Μία μικρή εμπειρία ζωής

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Όσον αφορά τον εκπαιδευτή που σάς είπε τη σαχλαμάρα του θα ήθελα πολύ να δω κανά δυο σκυλιά που έχει εκπαιδεύσει.

Γιατί Μπόρντερ που έχει αυξημένες απαιτήσεις κι όχι σκέτο Κόλι;

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Αν ο εκπαιδευτης ειναι καλος η οχι δεν ξερω απλα βρηκα τηλ τον ηξερα απο την αθηνα κι ετσι αναγκαστηκα να δωσω τον πανεμορφο σκυλακο μου που πολυ μοιαζει στην φωτο που εχεις με τον μαυρο.Απο κολι σκετο δεν ειδα γιατι μου ειπαν το αλλο και μου αρεσε.Αλλα εσεις που ξερετε βρε παιδια πειτε μου καποιες ρατσες (οχι πολυ μεγαλοσωμα να μπορω να τα κουμανταρω) που να μπορω να τα εκπαιδευσω και να ειναι καλα με τα παιδια.ευχαριστω και παλι

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Γκόνλτεν Ριτρίβερ...
Δεν είναι μεγαλόσωμα (καλά ούτε μικρόσωμα τα λες....)
Είναι πολύ εύκολα στην εκπαίδευση...
Είναι πολύ χαδιάρικα, αγαπησιάρικα, με τα παιδιά τα πάνε τέλεια...(βέβαια, εγώ πάντα λέω, να υπάρχει επίβλεψη, ειδικά όταν τα παιδιά είναι μικρά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...)
Δένονται πολύ με την οικογένεια...
Μαδάνε...(περισσότερο τις περιόδους που μαδάνε όλα βέβαια...)
Θέλουν εκτόνωση αρκετή..., τρέξιμο, περίπατο, κολύμπι (το καλύτερό τους...)

(έχω ένα θηλυκό, γι'αυτό τα λέω αυτά...)

Και φυσικά, ότι κι αν αποφασίσεις...μόνο από εκτροφέα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Oh yes!!!
Πανεξυπνα, δραστηρια, δεν μαδουν κανουν για παιδια!!!
Πρεπει να ασχοληθεις πολυ μη σου παρουν τα αερα... Ειναι γλυκοφατσα κ πολλες φορες τα κακομαθαινουν!!
Αν θελεις εκτροφεια πες μου...

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
πολυ ομορφα ειναι τα poodle αλλα θελουν καλοπισμο για το τριχωμα κι εδω στην Ανδρο δεν εχει τετοιες πολυτελειες.Δωστε μου κι αλλες ιδεες γιατι θα σκασω απο την στενοχωρια μου.Θελω σκυλακι απεγνωσμενα.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να υιοθετήσεις κάποιο αδεσποτάκι σκέφτηκες? Έχετε καταφύγιο εκεί? Μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη κ ίσως κάποιο να σου κάνει κλικ!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Οσο για τα boxer το σκεφτηκαμε αλλα μας ειπαν οτι κανουν αρθριτικα κι εδω εχουμε μπολικη υγρασια.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Αδεσποτακι αν δεν ειχα παρει τον rudako μου (πρωτο αγαπημενο σκυλακι) θα ελεγα ναι.Αλλα δεν θα αντεξω να ξαναπερασω τα ιδια.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Την φυλή που θα αποκτήσετε, πρέπει να την επιλέξετε εσείς με βάση τα δικά σας κριτήρια και μέσα από μελέτη :)

Εμείς δεν σας ξέρουμε, ούτε ξέρουμε τον τρόπο ζωής σας.
Τι νόημα έχει να αραδιάσουμε ότι φυλή μας έρθει, να σας πούμε και 5 πράγματα θεωρητικά, και να αποφασίσετε.
Δεν είναι παίξε γέλασε αυτή η απόφαση.

