρίτσες στο "Φρειδερίκο αγάπη μου" στη Θεσσαλονίκη στην οδό Ολύμπου. Το μαγαζί έχει πάρει το όνομά του από τον Φρειδερίκο το σκυλί του αφεντικού, ράτσας pug το οποίο συνήθως τριγυρνάει εκεί μέσα. Σήμερα όμως ήταν σαν τη συνάντηση των χαρλεάδων. Ήταν 3 pug μαζί με τον Φρειδερίκο. Ήταν όμως όλοι πολύ φιλικοί και μας δώσανε και το πιατάκι του Φρειδερίκου για να πιούμε νερό. Μας είπαν να ξαναπάμε οπωσδήποτε.

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Θα πω κι εγώ ένα μαγαζί που συναντάς σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες του, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Είναι ο "Μύλος", καφέ-μπαράκι στα Εξάρχεια, Ζωοδόχου Πηγής.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
To καλοκαίρι δεν συνάντησα πρόβλημα σε καφετέριες όπως η Alba στην Αγία Παρασκευή, ή το verde στου Παπάγου. Και δύο μεγαλόσωμα σκυλιά που έχω εγώ τα δεχόντουσαν άνετα και τους κερνούσαν και νεράκι.
Σε κλειστά καφέ δεν έχω επιχειρήσει να φέρω σκύλους, είναι και μεγάλοι και το θεωρώ μάλλον αδύνατο να τους δέχονται.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
στο verde κι εμεις οταν ανεβαινουμε παμε αφοβα τη μικρη την εχω βαλει και μεσα! επισης σε ενα καφε δε θυμαμαι ονομα στο φλοισβο ηταν κατσαμε και μας φερανε και νερο χωρις να το ζητησουμε.. ομως ειχα παει σε ενα μαγαζι στο καβουρι καφε-εστιατορειο ηταν με εξωστη και με αφησαν με την γιασμιν και πηγα μετα απο ενα μηνα και μου ειπαν οτι απαγορευονται σκυλια εκει ( τα πηρα)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Κι εγω μεχρι τωρα πουθενα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Στα Τρικαλα ακομα και σε ταβερνα μπηκαμε μεσα και φαγαμε και το σκασμενο κοιμοταν κατω απο το τραπεζι ολη την ωρα. Λες και εχει on/off αυτο το σκυλι...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Μήπος για να επιτρέπεται σκύλος κάπου πρέπει να είναι και υπάκουος, καλού χαρακτήρα κλπ? Σε ότι έχουμε πάει μας έχουν αφίσει με τον Τζέρυ όπως φούρνους(για ψωμάκι), vodafone, Γερμανός, μαγαζιά με ρούχα, καφετέριες(δεν τον πολυπάω λόγο βαβούρας χαχ και κρίσης :p). Σε souper market δεν αφίνουν όμως και λογικό εφόσον υπάρχει κόσμος που δεν θέλει να βλέπει αιωρούμενες τρίχες πάνω απο ντομάτες χαχαχ.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν ο σκύλος (πρώτα απο όλα) δεν είναι επιθετικός, ανεξέλεκτος, θορυβόδης δλδ μόνιμο γαύγισμα δεν επιτρέπεται αν όμως είναι ήρεμος σωστά εκπαιδευόμενος ή αλιός ισοροπημένος πάντα με λουρί κοντά μας ωστε να μην χαλάει τον κόσμο τότε δεν υπάρχει λόγος να μην επιτρέπεται.

Γενικά πάντος δεν βρίσκω λόγο να πάρεις το σκυλί μαζί σου σε τέτοιες ανθρώπινες δραστηριότητες θα είναι ταλαιπωρία για το ζώο αλλά είναι καλό για κοινονικοποίηση. Μην δω σε λίγο καιρό κανισάκια καλοκαιριάτικα μέσα στην δίθεν τσάντα για σκύλους στην μέση του συντάγματος επειδή η άλλη ήθελε να ψωνίζει με τις ώρες -.- (το είδα το καλοκαίρι γιαυτό το λέω και το καημένος έτρεμε-.-)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Στην ταβερνα "Θεα" στην βαρυμπομπη (στο δρομο προς βασιλικα στην αρχη) εχει και τελεια θεα οντως και τα παιδια μας εξυπηρετησαν αψογα και οχι μονο δεν ειχαν κανενα προβλημα με τα σκυλια αλλα μας ζητησαν συγγνωμη που δεν μπορεσαν να μας βαλουν να καθησουμε μεσα γιατι στο παρελθον αλλοι πελατες ειχαν κανει παραπονα. Κατσαμε σε προφυλαγμενο μερος εξω που προσωπικα θα το προτιμουσα ακομα και αν δεν ειχα τα σκυλια.

