Λοιπόν...
Μιά αυστηρή προειδοποίηση σε μιά "συνομοταξία" φίλων (όπως π.χ., harryf3, ptf, Eammon, GRDANE κλπ.), να μην αρχίσουν τα καλαμπούρια του τύπου: "καλύτερα να σε δαγκώσει, παρά..."...
Και μία προειδοποίηση σε άλλη ομάδα φίλων (όπως, π.χ., George A, mareco κλπ.), να μην αρχίσουν να προτείνουν να μπει το "Προσοχή Σκύλος" στη συνημμένη φωτογραφία και να τοποθετηθεί σε όλες τις εισόδους του σπιτιού μου...
Παραθέτω τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Casper, μήπως και κάποιοι φίλοι που έχουν παρόμοιες εμπειρίες (σαν ιδιοκτήτες, σαν εκτροφείς κλπ.) με προσανατολίσουν λιγάκι... μιάς και ο γιατρός μας το μελετάει το θέμα (όπως κι εμείς), αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμα, μιάς και το πεδίο αυτό δεν ανήκει στα αντικείμενα που έχει εμβαθύνει...
Οπως έχουμε ξαναπεί, ο κούταβος βρίσκεται στην περίοδο της 2ης έκρηξης τεστοστερόνης... όπου, εκτός από τις υπόλοιπες εκφράσεις της έκρηξης αυτής, φαίνεται ότι όλες οι ορμόνες του είναι ανεβασμένες τρομερά...
Αυτό έχει συμβεί 4-5 φορές... και η διάρκεια αυξάνεται κάθε φορά... την τελευταία φορά διάρκεσε περίπου ένα 20λεπτο... και ο Casper υπέφερε τρομερά... πονούσε και δεν μπορούσε να κινηθεί, να κάνει τίποτα...
Ολες τις φορές συνέβη, στα πλαίσια του παιχνιδιού με τη Μόκα (υπενθυμίζω: στειρωμένη) και της προσπάθειας να την καβαλήσει...
Σε όλες τις φορές ήμουν απών (μακριά από μένα και ας είναι κι ένα πόντο!)... και, κάθε φορά, τον επανέφερε σταδιακά η γυναίκα μου, με επιθέματα πάγου...
Στα πλαίσια της έρευνάς μου, βρήκα μόνο διάφορες διδακτορικές εργασίες, που αναφέρουν παρόμοια συμπτώματα, αλλά καμμία δεν καταλήγει με σαφή τρόπο στο τι είναι αυτό και πως αντιμετωπίζεται...
Μόνο στατιστικά αποτελέσματα (σε περιορισμένα δείγματα) έχω δει...
Υπάρχει κάποιος (ή κάποιοι) φίλος που έχει παρόμοια εμπειρία?
Υ.Γ. Και ας ευχηθώ ότι δεν μας διαβάζουν μικρά παιδιά...