Λευκος ελβετικος ποιμενικος

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Παιδιά δεν είναι ωραίο να λέτε το σκυλάκι μαϊμού. Δεν φταίει αυτό σε τίποτα. Ο παπάρας ο "εκτροφέας" του φταίει και ο ... ξεροκέφαλος Valous.
Συμφωνώ κι εγώ. Άκου μαιμού...Τι είναι ρε παιδιά ο σκύλος , κινητό?
Valous είναι πραγματικά αστείο να ψάχνεις ομοιότητες...Αυτό που προέχει είναι να φροντίζεις το κουτάβι και να μην αναλώνεσαι σε χαζομάρες όπως να συγκρίνεις ένα ημίαιμο κουτάβι με ένα καθαρόαιμο..Να ανησυχείς για την υγεία του και να το παρακολουθείς στενά.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Koλλάμε στο μαιμού?? ειρωνευομαι ισως? Ενω πάνω κάτω εχετε διαβάσει απόψεις μου, πραγματικά απορώ!
Εγώ προσωπικά δεν έχω διαβάσει τις απόψεις σου στο θέμα. Κόλλησα όμως με το μαϊμού και ειλικρηνά δεν καταλαβαίνω πως αυτή το ειρωνικό σχόλιο εμπεριέχει κάτι θετικό για το σκυλάκι το οποίο δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συμβαίνει.
Και δεν έχω κάτι προσωπικά μαζί σου, στις περισσότερες περιπτώσεις συμφωνώ με όσα γράφεις. Ωστόσο γενικότερα σε αυτό το θρεντ, εκτός από την στάση του valous που με ενόχλησε πολύ με ενοχλεί και η στάση πολλών από την άλλη πλευρά που ενώ λένε το σωστό είναι τόσο δεικτικοί και είρωνες που γίνεται άσχημο.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
εντάξει νομίζω ότι όντως το έχει καταλάβει ότι το σκυλάκι του απέχει αρκετά απο ένα καθαρόαιμο ελβετικό... μετά απο 31 σελίδες..Απο δω και πέρα, δες τι θα κάνεις. Δες τι θα σου πει ο γιατρός και για τα ποδαράκια και φρόντισέ τον όσο καλύτερα μπορείς. Και επίσης να πω ότι ναι μεν δεν είναι καθαρόαιμο το σκυλάκι, αλλά οκ μια μικρή σύγκριση βρε παιδιά με το καθαρόαιμο την κάνεις. Εμένα και τα 2 μου σκυλιά δεν είναι καθαρόαιμα, αλλά για να δω πχ πόσα κιλά θα έφτανε η Μίλβα, έπρεπε να ρίξω μια ματιά στο τι κάνουν τα άλλα κοκερ, εφόσον μοιάζει με κόκερ τόσο πολύ. Δλδ να περίμενα ότι θα έφτανε τα 25 κιλά ή ξέρω γω να μην ξεπερνούσε τα 5; Εντάξει τώρα..ας μη γινόμαστε και τόσο απόλυτοι..θα έχει κάποια μικρή απόκλιση, αλλά θα έχει και κάποια κοινά.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εχουν ειπωθεί όλα και γι'αυτό δεν εχω να πω τιποτα άλλο πια. Η ειρωνία ειναι κακό πράγμα και έχετε δικιο σε αυτό, παρασυρθηκα.
Με ενοχλεί που ο βαλους μένει να συγκρινει την εμφανιση απο την αρχη του θρεντ (βλ. τη μαυρη μυτη και πατουσες κλπ.) και δεν εχει προβηματιστει για οοοολα τα υπόλοιπα θέματα. Περιμενει το Σαββατο να πάει να δει τα ποδαρακια.
καμια ελπίδα.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Εχουν ειπωθεί όλα και γι'αυτό δεν εχω να πω τιποτα άλλο πια. Η ειρωνία ειναι κακό πράγμα και έχετε δικιο σε αυτό, παρασυρθηκα.
Με ενοχλεί που ο βαλους μένει να συγκρινει την εμφανιση απο την αρχη του θρεντ (βλ. τη μαυρη μυτη και πατουσες κλπ.) και δεν εχει προβηματιστει για οοοολα τα υπόλοιπα θέματα. Περιμενει το Σαββατο να πάει να δει τα ποδαρακια.
καμια ελπίδα.
συμφωνώ..και όσο περνάει ο καιρός και διαβάζω και το φόρουμ, τόσο περισσότερο χάνεται και η ελπίδα στατιστικά τουλάχιστον, αν και τα βλέπουμε και γύρω μας..τελος πάντων..Ας μην ξεχνάμε και την ηλικία του πάντως. Δεν τον δικαιολογώ αλλά παίζει ρόλο κατ εμέ. Όπως και να χει εύχομαι να είναι και να παραμείνει υγιέστατο το σκυλάκι για πολλά χρόνια.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
συμφωνώ..και όσο περνάει ο καιρός και διαβάζω και το φόρουμ, τόσο περισσότερο χάνεται και η ελπίδα στατιστικά τουλάχιστον, αν και τα βλέπουμε και γύρω μας..τελος πάντων..Ας μην ξεχνάμε και την ηλικία του πάντως. Δεν τον δικαιολογώ αλλά παίζει ρόλο κατ εμέ. Όπως και να χει εύχομαι να είναι και να παραμείνει υγιέστατο το σκυλάκι για πολλά χρόνια.
Το έχω ξαναπεί σε αυτό το θρεντ νομίζω, η ηλικία δεν έχει σημασία και πολύ . 1. δεν ειναι 8 χρονών, θα έπρεπε να μπορεί να κρίνει. 2. και έστω πως έχει το ακαταλόγιστο λόγω ηλικίας ... γονείς δεν έχει? αν θυμάμαι καλά ο πατέρας του Βάλους ήταν "έμπειρος" σε σκύλους (βαριέμαι να ανατρέξω το πρώτο ποστ αυτή τη στιγμή, αν δεν έχει ειπωθεί από το παλικαράκι αυτό αλλά από άλλον σορρυ)

