Η οδύσσεια μιας μη διάγνωσης?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.272
Κ εγώ στα 80 θυμάμαι να ήταν το κόστος του αναισθησιολογου - κ τα σκυλιά μας με την Ans έχουν σημαντική διαφορά στα κιλά. Βεβαία εμείς είμαστε Θεσ/νίκη κ οι δυο, να'ναι πιο ακριβοί οι αναισθησιολογοι Αθηνά, πλαφον;

Για το κόστος της στείρωσης σκετης δεν ξέρω γιατί εμάς έγινε μαζί με άλλες επεμβάσεις.

• Like
Reactions: mariakala

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.121
1.392
Μπορεί οι δικοί σας να έχουν πιο μόνιμη συνεργασία? Τι να πω βρε παιδιά... Μου είπε και η ίδια ότι δεν θεωρεί ότι χρειάζεται αλλά αν είναι για την ψυχική μου γαλήνη μπορεί να το κανονίσει.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.015
821
Μπορεί οι δικοί σας να έχουν πιο μόνιμη συνεργασία? Τι να πω βρε παιδιά... Μου είπε και η ίδια ότι δεν θεωρεί ότι χρειάζεται αλλά αν είναι για την ψυχική μου γαλήνη μπορεί να το κανονίσει.
Σίγουρα είναι μόνιμη η συνεργασία. Πάντως γενικά σαν φιλοσοφία να μην έχει συνεργασία δεν σου φαίνεται περίεργο? Και να πάρει στο λαιμό της ας πούμε τόσο σοβαρή απόφαση? Το σωστό πιστεύω ήταν καταρχάς να σου πει ότι μπορεί να φέρει εκεί χωρίς να ρωτήσεις εσύ. Προφανώς την εμπιστεύεσαι πολύ οπότε εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά η προσοχή ποτέ δεν βλάπτει.

• Like
Reactions: mariakala

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97