σα λιγα δεν ειναι ρε παιδια...Το σαββατο θα σου πω με σιγουρια που θα παμε κτηνιατρο.. πιστευω γυρω στα 4
σα λιγα δεν ειναι ρε παιδια...Το σαββατο θα σου πω με σιγουρια που θα παμε κτηνιατρο.. πιστευω γυρω στα 4
Το Σάββατο στον κτηνίατρο πες του να σου πει μια γνώμη για τα μπροστά πόδια τουView attachment 48101 Μεγαλωνει!
Μα πως να του μοιάζει αφού δεν είναι ΛΕΠ;Πάντως δεν μοιάζει καθόλου με τον ούθερ (ελβετικός ποιμενικός του μέλους Sirkos) όταν εκείνος ήταν 2 μηνών
Αυτό εννοούσα κι εγώ απλώς το είπα έμμεσαΜα πως να του μοιάζει αφού δεν είναι ΛΕΠ;
Μήπως ήταν έτοιμος για να τρέξει? Αλλά και πάλι και μένα μου κάνει κάπως...Το Σάββατο στον κτηνίατρο πες του να σου πει μια γνώμη για τα μπροστά πόδια του
Μη συγκρίνεις το κουτάβι σου με το σκυλί του sirkos, δεν έχουν καμία σχέση.Το ειδα και 'γω αυτο με τα ποδια.. θα δω τι παιζει σε 2 μερουλες.. οσο για την ζυγαρια δεν εχω ακριβειας.. ειναι απο τις παλιες.. sirkos, ποσο ημερων το πηρες το κουταβι και ποσο ζυγιζε τοτε;
Το λέμε, το ξαναλέμε,δε λέει να το καταλάβει..Μη συγκρίνεις το κουτάβι σου με το σκυλί του sirkos, δεν έχουν καμία σχέση.
Κάνει πως δεν καταλαβαίνει.Το λέμε, το ξαναλέμε,δε λέει να το καταλάβει..
Εγω βρήκα ενα!!!!! Είναι και τα δυο άσπρα!!ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ. το καταλαβα, σημαδια ομοιοτητας προσπαθω να βρω! Φωτεινη θα σε παρακαλουσα να μην ξανασχολιασεις σε αυτο το θεμα αν εχεις την καλοσυνη, ευχαριστω