φυσικα κ ο καθε ενας εχει το δικαιωμα να λεει την γνωμη του,αλλα καλο ειναι να λεει κ την αληθεια πισω απο αυτην...
Ποιός είναι ο κριτής που θα κρίνει ποιός λέει αλήθεια και ποιός όχι?!Δε νομίζω οτι έχουμε όλοι τα ίδια βιώματα..και κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τη γνώμη του άλλου...Και στο κάτω κάτω γιατί να πεί καποιος ψέμματα?!Θα κερδίσει κάτι απο αυτό?!φυσικα κ ο καθε ενας εχει το δικαιωμα να λεει την γνωμη του,αλλα καλο ειναι να λεει κ την αληθεια πισω απο αυτην...
Αυτή η εξέλιξη υπάρχει πουθενά? Ειδικά το "κόβω για να φαίνεται πιο μεγάλο το κεφάλι του" θα με ενδιέφερε ποιος το ανακάλυψε...Η κοπη των αυτιων περασε απο τα γνωστα σταδια της, μαχες>δειχνει πιο άγριο>δειχνει πιο μεγαλο το κεφαλι του>δειχνει πιο σοβαρο>εμπνεει σεβασμο>...και τωρα βρισκεται στο τελευταιο της σταδιο που ειναι: Κοβω τα αυτια του σκυλου μου για να μην παθει ωτιτιδα, ή(αν) παθει να αναρρωσει πιο γρηγορα...ΔΕΚΤΟΝ!
Κι ομως Προμηθεα μου... Μηπως ζουμε σ΄άλλη χωρα τελικα...?Αυτή η εξέλιξη υπάρχει πουθενά? Ειδικά το "κόβω για να φαίνεται πιο μεγάλο το κεφάλι του" θα με ενδιέφερε ποιος το ανακάλυψε...
δεν υπαρχει κανενας λογος για να κοψεις τα αυτια του σκυλου!!!πιστευω οτι γινετε καθαρα για να ικανοπιοισει καποιος πρωσοπικα θεματ καθαρα εμφανισης!και εμενα οταν ηταν κουταβι μου λεγαν κοψτα και κοψτα..και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που δεν το εκανα!δεν ταλαιπωρησα το σκυλι ειναι πολυ πιο γλυκος με τα αυτακια του και πιστευω οτι αν αγαπας το σκυλι σου δεν το βαζεις σε τετοια διαδικασια.Κι ομως Προμηθεα μου... Μηπως ζουμε σ΄άλλη χωρα τελικα...?
Υ.Γ. Ειπα! Δεν ξαναγραφω...Εχω γραψει αρκετα πραγματα στο θεμα οταν ειχε ξανασυζητηθει και παλιοτερα και βρισκονται στα ποστ 8 & 81 που παρατεθηκαν. Τον λογο για τον οποιο αποφασισα να γραψω και εδω ενω αρχικα δεν ειχα σκοπο σου τον εξηγησα πιο πριν... Καλο βραδυ!
και τα ντομπερμαν που σε αναλογο θεμα, ειπωθηκε οτι αυτο οριζει το προτυπο της φυλης και οτι θα χασει και θαυμαστες.. δεν θυμαμαι να ειπωθηκε κατι για ωτιτιδα.. για αυτο τι λες?
Κάποιος που έχει κάνει τόσα ποστ όσα εσύ και είναι μέλος στο φόρουμ τόσο καιρό όσο εσύ θα έπρεπε να γνωρίζει τί είναι εργασία στα σκυλιά. Δε χρειάζεσαι τη δική μου απάντηση την οποία ούτως ή άλλως περιμένεις απλά για να σχολιάσεις.ναι οκ , δεν το παιρνω επι του προσωπικου.. αλλα απλα επειδη με ανεφερες..
η ερωτηση στον george k ηταν "εξηγησε μου τι εννοεις εργασια και ποια η σχεση με το αυτι".. η απαντηση που πηρα ηταν βολτες στα χιονια, μπανιο και αρσενικα που αρπαζονται..
ειρωνικα - ναι- ειπα οτι ετσι εργαζεται και ο δικος μου σκυλος.. αν οπως μου ζητηθηκε να απαντησω με 1,2,3 ειχα και εγω απαντησεις θα το βουλωνα (ισως...)
σχετικα με τους φιλους .. αστο.. ευτυχως ολη μερα ασχολουμαι με σκυλια- ευτυχως!!!! δεν εχω μονο φιλους.. καλα δεν αντιλεγω οτι εχεις και εσυ φυσικα
ναι θα ηθελα τα τηλ ιατρων σου - γιατι πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω την αληθεια επι του θεματος (μαλλον απλα επιβεβαιωσω..) αν δεν ειμαι σιγουρη για κατι δεν μιλαω.. ακουω μεχρι να μαθω - (αν τυχει και με γνωρισεις θα το επιβεβαιωσεις).
"σου βγαζω το καπελο" γιατι τα αυτια τα εκοψες επειδη προτιμας ετσι τον σκυλο σου... δεν μπαινεις σε καμια λιστα βασανιστων..
δεν ειναι αναγκη να επαναλαβω ιδια και ιδια και ιδια.. αν δε βαριεσαι διαβασε τα παλι και ποστ που εχω ευχαριστησει, σημαινει οτι συμφωνω.
και για τελευαταια φορα - μα ειλικρινα τωρα... εναντιονομαι στην αγνοια, την υποκρισια, την υπεροψια και το δηθεν (και αυτο καπου θα το διαβασεις).. οχι στο κοψιμο αυτιων οταν υπαρχει πραγματικα λογος....
εκτος απο τους τσοπανηδες για τους λυκους που το δεχτηκα,... ομως κανενας απο ολους δεν εχει εξηγησει την εργασια που να δικαιολογει αυτου του ειδους τον ακρωτηριασμο... ολοι λενε για λογους εργασιας .. ε που τελικα????
καλα η ωτιτιδα .. ειναι κοινη λογικη πλεον! οι φωτο μιλανε.