Highlight η γιαγια που βγηκε απο την κουζινα να μας αποχαιρετησει οταν της ειπε ο εγγονος οτι εχουμε σκυλια. Κυριολεκτικα αγκαλιασε την Berry και δακρυσε γιατι προσφατα ειχε χασει ενα μεγαλοσωμο δικο της (δεν συγκρατησα φυλη, με ειχε συνεπαρει η αντιδραση και η γλυκυτητα αυτης της γυναικας)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
εγώ πάω παντού με τα σκυλιά μου και αν μου πούνε τίποτα σολάρω "εξυπνάδες"
το τελευταίο που θυμάμαι είναι "μα καλά κύριε,δεν είδατε την πινακίδα που γράφει "Εγώ θα περιμένω εδώ" και έχει δύο σκυλάκια ζωγραφισμένα"???
απάντηση
Βεβαίως την είδα-αλλά το σκυλί μου δεν την είδε και μπήκε μέσα μαζί μου αντί να περιμένει εκεί!!!!
χααχαχαχαχαχαχαχ

και στο διαχρονικό για καφέ ! μάλιστα μου έλεγαν να μην φύγω :p ( αλλά το χειμώνα εκεί έχει αρκετό καπνό και δεν πολυθέλω να τον πέρνω μαζί μου )
Αχ Διαχρονικό..τι μου θύμισες τώρα τα φοιτητικά μου χρόνια...

Για καφέ τις παίρνω μαζί (την άνοιξη και σε ανοιχτά μαγαζιά) αφού προηγουμένως έχουν βολτάρει, ώστε να κάθονται ήσυχες και να κωτσομπολεύουν τον κόσμο γύρω ως καρακατίνες που είναι...
Ήδη τις φαντάζομαι Carla και Pepper αραχτές, με τη γλώσσα έξω και κάνοντας σαν γουρουνάκια από την κούραση. Και να έχεις από δίπλα το Μούι να τις γαυγίζει για να του δώσουν έστω και λίγη σημασία :-Ρ

Χθες πάντως κάνοντας μια βόλτα μοναστηράκι,πλάκα, θησείο σκεφτόμουν ότι τώρα που καλοκαιριάζει είναι ωραίο να πηγαίνεις για ένα καφέ με το σκύλο σου. Να κοινωνικοποιηθεί κι αυτός κι εσύ σαν άνθρωπος που είσαι.
Μου γεννήθηκε όμως μια απορία. Ας πούμε ότι έχεις ένα σκύλο ενός έτους που έχει ήδη μάθει να κάνει την ανάγκη του εκτός σπιτιού. Όταν όμως κάθεσαι έξω δεν το θεωρεί σαν μέρος όπου μπορεί να αφήσει δωράκια σε σχήμα πάστας;

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Γι'αυτό κάθε μισαωράκι σηκώνεσαι κανεις μια γύρα να τα κάνει και είσαι ήσυχος....Εμένα όταν δεν επιτρεπόταν ακόμα να την κάνω βόλτα λόγω ηλικίας κατούρησε μια δυό φορές μπροστά στον κόσμο αλλά κανείς δεν είπε τίποτα γιατί αμέσως έτρεξα να τα μαζέψω και με χαρτί και με μωρομάντηλο (εξ'άλλου ήταν ένα μικρό κουτσούνι τι να πουν) αλλά από τότε που άρχισε τις βόλτες ποτέ δεν κάνει την ανάγκη της στο μαγαζί.Την κάνω μια γύρα και είναι όλα εντάξει....Εχει μάθει το καημένο:D

