Αχχαχαχαχχα μπα, δεν, όχι, κάτι άλλο, δεν ξέρω τι.. Τόσο ντούκια αδέσποτα κυκλοφορούνε, ένα θα μου κάνει κλικ, δε μπορεί!Με το καλό, να σε δούμε στην Τσιμισκή με μπουρμπούλι και τι στον κόσμο ...
Αχχαχαχαχχα μπα, δεν, όχι, κάτι άλλο, δεν ξέρω τι.. Τόσο ντούκια αδέσποτα κυκλοφορούνε, ένα θα μου κάνει κλικ, δε μπορεί!Με το καλό, να σε δούμε στην Τσιμισκή με μπουρμπούλι και τι στον κόσμο ...
εχω εγω ενα ντουκι μπουμπουκι εδω 45 κιλα θες να σας συστησω ?Αχχαχαχαχχα μπα, δεν, όχι, κάτι άλλο, δεν ξέρω τι.. Τόσο ντούκια αδέσποτα κυκλοφορούνε, ένα θα μου κάνει κλικ, δε μπορεί!
Ναι!εχω εγω ενα ντουκι μπουμπουκι εδω 45 κιλα θες να σας συστησω ?
εγώ - συγγνώμη - αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό που γράφεις. Αλήθειαπαμε δυναμικα σημερα παρεα και η θυληκια εξω δεμενη περι τα 35 κιλος,και μην του την πειραξει καποιος του αρσενικου,για να δουμε ποιος δεν δενει κουταβια και καβατζωνει 1 χλμ δρομο για να παιξουν ελευθερα τα κουταβια του,ελληναρας λεμε κλασσικα.
τι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια? φυσικα και εχω μια δοση υπερβολης στα λεγομενα μου,απλα καθε δευτερη μερα βγαζω και τα δυο σκυλια μου εξω,φυσικα οσοι ξερουν ειναι ακομα χειροτερο αυτο καθως ο αρσενικος παντα ειναι προστατης.εγώ - συγγνώμη - αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό που γράφεις. Αλήθεια
κοσμακι αστο μαναμ,εισαι σε αλλο κοσμο ακομα.όχι, δεν κατάλαβα το σκηνικό όπως το περιγράφεις. Τώρα το έπιασα πως αναφέρεσαι σε δύο δικά σου σκυλιά και πως το αρσενικό προστάτευε το θηλυκό μετά την επεξήγηση! Είχες δεμένη τη θηλύκια και λυτό τον αρσενικό ή και τα δύο δεμένα? Αλήθεια δεν κατάλαβα τι γράφεις, δεν το είπα ούτε ειρωνικά ούτε με κανέναν άλλο τόνο!
Ναι, το διαπιστώνω κι εγώκοσμακι αστο μαναμ,εισαι σε αλλο κοσμο ακομα.
Μπορεί να λέμε και να σκεφτόμαστε πολλά πάνω στα νεύρα μας, αλλά το να διαιωνίσεις το φαύλο κύκλο σίγουρα δεν είναι λύση. Καλά τα λένε και ο Τάσος και η @sis.ναι φιλε γινομαι και γω ελληναρας,ισως και χειροτερος απο δαυτους
καθως με προκαλουν,αν τηρουσαν τις διαδικασιες οπως εγω δεν θα ειχα καν αυτο το σκεπτικο.
και ειλικρινα,την επομενη θα γινω και χειροτερος αν ξανασυμβει θα τα λυσω και γω οπως αυτος,και οτι γινει γινει.
παντα δεμενα ειναι τα σκυλια μου και τα δυο @kosmakiόχι, δεν κατάλαβα το σκηνικό όπως το περιγράφεις. Τώρα το έπιασα πως αναφέρεσαι σε δύο δικά σου σκυλιά και πως το αρσενικό προστάτευε το θηλυκό μετά την επεξήγηση! Είχες δεμένη τη θηλύκια και λυτό τον αρσενικό ή και τα δύο δεμένα? Αλήθεια δεν κατάλαβα τι γράφεις, δεν το είπα ούτε ειρωνικά ούτε με κανέναν άλλο τόνο!
Απλα προσπαθω να εξασφαλισω μια ηρεμη βολτα,τιποτα περισσοτερο.Μπορεί να λέμε και να σκεφτόμαστε πολλά πάνω στα νεύρα μας, αλλά το να διαιωνίσεις το φαύλο κύκλο σίγουρα δεν είναι λύση. Καλά τα λένε και ο Τάσος και η @sis.
Πουλιά στον αέρα πιάνεις, σόρρυ κιόλας! Πιο κατά του free leash περιβάλλον δεν θα βρεις... Αν διάβαζες έστω αυτό το θέμα θα το ήξερες, αλλά φευ...Απλα προσπαθω να εξασφαλισω μια ηρεμη βολτα,τιποτα περισσοτερο.
τωρα προφανως απο οτι καταλαβαινω,εδω μεσα μου φαινεται ψιλο-προμοταρεται το free leash
και σας ενοχλει η δικια μου σταση ως προς το θεμα,αλλα δεν πειραζει οπως την δει ο καθενας.
εγω σουυ απανταω σαν κατοχος δαγκωμενου δεμενου σκυλου απο λυτο δεσποζομενο σκλι (παντα σκλι με αφεντικο ετσι,τα αδεσποτα ειναι αλλη φαση)Απλα προσπαθω να εξασφαλισω μια ηρεμη βολτα,τιποτα περισσοτερο.
Έχω αναγκαστεί να εγκαταλείψω τελείως ένα εξαιρετικό μέρος που με βόλευε για διαδρομές σκυλοβόλτας (λουράτης) και έκτοτε τα σκυλιά μου βολεύονται με ψωροβόλτες στη γειτονιά. Γιατί κυκλοφοράνε εκεί κάτι ανόητοι με κάτι λυτά ακίτα, αμσταφ κλπ. Και μην μου πείτε τώρα ότι ειδικά αυτές οι φυλές είναι για να σουλατσάρουν αμέριμνα λυτές.συμφωνειτε δεν συμφωνειτε με οσα εχουν γραφτει,κοιταξτε κ πραξτε απλα για το καλο του ζωου σας, αλλα κ του αλλου ζωου.κ πεζοδρομιο να αλλαξετε ρε vrmode τι εγινε δλδ?καλυτερα να ματωσει το πεζοδρομιο?καλυτερα να τρεχεις για ραματα κ αηδιες?οσο για το μπιγλ,κανενα μεγαλοσωμο κ ισορροπημενο ζωο δεν θα την πεσει στην μυξα .λογικο να γυρνανε οι ρολοι..
θεμα λογικης ομως ειναι και οτι δενμπορεις να απαιτεις απο καποιον που δενν ξερεις ασχετα αν εχεις δικιο η οχι.δεν ειναι θεμα εγωισμου αυτο το πραγμα,ειναι θεμα λογικης.