Εγω δεν ειμαι αντιθετη.Γιατί ρε παιδιά, είναι καλύτερο να το αφήνεις μόνο του στο διαμέρισμα;
Μα δε σημαινει οτι επειδη θα παρεις τον σκυλο σου οταν πασ για καφε οτι δεν περνας σρονο με τον σκυλο σου!όχι δεν είναι καλύτερο να αφήσεις τον σκύλο στο διαμέρισμα.....
είναι όμως καλύτερο ο άνθρωπος να κάνει κάτι που θα βγάλει τον ίδιο απο την ''ραστώνη'' του καφέ ........προσφέροντάς στον εαυτό του την ευκαιρία να περάσει ελεύθερο ποιοτικό χρόνο και ο ίδιος αλλά και ο σκύλος του.....
όταν τον βγάζεις απ' το καρότσι πρόσεχε μην έχει πιαστεί το πόδι του.στα Πράκτικερ Θεσσαλονίκης !!!!! οι υπάλληλοι πολύ φιλικοί!! τον καταχαίδεψαν τον είχα στην αρχή αγγαλιά μετά τον άφησα να περπατήσει και μετά τον έβαλα σε ένα καροτσι γτ ήταν κουρασμένος και κοιμόταν !!! κανείς δεν αντέδρασε ! κ τα μικρά παιδάκια κιόλας ήθελαν να τον χαιδέψουν
και στο διαχρονικό για καφέ ! μάλιστα μου έλεγαν να μην φύγω ( αλλά το χειμώνα εκεί έχει αρκετό καπνό και δεν πολυθέλω να τον πέρνω μαζί μου )
ναι τώρα το θυμήθηκα, την κορόϊδευα και της έλεγα πάμε στο τσικι τσικι μπουμboom boom λέγεται
εκει πάω συνέχεια με την Λούνα ( και χαμηλές τιμές , και καλές προσφορές )
Καλλίπολη πλατεία Σερφιότου
και βλέπω και άλλα σκυλιά
επίσης στα σεβεν στο Πειραιά
όσο για τα ΙΚΕΑ δεν επιτρέπεται επειδή υπάρχει το εστιατόριο ( πρόσφατα έδιωξαν τα αδέσποτα που ζούσαν εκει οπότε δεν θέλω να ξαναπάω )
Επίσης έχω πάει στo kitchen bar με γάτα δεν μου είπαν τίποτα
και σε διάφορα καφε στη Πασαρέλα με σκύλο πάλι δεν μου είπαν τίποτα
δεν είναι οτι καλύτερο για το σκύλο και επειδή έχει δυνατή μουσική και αρκετό κόσμο δλδ φασαρία
Δυστυχώς με θρησκευτική ευλάβια απαγορεύονται τα σκυλιά οποιουδήποτε μεγέθους στο ΙΚΕΑ... όταν ήταν κουτάβι η Κλαίρη την πήρα μαζί μου (αγκαλιά μόνο εννοείται λόγω του μικρού της ηλικίας) γιατί θεώρησα ότι είναι καλή ευκαιρία να δει κόσμο και θορύβους περίεργους σε ένα πολυκατάστημα...Πηγαμε στιην ΙΚΕΑ (οχι με τον σκυλο) κ βγαινοναντας ειδαμε σ'ενα αυτοκινητο ενα σκυλακι μονο του.
Στην αρχη το περασα για ψευτικο μεσα στο σκοταδι (καθοταν πισω ψηλα στο τζαμι) αλλα δεν ηταν..
Βρε παιδια ενοιωσα πολυ πολυ ασχημα..
Μια σταλια ηταν.. ας το παιρνανε αγκαλιτσα..
Καθημερινές πάμε για ψώνια κοπελιάαα! ;-)Δεν βλέπω το λόγο πάντως να ταλαιπωρώ το σκύλο στα ΙΚΕΑ/Praktiker/Bershka/Zara κλπ. όπου γίνεται της τρελλής έτσι κι αλλιώς και ποδοπατούν κι εμένα...
off topic: το ικέα είναι του φουρλή.Θάθελα να πάω στο ΙΚΕΑ και να τον ξαμολύσω στους διαδρόμους ...ειδικά στο τμήμα με τα γυαλικά ..να ξεσκάσει και αυτό λίγο..
(μην ψωνίζετε από ξένων συμφερόντων...ας είναι και φθηνότερα..που δεν είναι δηλαδή συγκριτικά με τις τιμές που εχουν τα ιδια τα καταστήματα στο εξωτερικό..μας τα φεσώνουν παραπάνω εδώ...)
αμ έλα μου που μόνο το Σάββατο βολεύει για να πας σε καταστήματα που είναι δεδομένο ότι πας με την πρόθεση κυρίως να χαλαρώσεις, αλλά τελικά θα κουραστείς περισσότερο.Καθημερινές πάμε για ψώνια κοπελιάαα! ;-)
Σάββατο εδώ εγώ δεν πατάω εκεί μέσα, το σκύλο θα πάρω μαζί;
OFF Topic: Κι επειδή είναι του φουρλή, "φουρλίζει" λίγο τις τιμές διότι ως γνωστόν εμείς ως λαός είμαστε πιο φραγκάτοι από Γερμανούς και Ιταλούς και άρα πρέπει να τα ψωνίζουμε ακριβότερα.off topic: το ικέα είναι του φουρλή.