Εγώ εντελώς φιλικά θα σου έλεγα να κάνετε οικογενειακώς υπομονή και να καταλήξετε μόνοι σας στο τι θέλετε.
Βάση του χαρακτήρος σας, του χρόνου που θα αφιερώνετε κλπ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ναι βρε axolotl το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ, τι νόημα έχει να σου αραδιάζουμε λίστες φυλών; Δεν γνωρίζουμε τίποτα για εσάς, αλλά ακόμη και να γνωρίζαμε είναι πολύ προσωπική επιλογή τι θα είναι το φιλαράκι μας για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Εγώ θα σου πω λαμπραντορ γιατί έχω και είμαι ενθουσιασμένη μαζί του, ο άλλος χάσκυ, ένας τρίπος golden.
Πάντως αν αυτό που σε κρατάει και μόνο για την υιοθεσία ημίαιμου είναι η προηγούμενη κακιά εμπειρία που είχες θα σου πω ότι στα καταφύγια οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί γνωρίζουν πολύ καλά τους σκύλους που διαθέτουν και δεν θα πάρεις σκύλο με όψη αγγέλου και χαρακτήρα βαμπίρ. Οπότε εφόσον δεν είστε παθιασμένοι με μια συγκεκριμένη φυλή και ψάχνεστε ,σκέψου κι αυτό.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
aloxoti γεια σου καταρχας δεν καταλαβα γιατι ο σκυλος σας δαγκωσε, και γιατι αφησατε να δαγκωσει κιαλους, Κανενα σκυλι δεν δρα αψυχολογητα , παντα υπαρχει λογος ηταν κοινωνικοποιημενο σωστα , μηπως ηταν συνεχεια δεμενο, μηπως ειχε αντιμετωπισει καποια κακοποιηση και σας εβλεπε ολους εχθρους? επαιρνε την αγαπη που επρεπε απο εσας? και τωρα στον ξαδελφο σου στην αθηνα πως τα περναει εχεις ρωτησει?εκει τους δαγκωνει?
τα ρωταω αυτα , γιατι αναρωτιεμαι τι θα αλλαξει με το καινουργιο σκυλι που θα παρεται , αν ειναι να εχεται την ιδια συμπεριφορα ,που δεν μας εγραψες αλλα φανταζομαι ,απεναντι του:(

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
mariaa γεια σου, με το δικιο σου να πιστευεις οτι φτεγαμε εμεις και οχι ο σκυλακος μας για την επιθετικοτητα που εβγαλε.Σιγουρα κατι πηγε στραβα αλλα δεν ξερω τι ακριβως.Δεμενος δεν ηταν,βολτες τον πηγαιναμε μεχρι που με πηγαινε εκεινος σαν πιο δυνατος, με τα παιδια μου επαιζε μια χαρα και με ολα τα παιδια, το προβλημα ηταν οτι μου ειχε παρει τον αερα ανετα.οι βολτες απο εμενα σταματησαν οταν δαγκωσε στα καλα καθουμενα εναν νεαρο που περασε απο μπροστα μας χωρις να τον προκαλεσει ουτε καν τον κοιταξε.μετα μονο ο αντρας μου τον εβγαζε βολτα.κι ολα αυτα στην ηλικια τον 6-7 μηνων.φανταζομαι το εκανε για να μας προστατεψει, αλλα μολις ανοιγε καποιος απο εμας την πορτα του κηπου (και ελειπε ο αντρας μου) εφευγε εξω αν περναγε κανεις τον δρομο και δαγκωνε ασχημα. γι αυτο σκεφτομαι κατι που να μπορω να το κουμανταρω.Οσο για κακοποιηση το πηραμε οταν ηταν 1,5 μηνων περιπου και εμεις ποτε δεν του φερθηκαμε ασχημα γιατι τον λατρευουμε.Στην Αθηνα δεν εχει τυχει να δαγκωσει ακομα κανεναν αλλα ο ξαδερφος μου ειναι ο αρχηγος οπως και ο αντρας μου.εγω δεν ημουν με τιποτα.του μιλαγα τον επιανα απο το κολαρο του και τον ξαπλωνα κατω για να μην μας δαγκωνει αλλα αυτος σηκωνοταν με εριχνε κι εμενα και με δαγκωνε (για πλακα στο χερι).

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
axoloti εχω την εντυπωση οτι την ξέρω την περιπτωση σας.
Ειχαμε ερθει Ανδρο για διακοπες με την lovey και ειχα πιασει συζητηση με εναν κυριο στο πρατηριο βενζινης στο λιμανι (υποθετω ηταν ο αντρας σου) και μου ειχε πει οτι καποιος του ειχε πουλησει ημιαιμο για καθαροαιμο Λαμπραντορ! Πραγματικα δεν το πιστευα.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Ειδες ποσο μικρος ειναι ο κοσμος; ναι εγω ημουν αυτος ο κυριος....(Τολης)
τον σκυλο δεν τον ειχαμε κακοποιησει...το αντιθετο μαλιστα...
τωρα εαν εννοειτε το μαλλωμα ειτε με εφημεριδα στο ποπο/μουρη ειτε με το χερι ναι τον χτυπησα.... μετα βεβαια εμαθα οτι δεν επρεπε να τον χτυπαω με το χερι, ουτε καν να σηκωνω το χερι μου οποτε και το σταματησα..... αλλα οχι, τον αγαπησαμε τρελλα σαν να ηταν γιος μας....
μεχρι που ελεγα το ονομα του οταν αναφερομουν στα παιδια μου..... αγαπη!!!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Lovey the Lab ειναι labrador?πες μας για να μαθαινουμε γιατι μαλλον για labrador μας βλεπω ή golden.πως τα παει με παιδια?με αρχαριους σκυλογονεις?με την θαλασσα ξερω τρελαινονται