bensneizer

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2013
67
1
Αθήνα
παρακολουθησα όλες τις σελίδες. κριμα που επέλεξες να πάρεις κουτάβι τοσων ημερών με τη δικαιολογία να το προλάβεις μη στο πάρουν άλλοι λές και είναι PlayStation6. και σιγά τους γεννήτορες του κωλοεκτροφέα που δεν έχει ίχνος ντροπής δηλαδή.

Αυτό που έχω να πω είναι τα εξής: πήγαινε αγόρασε και ξεκίνα να του δίνεις ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ(colostrum). είναι λιγο ακριβό δεν είναι το ίδιο με της μαμάς του το γάλα αλλά έστω κάτι μπορεί να διορθωθεί στον οργανισμό του. έχει τόσες ελλείψεις και οργανικές και βιωματικές. θα σου λεγα να του ξεκινήσεις και ωμοφαγία αλλά είναι για υπεύθυνους ανθρώπους αυτό. ίσως κάποια στιγμή ωριμάσεις. και δε με ενδιαφέρει καθόλου για σένα. έκανες την παπαριά σου για να το προλάβεις μη στο πάρουν πλέρωνε τώρα πρωτόγαλα. και να το έχεις σε συνεχή ιατρική παρακολούθηση. να σου ζήσει. μην το εγκαταλείψεις με την πρώτη δυσκολία. εσύ κι ο αγαπημένος σου εκτροφέας θα του το έχετε δημιουργήσει αν προκύψει κάποιο πρόβλημα. είναι ζωντανός οργανισμός. δεν είναι μια καρέκλα που αγόρασες και αμα χαλάσει την πετάς. και προπαντων μη διανοηθείς να πιστέψεις οτι έχεις σκυλί κατάλληλο για αναπαραγωγή όπως νομίζουν πολλοί για τα σκυλάκια τους. δεν έχεις. άσε άλλους ικανούς να κάνουν αυτό το λειτούργημα. έσυ έχεις άλλο ένα σκυλάκι. ενα λευκό σκυλάκι. συγχαρητήρια. έχεις το λευκό εντυπωσιακό σκυλάκι ψαγμένης ράτσας που πάντα ήθελες να δείξεις οτι έχεις.not.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Νομίζω 58-59 ημερών κουτάβι δεν χρειάζεται πια πρωτόγαλα. Τουλάχιστον θήλασε μέχρι 25-26 ημερών (απ'οσο μπορούμε να ξέρουμε).

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καμια σχεση το πρωτογαλα βγαινει τις πρωτες ωρες μονο, δεν υπαρχει λογος να του δωσει τωρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Παιδιά για μαζευτείτε λίγο!!!!
Οι μαιμούδες είναι πολύ πιο ωραίες από αυτά τα άσπρα πράγματα (καθαρόαιμα ή μη).

bensneizer

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2013
67
1
Αθήνα
οποτεδήποτε μπορεί κανείς να δώσει πρωτόγαλα στο σκυλί του όπως και για τη δική του διατροφή. όχι ως αντικατάσταση του μητρικού αλλά ως συμπλήρωμα είτε σε ειδικές περιπτώσεις ως θεραπεία.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
πετα του καμια μπανανα και εσυ να δεις αν θα την πιασει στον αερα....

