Μία μικρή εμπειρία ζωής

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Κατα την αποψη μου, εχοντας και καποια εμπειρια απο συμβιοση, θα προτεινα Αγγλικο Μπουλντογκ, θυληκο... Αθορηβο, καθαρο, ησυχο... 2 Μικρες βολτες ειναι αρκετες, δεν χρειαζεται εκτονωση, ΥΠΕΡΑΓΑΓΠΑ ολα τα παιδεια και το καλυτερο, δεν ενοχλει κανενα... Πραγματικα, παιρναει απαρατηρητο... Οπου θες των παιρνεις και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Το μονο του προβλημα ειναι η ζεστη...
σε ευχαριστω παρα πολυ oxa αλλα εχω ρωτησει κι εχω ψαξει και γι αυτο και εχει αναπνευστικα προβληματα μου ειπαν.και για την ζεστη επισης μου ειπαν πως δεν αντεχει.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Ο εκπαιδευτής που σας "κουράρει" σας πρότεινε να τον δώσετε?
Αν ξανά έρθετε σε μία δύσκολη στιγμή θα το βάλετε πάλι στα πόδια..?
Δηλαδή το..θέλω σκύλο, άλογο, γουρούνι δεν είναι απαραίτητα και επιχείρημα για να το αποκτήσω..
Όχι πως δεν θα προσπαθήσετε για να αποφύγετε τα προηγούμενα.., αλλά ένας σκύλος είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλη υποχρέωση που κρύβει εκπλήξεις..το έχετε σκεφτεί αυτό?
Δεν το βαλαμε στα ποδια πιστεψε με μας ηταν πολυ δυσκολο και μας ειναι ακομα.Απο την μια πλευρα η φυση του σκυλου, απο την αλλη η δικη μας ελλειψη γνωσεων και τελος η εμπιστοσυνη που δειξαμε στον εκπαιδευτη, μας εκανε να παρουμε αυτη την αποφαση και πληρωνουμε το οποιο κοστος....και για να μην ξανασυμβει
α) δεν θα παρουμε σκυλι απο αγγελια...
β) πρωτου παρουμε σκυλακι θα εχουμε ενημερωθει απο βιβλια και οχι μονο, οσο περισσοτερο μπορουμε
γ)οτι και να γινει δεν προκειται να ξαναδωσω σκυλακι γιατι ποναει πολυ.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
πάρε ένα κοκόνι εκεί να βρείς την υγειά σου
το ιδανικό κατοικίδιο για σπίτι μονοκατοικία
συνεργάσιμο γλυκό τρυφερό και με άποψη
θα κάνει και τον φύλακα με τον δικό του τρόπο
αν το κοινωνικοποιήσεις καλά και του μιλάς πολύ θα έχεις το τέλειο κατοικίδιο με πολύ λίγη προσπάθεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα
ούτε εκπαιδευτής θα σου χρειαστεί ούτε κομμωτής και καλά καλά ούτε κτηνίατρος (τρόπος του λέγειν το τελευταίο)
Σε ευχαριστω και παλι kokoni το εψαξα λιγο και ακομα ψαχνομαι.Ετσι οπως πας θα μας πεισεις!!!!Εσυ το εχεις για το σπιτι ή για να κυνηγας?Γιατι εμεις δεν εχουμε καμια σχεση με το αθλημα.χιχι

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σε κάθε περίπτωση, αν δεν αισθάνεστε σίγουροι οτι μπορείτε να μεγαλώσετε ένα σκύλο σωστά (γιατι όλοι θέλουν προσπάθεια, χρόνο και γνώση.... ακόμα και τα κοκόνια! ;) ), η άποψη μου είναι να πάρετε ενήλικο σκύλο (εκτροφικό ή πρώην αδέσποτο, δεν έχει σημασία). Οι πιθανότητες να τον καταστρέψετε αν έχει ήδη αποδεδειγμένα ήπιο και συνεργάσιμο χαρακτήρα, είναι μικρότερες σε σχέση με το κουτάβι.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σε ευχαριστω και παλι kokoni το εψαξα λιγο και ακομα ψαχνομαι.Ετσι οπως πας θα μας πεισεις!!!!Εσυ το εχεις για το σπιτι ή για να κυνηγας?Γιατι εμεις δεν εχουμε καμια σχεση με το αθλημα.χιχι
Τι να κυνηγάει καλέ με το κοκόνι? Μύγες??:p:p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
πάρε ένα κοκόνι εκεί να βρείς την υγειά σου
το ιδανικό κατοικίδιο για σπίτι μονοκατοικία
συνεργάσιμο γλυκό τρυφερό και με άποψη
θα κάνει και τον φύλακα με τον δικό του τρόπο
αν το κοινωνικοποιήσεις καλά και του μιλάς πολύ θα έχεις το τέλειο κατοικίδιο με πολύ λίγη προσπάθεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα
ούτε εκπαιδευτής θα σου χρειαστεί ούτε κομμωτής και καλά καλά ούτε κτηνίατρος (τρόπος του λέγειν το τελευταίο)
αυτος δουλευει στο Marketing....without any doubt!!!:p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παντα φιλικα... Αλλα οπως προειπα και πιο πανω, μεσα απο τις δικες μου εμπειριες γραφω, και οτι πω, ειναι αυτα που βλεπω, δεν σημαινει οτι ολα ετσι ειναι, η ολα αροσταναι ευκολα... Το εγραψα φιλε πιο πανω... Αρα με αυτο ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι απολυτος... Νομζιω σου διεφυγε sofouli...
καλως τα εγραψες ολα αυτα oxa...Κανεις δεν αντιλεγει...ομως οταν προτεινεις ή αποτρεπεις μια φυλη δεν πρεπει παντα να μιλας με τις δικες σου εμπειριες...αλλα με τα θεματα των φυλων....
θα μπορουσα κι εγω να προτεινω το κοκερ πχ. διοτι εχω (απο εμπειρια ενα ισοροπημενο σε χαρακτηρα σκυλο με 0 προβλήματα υγειας).
ΟΜΩΣ στη φιλη μας θα μιλησω για τα προβληματα συμπεριφορας των κοκερ, το αυστηρα επιλεγμενο εκτροφειο, τις επιληψιες και τις ωτιτιδες που συχνα παρουσιαζει λογω ανατομιας του αυτιου....
οφειλω να την προστατευσω απο αυτα τα θεματα....κι ας μην τα εχει η δικη μου...

