ο Αφρικανός είναι μεταγραφή στην Λεωφόρο!Να πάει και ο @johnk εκεί με το καμαρι του να κυνηγήσει λίγο κανενα επιθετικό μας μπας και αρχίσουν και κάνουν καμιά επίθεση της προκοπής!
ο Αφρικανός είναι μεταγραφή στην Λεωφόρο!Να πάει και ο @johnk εκεί με το καμαρι του να κυνηγήσει λίγο κανενα επιθετικό μας μπας και αρχίσουν και κάνουν καμιά επίθεση της προκοπής!
Ναι... είναι ο Ντούκου... ο Αφρικανός επιθετικός, που "ντριπλάρει αμυντικό μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο", που λέει και η διαφήμιση!!!ο Αφρικανός είναι μεταγραφή στην Λεωφόρο!
@lawrence-grτο φιμωτρο δεν εχει θεση σε σκυλο σε βολτα,εκτος αν πρεπει να τον δει γιατρος,να περασει απο κοσμο κτλ κτλ κτλ..που εκει ρε φιλε,αλλαξε τις ωρες σου ,γιατι δεν ειναι μονο το δαγκωμα που δεν θελουμε αλλα το ολο σκηνικο κ πεσιμο πανω σε ανθρωπο,το οποιο ετσι κ αλλιως μπορει να κανει ζημια.το φιμωτρο οποτε το ξεχναμε..ειδικα δε σε περιπτωση που αφορα αλλον λυτο σκυλο κ φιμωτρο να φοραω στα δικα μου θα το βγαλω,οποτε για ακομα μια φορα το φιμωτρο διακριτικα παιρνει τον πουλο..η λυση δεν ειναι εκει..
οταν βλεπω ανθρωπο που ειναι στα @@ του,δεν τον γραφω κ εγω στα δικα μου κ συνεχιζω την πορεια μου..αλλαζω δρομο!μην ξεχναμε οτι τα σκυλια μας ειναι οι αμαρτιες κ τα λαθη μας.δεν ξερω τι κακο μπορει να κανει ενα ακιτα 55 ,80,1900 κιλων ,δεν ξερω τι κακο μπορει να κανει ο ιδιοκτητης του των βαρεων(ισως) βαρων,δεν θελουμε ομως σε καμια περιπτωση να τραυματιστει ενα ζωο για χαζομαρα κ εγωισμο δικο μας..
καλυτερα λοιπον να αφησεις το νομικο πλαισιο,κ να ψαχτεις σε αλλου ειδους λυσεις κ τροπους αποφυγης του περιστατικου..
Δεν νομίζω ότι υπάρχει νόμος που απαιτεί φίμωτρο.Σε θεωρητικό επίπεδο,το σκυλί σας με αυτά τα χαρακτηριστικά έχω την αίσθηση πως πρέπει να "βολτάρει" και με φίμωτρο σύμφωνα με το νόμο.
Εδώ συμφωνώ απολύτως!Ο σωστός ιδιοκτήτης τέτοιων φυλών οφείλει να προλαμβάνει,να προβλέπει και να απομακρύνεται από τις κακοτοπιές.Είναι στο πλαίσιο της ευθύνης που έχει το να είσαι χειριστής τέτοιων φυλών.Δαγκώνεσαι λίγο και σε καταλαβαίνω,αλλά είναι εκ των ων ουκ ανευ αυτό
Καθόλου δεν συμφωνώ. Θα πρέπει να αλλάξω εγώ γειτονιά επειδή ο άλλος είναι ανεγκέφαλος και παράνομος?Ο σωστός ιδιοκτήτης τέτοιων φυλών οφείλει να προλαμβάνει,να προβλέπει και να απομακρύνεται από τις κακοτοπιές.Είναι στο πλαίσιο της ευθύνης που έχει το να είσαι χειριστής τέτοιων φυλών.Δαγκώνεσαι λίγο και σε καταλαβαίνω,αλλά είναι εκ των ων ουκ ανευ αυτό
Ναι! Ένας στη γειτονιά μου έχει ένα τόσο δα μπιγκλ και όποτε του την έχουν πέσει το λύνει, ότι και να'ναι τα άλλα, και σε όλες τις περιστάσεις ως τώρα λέει, αλλάζουν οι ρόλοι και τα παίρνει στο κατόπι. Θαρραλέος. Εγώ πάλι, κολώνω να το κανα.Έχω ευχηθεί μερικές φορές να είχα σκύλο μουλάρι τον οποίο θα έλυνα όταν θα έτρεχαν κατά πάνω μου κάτι λυτά άλλα μουλάρια με όχι καλές διαθέσεις με ιδιοκτήτες φρεντο-πότες που αρμενίζουν αμέριμνοι.
Το μπιγκλ δεν μπορεί να αμυνθεί όπως τα μέτρια-μεγάλα σκυλιά. Τζόκερ παίζει ο τύπος και μέχρι τώρα του 'χει κάτσει.Ναι! Ένας στη γειτονιά μου έχει ένα τόσο δα μπιγκλ και όποτε του την έχουν πέσει το λύνει, ότι και να'ναι τα άλλα, και σε όλες τις περιστάσεις ως τώρα λέει, αλλάζουν οι ρόλοι και τα παίρνει στο κατόπι. Θαρραλέος. Εγώ πάλι, κολώνω να το κανα.
Συμφωνώ! Αλλά πάλι, impressive. Μεγάλα σκυλιά καλύτερα, εγώ με το μέτριο αγχώνομαι πιο πολύ. Τα μεγάλα τον έχουν, δεν είναι και αρκετά μικρός για να τον πάρω στα χέρια, τα μικρά τα έχει (ένα μικρό που έχουν λυτό συνέχεια που του την πέφτει κάθε φορά που τον βλέπει πόσο με εκνευρίζει που του κάνει ντου, μου ρχεται να πω στην ιδιοκτήτρια "άμα τον αφήσω να πλησιάσει ποιός λες να χει το πρόβλημα; )Το μπιγκλ δεν μπορεί να αμυνθεί όπως τα μέτρια-μεγάλα σκυλιά. Τζόκερ παίζει ο τύπος και μέχρι τώρα του 'χει κάτσει.