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
πολύ dog friendly είναι στην Πράγα τα μαγαζιά σε ένα μάλιστα εστιατόριο είχε αυλή που όλοι είχαν και απο ένα ζουζουνόσκυλο μαζί τους(δεν μπορώ να θυμηθώ όνομα θα ψάξω στις φωτό και θα επανέλθω)όποια χώρα έχω επισκευτεί(Ιταλία,Αυστρία,Τσεχία,Σλοβακία κ.α)επιτρέπονται και στο μετρό τα σκυλάκια και μάλιστα πληρώνουν και εισητηριάκι!στην Ελλάδα μας τώρα πολύ σπάνια βλέπω σκυλιά σε καφέ ή εστιατόρια και έχω πετύχει πολύ αγενείς μαγαζάτορες απέναντυ σε πελάτες με σκυλάκια.Κερατσίνι, που είμαι εγώ ,2 καφέ χαμηλά στην τσαλδάρη επιτρέπουν(έξω βέβαια)αλλά είναι πολύ φιλικοί και σε ένα μάλιστα ο ιδιοκτήτης του καφέ μου έφερε πλαστικό μπόλ με νεράκι για την σκυλίτσα μου.Σε ταβέρνα δεν έχω πάει ακόμη αλλά μου χουν πει ότι κάνα-δυό επί της Πάρνηθος επιτρέπουν.γενικά όμως βλέπω πολύυυυ μεγάλη αγένεια προς τους ιδιοκτήτες σκύλων που επιλέγουν να το έχουν μαζί τους.Αααα και να μην ξεχάσω πολύ dog friendly πόλη είναι η Δρέσδη(Γερμανία)πέτυχα άνθρωπο με 2 λαμπραντόρ μέσα σε σούπερ μάρκετ και όχι μόνο απλά δεν του την είπανε,ο προιστάμενος έκανε παιχνίδια στα σκυλιά!!Για όσους ταξιδεύουν με τα σκυλάκια τους εντός Ευρώπης μπορώ να σας κάνω λίστα με τα καταστήματα που δέχονται (σχεδόν σε όλες τις ευρωπαικές πόλεις).

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Εμείς πάντως δεν πολυ πάμε για καφέ αλλά στο στεκι μου κ πριν τη Σίρα που παμε που κ που κανενα θεμα....
Ο ιδιοκτητης ειναι σκυλογονιος κ ο ιδιος οποτε καλωσορισε τη Σιρα απο την πρωτη μερα....Καθε φορα ερχεται και τη χαιδευει οποτε ειμαστε μια χαρα!!
Αν περασετε απο Χαιδαρι κοπιαστε!

maria-ioli

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
56
1
επέστρεψα με dog friendly καφετέριες,ξενοδοχεία και ταβέρνες λοιποόοον
dog friendy cafe:small cafe Πειραιάς,το σοκάκι Παγκράτι,προσήλιον Κερατσίνι πάρκο σελεπίτσαρι.
dog friendly camping : Gythion bay Γύθειο Πελοπόνησσος,Αρμενιστής Σιθωνία Χαλκιδική.
dog friendly ξενοδοχεία:logothetis organic farm Ζάκυνθος,notos hotel Καρδαμύλη Μεσσηνία,thea studios Σαντορίνη,και στην Αθήνα δέχεται το Hilton με όριο τα 30 κιλά βάρος του ζώου και κόστος 50 ευρώ.θα επιστρέψω με πολλά πολλά ξενοδοχεία around Greece γιατί έρχεται και καλοκαιράκι! ;)

• Like
Reactions: archodea

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Mια ακομη μικρη αναφορά στο camping Γυθειον bay αξιζει. Eκατσα περυσι 10 μερες εκει και το μέρος ειναι εξαιρετικο τόσο για κανονικά σκυλια όσο και για χαζόσκυλα οπως το δικο μου.

Τρομερη μασκοτ το κανις, γκριφον, μαλτεζ ή κατι τετοιο τελοπαντως που για να παρει στροφη σηκώνει το ποδι. Ρωτησαμε. Δεν εχει προβλημα, το κανει απο τσαχπινια...:)