Μία μικρή εμπειρία ζωής

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
scarlett τελεια τα κουταβακια αλλα ειναι ιδια η δικη σου στο πιο μικρο?γι αυτο τα ερωτευτηκες?
ασχετο τωρα μια ερωτηση για να μαθαινω, οταν στειρωσεις μια σκυλιτσα συνεχιζει να εχει οιστρο? μην κοροιδευεις γιατι δεν ξερω.
Τα ειχα δει αφου εκλεισα τη Σκαρλετ...
δεν τη διαλεξα λογω εμφανισης.. ενταξει το βλεμμα τους με τραβα δε λεω, αλλα λογω του ευθυμου εξωστρεφους χαρακτηρα τους που μου παει γαντι...

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Ναι τα λέει πολύ σωστά και μιλάει ειλικρινά, εγώ είμαι αναγκαστικά στην αναμονή διότι περίμενα 24 χρόνια να πάρω σκύλο και πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα για να πάω και στρατό γιατί δεν θέλω να εμπιστευτώ τον σκύλο μου σε κανέναν άλλον εκτός από εμένα :) Δεν είχα ποτέ μου σκύλο μέχρι τώρα έχω φιλοξενήσει μόνο κάποιες φορές σκύλο συγγενή και μετά δεν ήθελα να τον δώσω πίσω, χαχαχα. Επίσης έχω καταλήξει σε ράτσα έχω βρει και εκτροφείο τα πάντα απλά δεν το έχω επισκεφθεί ακόμα γιατί είναι στην Αθήνα ενώ εγώ Θεσσαλονίκη, θα γίνει και αυτό όμως.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
μπα λαθος δεν λεει και τιποτα, ολο διαφημιση ειναι. αν τα ελεγε θα εχανε την δουλεια της, δεν θα χρειαζομασταν εκπαιδευτη.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
@scarlett ναι μιλάει η Σαντρίνα Βαλατα η οποία έχει πάρει border collie!
Πολυ της μοδας αυτο το σκυλι... Στα crufts φετος ηταν τιγκα...
Με την εμπειρια της μαζι του θα κανει θαυματα...
Ηθελα ομως να τη δω και μ'ενα αλλο περισσοτερο στις προτιμησεις των ελληνων...
Ωστοσο ειναι εξαιρετικη... Εχω δει τη δουλεια της...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μια χαρά πρώτο είναι στις προτιμήσεις των Ελλήνων το border...να μου κάνεις την χάρη...:p
Πάντως η Σαντρίνα, έχει συγκεκριμένο λόγο που διάλεξε την συγκεκριμένη ράτσα.
Αλλα κόλπα !!!

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Δεν ξέρω αν είναι της μόδας πάντως πολύ δύσκολα θα το έπαιρνα και πιστεύω ότι δεν κάνει για τον μέσο άπειρο ιδιοκτήτη σκύλου μου φαίνεται τρομερά απαιτητικό αν και πανέμορφο και πανέξυπνο σκυλί!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν ξέρω αν είναι της μόδας πάντως πολύ δύσκολα θα το έπαιρνα και πιστεύω ότι δεν κάνει για τον μέσο άπειρο ιδιοκτήτη σκύλου μου φαίνεται τρομερά απαιτητικό αν και πανέμορφο και πανέξυπνο σκυλί!
το γαληνιο βλεμμα της Λεσλι δεν θα το εχει παντως....εκεινη με χαλαρωνε...το Border με αγχωνει....
δεν μου φταιει το σκυλι αλιμονο....
ειναι ενας πιστος εξυπνος ποιμενας που το δειχνει με καθε του κινηση...και της μοδος στο agility για σιγουρη νικη....

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
το γαληνιο βλεμμα της Λεσλι δεν θα το εχει παντως....εκεινη με χαλαρωνε...το Border με αγχωνει....
δεν μου φταιει το σκυλι αλιμονο....
ειναι ενας πιστος εξυπνος ποιμενας που το δειχνει με καθε του κινηση...και της μοδος στο agility για σιγουρη νικη....
Όντως ισχύει, όποτε βλέπω lab μου φαίνεται παρόμοιο με όλα τα υπόλοιπα της ράτσας δεν ξέρω γιατί αλλά το συγκεκριμένο έχει πολυ ξεχωριστά μάτια!
Παρεμπιπτόντως το σκυλί σου είναι πανέμορφο ήθελα να στο πω και νωρίτερα να το χαίρεσαι :D