Επειδη δεν μου ανοιγει το βιντεο αλλα διαβαζω το κειμενο...
Μιλα η Σαντρινα Βαλατα η οποια πηρε border collie?
Μιλα η Σαντρινα Βαλατα η οποια πηρε border collie?
Τα ειχα δει αφου εκλεισα τη Σκαρλετ...scarlett τελεια τα κουταβακια αλλα ειναι ιδια η δικη σου στο πιο μικρο?γι αυτο τα ερωτευτηκες?
ασχετο τωρα μια ερωτηση για να μαθαινω, οταν στειρωσεις μια σκυλιτσα συνεχιζει να εχει οιστρο? μην κοροιδευεις γιατι δεν ξερω.
Πολυ της μοδας αυτο το σκυλι... Στα crufts φετος ηταν τιγκα...@scarlett ναι μιλάει η Σαντρίνα Βαλατα η οποία έχει πάρει border collie!
το γαληνιο βλεμμα της Λεσλι δεν θα το εχει παντως....εκεινη με χαλαρωνε...το Border με αγχωνει....Δεν ξέρω αν είναι της μόδας πάντως πολύ δύσκολα θα το έπαιρνα και πιστεύω ότι δεν κάνει για τον μέσο άπειρο ιδιοκτήτη σκύλου μου φαίνεται τρομερά απαιτητικό αν και πανέμορφο και πανέξυπνο σκυλί!
Όντως ισχύει, όποτε βλέπω lab μου φαίνεται παρόμοιο με όλα τα υπόλοιπα της ράτσας δεν ξέρω γιατί αλλά το συγκεκριμένο έχει πολυ ξεχωριστά μάτια!το γαληνιο βλεμμα της Λεσλι δεν θα το εχει παντως....εκεινη με χαλαρωνε...το Border με αγχωνει....
δεν μου φταιει το σκυλι αλιμονο....
ειναι ενας πιστος εξυπνος ποιμενας που το δειχνει με καθε του κινηση...και της μοδος στο agility για σιγουρη νικη....