Λευκος ελβετικος ποιμενικος

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Πάντως δεν μοιάζει καθόλου με τον ούθερ (ελβετικός ποιμενικός του μέλους Sirkos) όταν εκείνος ήταν 2 μηνών :rolleyes:

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Ανέβα μία στην ζυγαριά σου με το σκύλο αγκαλιά και μία μόνος σου και θα δεις πόσο είναι.

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Το Σάββατο στον κτηνίατρο πες του να σου πει μια γνώμη για τα μπροστά πόδια του
Μήπως ήταν έτοιμος για να τρέξει? Αλλά και πάλι και μένα μου κάνει κάπως...

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
Το ειδα και 'γω αυτο με τα ποδια.. θα δω τι παιζει σε 2 μερουλες.. οσο για την ζυγαρια δεν εχω ακριβειας.. ειναι απο τις παλιες.. sirkos, ποσο ημερων το πηρες το κουταβι και ποσο ζυγιζε τοτε;

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Το ειδα και 'γω αυτο με τα ποδια.. θα δω τι παιζει σε 2 μερουλες.. οσο για την ζυγαρια δεν εχω ακριβειας.. ειναι απο τις παλιες.. sirkos, ποσο ημερων το πηρες το κουταβι και ποσο ζυγιζε τοτε;
Μη συγκρίνεις το κουτάβι σου με το σκυλί του sirkos, δεν έχουν καμία σχέση.

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ. το καταλαβα, σημαδια ομοιοτητας προσπαθω να βρω! Φωτεινη θα σε παρακαλουσα να μην ξανασχολιασεις σε αυτο το θεμα αν εχεις την καλοσυνη, ευχαριστω

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Τα κιλα εχουν να κανουν και με τις γραμμες των σκυλων , αλλα παιρνουν βαρος αποτομα , αλλα αργα και σταθερα , οποτε και να σου πω εγω ποσα κιλα ηταν ο δικος μου δεν νομιζω οτι εχει να λεει κατι

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ. το καταλαβα, σημαδια ομοιοτητας προσπαθω να βρω! Φωτεινη θα σε παρακαλουσα να μην ξανασχολιασεις σε αυτο το θεμα αν εχεις την καλοσυνη, ευχαριστω
Εγω βρήκα ενα!!!!! :D Είναι και τα δυο άσπρα!!
Για άλλα μην ψάχνεις, δύσκολα θα βρείς.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Valous ειναι δημόσιο φόρουμ και θα σχολιάζει όποιος θέλει και όπου θέλει! (σορρυ Φωτεινη αλλα δεν άντεξα..:rolleyes:)

το μόνο κοινό σημείο ειναι το χρώμα, τίποτα άλλο. Μαιμου σου δώσανε, κρίμα την πάτησες.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Valous, αν τα ποδαράκια του είναι έτσι όπως φαίνονται στη φώτο, συνέχεια, τότε κοίταξέ το όπωσδήποτε!
Γενικά μην το αφήνεις να χοροπηδάει σαν τρελό, ειδικά σε γλιστερές επιφάνειες.

Μην ψάχνεις ομοιότητες με το κουτάβι του Sirkos, δεν έχει νόημα, δες απλά με το γιατρό σου αν το κουτάβι σου είναι εντάξει σαν κιλά, ή αν φαίνεται αδύνατο. Ελπίζω να ξέρει να το ψηλαφεί ο γιατρός, γιατί δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις με το μάτι σε φουντωτά σκυλιά.

Παιδιά δεν είναι ωραίο να λέτε το σκυλάκι μαϊμού. Δεν φταίει αυτό σε τίποτα. Ο παπάρας ο "εκτροφέας" του φταίει και ο ... ξεροκέφαλος Valous.