τι λετε μωρε τι λετε.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Το έχω ξαναπεί σε αυτό το θρεντ νομίζω, η ηλικία δεν έχει σημασία και πολύ . 1. δεν ειναι 8 χρονών, θα έπρεπε να μπορεί να κρίνει. 2. και έστω πως έχει το ακαταλόγιστο λόγω ηλικίας ... γονείς δεν έχει? αν θυμάμαι καλά ο πατέρας του Βάλους ήταν "έμπειρος" σε σκύλους (βαριέμαι να ανατρέξω το πρώτο ποστ αυτή τη στιγμή, αν δεν έχει ειπωθεί από το παλικαράκι αυτό αλλά από άλλον σορρυ)
Το ακαταλόγιστο δεν το έχει σε καμία περίπτωση. Απλά μπορεί κάποιες φορές, ένας έφηβος να συνηθίζει να κάνει πιο επιπόλαιες επιλογές και να είναι ξεροκέφαλος. Δεν είναι απόλυτο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Και φυσικά κάποια πράγματα Gaara ξεκινάνε και απο το σπίτι. Αν ο πατέρας του ήταν τόσο έμπειρος όσο λέει ο Βαλους, δε νομίζω ότι θα επέλεγαν το συγκεκριμένο τρόπο απόκτησης. Ότι έγινε έγινε..εγω απλώς φοβάμαι, αν συνεχιστεί όλο αυτό και φτάσουμε στις 50 σελίδες, μην του ρθει και "ξενερώσει" με το κουτάβι ο φίλος Βαλους και έχουμε άλλα μετα...Το χω δει το έργο. Μακάρι να μην ισχύσει.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Το ακαταλόγιστο δεν το έχει σε καμία περίπτωση. Απλά μπορεί κάποιες φορές, ένας έφηβος να συνηθίζει να κάνει πιο επιπόλαιες επιλογές και να είναι ξεροκέφαλος. Δεν είναι απόλυτο, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Και φυσικά κάποια πράγματα Gaara ξεκινάνε και απο το σπίτι. Αν ο πατέρας του ήταν τόσο έμπειρος όσο λέει ο Βαλους, δε νομίζω ότι θα επέλεγαν το συγκεκριμένο τρόπο απόκτησης. Ότι έγινε έγινε..εγω απλώς φοβάμαι, αν συνεχιστεί όλο αυτό και φτάσουμε στις 50 σελίδες, μην του ρθει και "ξενερώσει" με το κουτάβι ο φίλος Βαλους και έχουμε άλλα μετα...Το χω δει το έργο. Μακάρι να μην ισχύσει.
Το θέμα εδώ κατά την γνώμη μου δεν είναι αν θα ξενερώσει ο Βάλους ή ο καθένας που ανοίγει ένα αντίστοιχο θρεντ, του λένε κάποιοι άνθρωποι κάποια πραγματα και τελικά αποφασίζει να κάνει το ακριβώς αντίθετο. Το θέμα είναι ο επόμενος που θα είναι στην αντίστοιχη φάση και διαβάσει όλες αυτές τις σελίδεσ να καταλάβει τον εσφαλμένο τρόπο σκέψης / νοοτροπία / πηγή-τρόπο απόκτησης κουταβιού ΠΡΙΝ κάνει οποιαδήποτε κίνηση, μπας και σιγά σιγά αλλάξει γενικά η νοοτροπία.

Δεν έχω κάτι με τον Βάλους, μην παρεξηγηθώ. Δεν συμφωνώ με αυτό που αποφάσισε, το έκανε όμως το θέμα είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον σκύλο του στο μέλλον, να καταλάβει που έσφαλε και γιατί και να διαδώσει τη γνώση σε όσους ξέρει / γνωρίσει / συναναστραφεί για να αποφευχθούν τέτοια συμβάντα στο μέλλον.

Τώρα αν ξενερώσει ή όχι, δεν θα έχει να κάνει με το φόρουμ. Αν είναι να ξενερώσει θα ξενερώσει όταν ίσως δει πως αυτό που ήθελε τελικά δεν το απέκτησε. Ίσα ίσα πιστεύω με τόσα ποστ να προλάβει διάφορες καταστάσεις στο μέλλον στην αρχή τους, και να μην "πνιγεί" με αποτέλεσμα να παρατήσει το κουτάβι, το δώσει αλλού, το πάει για ευθανασία ή ό,τι άλλο.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Μακάρι Gaara να είναι όπως το λες..Ελπίζω όλο αυτό να τον βοηθήσει και να δώσει στο σκυλάκι τη φροντίδα που του πρέπει. Ειλικρινά το εύχομαι...