Το ακαταλόγιστο δεν το έχει σε καμία περίπτωση. Απλά μπορεί κάποιες φορές, ένας έφηβος να συνηθίζει να κάνει πιο επιπόλαιες επιλογές και να είναι ξεροκέφαλος. Δεν είναι απόλυτο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Και φυσικά κάποια πράγματα Gaara ξεκινάνε και απο το σπίτι. Αν ο πατέρας του ήταν τόσο έμπειρος όσο λέει ο Βαλους, δε νομίζω ότι θα επέλεγαν το συγκεκριμένο τρόπο απόκτησης. Ότι έγινε έγινε..εγω απλώς φοβάμαι, αν συνεχιστεί όλο αυτό και φτάσουμε στις 50 σελίδες, μην του ρθει και "ξενερώσει" με το κουτάβι ο φίλος Βαλους και έχουμε άλλα μετα...Το χω δει το έργο. Μακάρι να μην ισχύσει.
Το θέμα εδώ κατά την γνώμη μου δεν είναι αν θα ξενερώσει ο Βάλους ή ο καθένας που ανοίγει ένα αντίστοιχο θρεντ, του λένε κάποιοι άνθρωποι κάποια πραγματα και τελικά αποφασίζει να κάνει το ακριβώς αντίθετο. Το θέμα είναι ο επόμενος που θα είναι στην αντίστοιχη φάση και διαβάσει όλες αυτές τις σελίδεσ να καταλάβει τον εσφαλμένο τρόπο σκέψης / νοοτροπία / πηγή-τρόπο απόκτησης κουταβιού ΠΡΙΝ κάνει οποιαδήποτε κίνηση, μπας και σιγά σιγά αλλάξει γενικά η νοοτροπία.
Δεν έχω κάτι με τον Βάλους, μην παρεξηγηθώ. Δεν συμφωνώ με αυτό που αποφάσισε, το έκανε όμως το θέμα είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον σκύλο του στο μέλλον, να καταλάβει που έσφαλε και γιατί και να διαδώσει τη γνώση σε όσους ξέρει / γνωρίσει / συναναστραφεί για να αποφευχθούν τέτοια συμβάντα στο μέλλον.
Τώρα αν ξενερώσει ή όχι, δεν θα έχει να κάνει με το φόρουμ. Αν είναι να ξενερώσει θα ξενερώσει όταν ίσως δει πως αυτό που ήθελε τελικά δεν το απέκτησε. Ίσα ίσα πιστεύω με τόσα ποστ να προλάβει διάφορες καταστάσεις στο μέλλον στην αρχή τους, και να μην "πνιγεί" με αποτέλεσμα να παρατήσει το κουτάβι, το δώσει αλλού, το πάει για ευθανασία ή ό,τι άλλο.