...Ωστόσο αμφιβάλλω για το αν όλες οι υψηλές τιμές ανταποκρίνονται σε αντίστοιχα υψηλή ποιότητα κουταβιών. Δηλαδή, το νούμερο μπορεί να είναι υψηλό αλλά αμφιβάλλω αν έχουν γίνει τα δέοντα π.χ. εξετάσεις υγείας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση το 1000ικο και το 1200άρι πάει ...υπέρ πίστεως και πατρίδας!
Βάσω μου, έχεις δίκιο!
Το έχουμε συζητήσει κι αυτό, επανειλημμένα... αν ο εκτροφέας ΔΕΝ είναι έντιμος (πρόσεξε: δεν λέω "άριστος", δεν λέω "άψογος" και δεν λέω "φρικτά μελετημένος" και "αλάνθαστος")... τότε την έβαψε ο ιδιοκτήτης: Και κερατάς και δαρμένος!
Και έχουμε ξαναπεί ότι, όντως, ο εκτροφέας μπορεί να σε ξεγελάσει για 1-2-3-4 φορές, πριν μάθεις ΕΣΥ το "χώρο"...
ΑΛΛΑ, οποιοσδήποτε από εμάς ΔΕΝ πρέπει να προβαίνει σε φράσεις (και, κυρίως, πράξεις!) "κοινωνικού (ή επαγγελματικού) αυτοματισμού"!
Εγώ, απλά, μιλάω για "ευσυνείδητο" εκτροφέα, όπου συγχωρούνται και λάθη... και αυτό ακριβώς έχουμε φτάσει πλέον να (πρέπει να) πληρώνουμε, για να υπάρχει... να μπορεί να επιβιώνει!
Υ.Γ. Μιάς και πιάσαμε διάφορες "αλληγορίες" και "μεταφορές" (για το price/performance), να σου πω επίσης το εξής, παίρνοντας υπόψη και μία πρόσθετη παράμετρο, την οποία όλοι οι φίλοι καλούνται να την προσδιορίσουν μόνοι τους:
Εχω ένα πελάτη και καλό φίλο, που εισάγει-εμπορεύεται ανταλλακτικά κινητήρων αυτοκινήτων και κάθε μηχανήματος που υπάρχει, πάσης φύσεως... και μιλάμε κατά καιρούς για τη δουλειά του (μιάς και αυτό είναι η δουλειά ...μου
)...
Η στατιστική του είναι, θα έλεγα, αξιόπιστη...
Για χάρη της τεκμηρίωσης της ιστορίας, θα πω ότι ένα πολύ "βαρύ" (στις πωλήσεις του) προϊόν είναι τα έμβολα, τα χιτώνια και τα εμβολοχιτώνια των μηχανών... που συνεπάγονται και αρκετά χρήματα, μιάς και είναι μεγάλη "αβαρία" για μία μηχανή...
Μιά μέρα (εδώ και λίγα χρόνια - και έκτοτε τον ρωτάω τακτικά - γιατί εντυπωσιάστηκα), λοιπόν, με ρώτησε: "Ξέρεις Γιάννη, στην κατηγορία αυτή, ποιά είναι η μάρκα αυτοκινήτου που μου κάνει τον μεγαλύτερο τζίρο, μακράν?"...
Σημείωση του "μεταφραστή": δηλαδή, σε ποιά μάρκα χαλάνε τα (ακριβά!) εξαρτήματα αυτά πιο συχνά από τις άλλες.
Και, Βάσω μου, guess what... ΠΟΙΑ μάρκα? έ???
Οι πιο "εξειδικευμένοι" φίλοι, μπορεί να έχουν καταλάβει ήδη... και, κάποιοι (γιατί ξέρω και τέτοιους - "σκυλάδες", εννοώ) ίσως να έχουν καεί κιόλας...
Και, όμως, Βάσω...
Η μάρκα αυτή ξοδεύει ΜΑΚΡΑΝ τα περισσότερα χρήματα (ακόμα και μέχρι πέρυσι - για φέτος δεν ξέρω) από κάθε άλλη, προκειμένου να "σπάει" αυτοκίνητα, ώστε ο οδηγός (και οι ανεκτίμητοι επιβάτες του) να επιβιώσουν στην κακιά την ώρα...
εντάξει και δεν κάνει μόνο αυτό...
Και η μάρκα αυτή, Βάσω μου, είναι ακριβή... από όποια σκοπιά και να το εξετάσει κανείς...
Τι να κάνουμε, δηλαδή, να αγοράσουμε (φθηνά!) ένα "τροπέτο" και να το φτιάξει ο "κυρ Μήτσος" πούναι φίλος κι αδεΡφός?
Επειδή το "original" ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ να παρουσιάσει σοβαρή αβαρία?
Υ.Γ.2. Ίσως (για μιά φορά ακόμη!) κάποιοι φίλοι να μου πουν ότι είμαι δυσνόητος... λυπάμαι...