Λευκος ελβετικος ποιμενικος

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Να παρεις κι αλλη, θα σου κανει διαρροιες και θα ψαχνεσαι μετα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σαρανταεννιά-πενήντα περίπου. Έχεις εύκαιρη καμία φωτογραφία του δικού σου σε εκείνη την ηλικία;

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum -παντός είδους- αλλά επειδή ψάχνω πολύ καιρό, χωρίς αποτέλεσμα, σκέφτηκα μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε από εδώ. Ψάχνω ένα κουτάβι καναδέζικο/ελβετικό (λευκό) λυκόσκυλο και δεν μπορώ να βρώ ούτε εκτροφέα, ούτε ιδιώτη (που να δείχνει ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ τουλάχιστον), πουθενά. Ούτε στον κυνοφιλικό όμιλο Ελλάδος βρήκα άκρη. Υπάρχει καποιος που θα μπορούσατε να μου υποδείξετε? Ή κάποιος ιδιώτης με γεννητούρια?
ευχαριστώ

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum -παντός είδους- αλλά επειδή ψάχνω πολύ καιρό, χωρίς αποτέλεσμα, σκέφτηκα μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε από εδώ. Ψάχνω ένα κουτάβι καναδέζικο/ελβετικό (λευκό) λυκόσκυλο και δεν μπορώ να βρώ ούτε εκτροφέα, ούτε ιδιώτη (που να δείχνει ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ τουλάχιστον), πουθενά. Ούτε στον κυνοφιλικό όμιλο Ελλάδος βρήκα άκρη. Υπάρχει καποιος που θα μπορούσατε να μου υποδείξετε? Ή κάποιος ιδιώτης με γεννητούρια?
ευχαριστώ

εχω μπερδευτει τι θες καναδεζικο η ελβετικο !!!!!!!!

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
εχω μπερδευτει τι θες καναδεζικο η ελβετικο !!!!!!!!
Από ότι διαβάζω, πρόκειται για τον ίδιο σκύλο, είναι μια χρωματική παραλλαγή του γερμανικού ποιμενικού, ο οποίος για να διαφοροποιηθεί λέγεται ελβετικός ποιμενικός και είναι άσπρος. Απλά είναι επίσης γνωστός και ως καναδέζικος (μάλλον λανθασμένα)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Στην ελλαδα εχουμε 1-2 εκτροφεις που σιγα σιγα κανουν τα πρωτα βηματα , του ενος τα σκυλια τα εχω δει και εχουν διακρισεις σε εκθεσεις του αλλου μονο ενα κουταβι εχω δει απο κοντα , απο εκει και περα υπαρχει και το εξωτερικο οπου εχεις πληθωρα επιλογων , αμα θες κατσε και μελετησε το white swiss shepherd standand , για να παρεις μια πρωτη ιδεα της φυλης . Απο εκει και περα μην περιμενεις να σου πουμε να πας καποιον ιδιωτη διοτι ειναι εναντιον της φιλοσοφιας του φορουμ , αν θες σοβαρα να ψαξεις για καθαροαιμο καλο θα ηταν να διαβασεις τα βασικα θεματα στην ενοτητα του φορουμ επιλογη/εκτροφη για να παρεις εναν μπουσουλα και καλο θα ηταν να αρχισεις ενα νεο θεμα ολο δικο σου . Ελπιζω να μην ενεργησεις οπως εκανε ο θεματοθετης εδω και να ασχοληθεις πραγματικα και οτι θες να σε βοηθησουμε ,

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Στην ελλαδα εχουμε 1-2 εκτροφεις που σιγα σιγα κανουν τα πρωτα βηματα , του ενος τα σκυλια τα εχω δει και εχουν διακρισεις σε εκθεσεις του αλλου μονο ενα κουταβι εχω δει απο κοντα , απο εκει και περα υπαρχει και το εξωτερικο οπου εχεις πληθωρα επιλογων , αμα θες κατσε και μελετησε το white swiss shepherd standand , για να παρεις μια πρωτη ιδεα της φυλης . Απο εκει και περα μην περιμενεις να σου πουμε να πας καποιον ιδιωτη διοτι ειναι εναντιον της φιλοσοφιας του φορουμ , αν θες σοβαρα να ψαξεις για καθαροαιμο καλο θα ηταν να διαβασεις τα βασικα θεματα στην ενοτητα του φορουμ επιλογη/εκτροφη για να παρεις εναν μπουσουλα και καλο θα ηταν να αρχισεις ενα νεο θεμα ολο δικο σου . Ελπιζω να μην ενεργησεις οπως εκανε ο θεματοθετης εδω και να ασχοληθεις πραγματικα και οτι θες να σε βοηθησουμε ,
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, και πιστέψτε με, το προχωρημένο της ώρας αυτή τη στιγμή, είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη για το πόσο πολύ με απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα! (Πριν από ολα όμως, μια μικρή παράκληση, επειδή όπως προείπα, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum, δεν έχω ιδέα πώς να αρχίσω ένα δικό μου νέο θέμα.)
Ανέφερα τον ιδιώτη σαν μια τελευταία λύση, γιατί από το λίγο που έψαξα, μάλλον τείνω να συμφωνήσω μαζί σας, ότι είναι μία μάλλον επικίνδυνη επιλογή. Αλλά δεν βρίσκω εκτροφέα στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να έρθω σε επαφή. Το ιδανικό για μένα, θα ήταν να το δω το σκυλάλι από κοντά πριν το πάρω. Υπάρχει δυνατότητα να μου πείτε ονόματα των Ελλήνων εκτροφέων που αναφέρατε, ή δεν δίνεται στοιχεία από internet?

Μαρι

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2014
29
1
Αθήνα
Με βοήθησε στο ότι όσες περισσότερες φωτογραφίες βλέπω αυτής της φυλής, τόσο πιο σίγουρη είμαι ότι έιναι πανέμορφα σκυλιά και καταλήγω σ'αυτά, όσο δυσεύρετα και αν είναι - γιατί είναι!

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
ποσο ημερων ειπαμε οτι ειναι?

Οπως ειπε και ο orilis, μπηκαμε στην 8η βδομαδα...

Γενικα ολα πανε σχετικα καλα, η τροφη του καθισε φοβερα.. σκληρα κοπρανα σε σχεση με πριν(ισως επειδη μειωσα και το γαλα).. δεν εχω καποιο παραπανο προς το παρων.. λιγο δαγκωνει μοναχα αλλα ειναι εξαιτιας που το πηρα μικρο αλλα ειναι και κουταβακι ακομα..

Γενικα μεσα σε αυτες τις 3 εβδομαδες, φενεται λες και ειναι αλλος σκυλος.. μεγαλωνει ταχυτατα εχει σηκωσει και τα αυτακια του :)