οπως κι αν εχει....θεωρω κι εγω μια καλη επιλογη το bulldog....και θα το προτεινα σε αρκετους ιδιοκτητες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα...
:)

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Πάντως για αδέσποτο θα στο πρότεινα. Πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερη επιλογή για σκύλο συντροφιάς από έναν σκύλο φυλλής και πιστεύω πως είναι και ποιο ανθεκτικά σκυλιά σε θέματα υγείας. Τα περισσότερα αδέσποτα που έχω δει υιοθετημένα είναι από τα ποιο ισσοροπημένα σκυλιά που έχω γνωρίσει.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Labrador & Golden, με το κοκόνι δεν έχουν καμία σχέση.
Είσαι σίγουρος πως το ψάξατε σωστά το θέμα;

Πως και γιατί καταλήξατε σε αυτές τις φυλές;

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
τωρα ψαχνω για labrador, golden και kokoni οτι βρω θα παρω και αν βρω.
τα πρωτα δυο τα ψαχνει η γυναικα μου.... της αρεσουν αλλα εχει τους ενδοιασμους της .... το κοκονι το κοιταω εγω......
μεχρι να παρουμε τελικα σκυλο θα τα εχουμε κοιταξει σχεδον ολα....καθε μερα βλεπουμε και απο ενα....

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Λες να το κανω κι εγω ετσι? γιατι βαρεθηκα να ψαχνω, μου εχουν βγει τα ματια και σκυλακι δεν εχω. Εγω scarlett μονο τον φιογκο εχω.χιχι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Scarlett σταματα γιατί αντι να πάρει ο φίλος μας σκύλο θα πάρω εγω τρίτο και θα είναι μαύρο κοκερ!!!! Και μετα θα ψάχνω σπίτι...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Scarlett σταματα γιατί αντι να πάρει ο φίλος μας σκύλο θα πάρω εγω τρίτο και θα είναι μαύρο κοκερ!!!! Και μετα θα ψάχνω σπίτι...
μια χαρα....θα σε στειλω και στο τελειο εκτροφειο!!!
χαιρετισμους στη Μεγαλοχαρη;)

thomas87

Active Member
23 Ιουνίου 2011
27
0
θεσσαλονίκη
Παρόλο που δεν έχω ακόμα δικό μου σκυλάκι και είμαι στην αναμονή και εγώ νομίζω οτι αυτό το βιντεάκι θα σε βοηθήσει πολύ, μιλάει για την εκπαίδευση και τις ανάγκες των κουταβιών και συμπτωματικα η εκπαιδεύτρια αυτή που μαρέσει πολύ ο τρόπος που τα λέει έχει ενα border coli για να δείς λιγο περι τίνος πρόκειται :p

[video]http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=12&id=1002[/video]

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Μιλαμε φοβερη η εκπαιδευτρια!!!! Πολυ ωραια ολα αυτα που ειπε και πολυ χρησιμα. Εσυ γιατι εισαι στην αναμονη? εχεις βρει κατι και περιμενεις? ή σαν κι εμενα που ψαχνω? οσο για τα border μου αλλαξαν γνωμη τα μελη εδω πριν κατι μερες, με ενα αλλο video. εσυ για τι ρατσα σκεφτεσαι? ειχες πριν αλλο?

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
scarlett τελεια τα κουταβακια αλλα ειναι ιδια η δικη σου στο πιο μικρο?γι αυτο τα ερωτευτηκες?
ασχετο τωρα μια ερωτηση για να μαθαινω, οταν στειρωσεις μια σκυλιτσα συνεχιζει να εχει οιστρο? μην κοροιδευεις γιατι δεν ξερω.