Αν ειναι ετσι!Δεν νομίζω ότι το εννοούσε όπως το κατάλαβες...
Μάλιστα, τελείως αντίθετα πρέπει να το εκλάβεις
Αιχμή για την ασχετοσύνη τους σχετικά με την περιποίηση της αγαπημένης τους φυλής, ήταν
Θα σου κάνω μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση ε; [-(aja1:aja1:aja1: και οχι μονο στα σκυλια
Κατι σα ζιπουνάκι-πανοπλία δηλαδη;μήπως ήταν θώρακας για να μην τραυματίζονται κατα την είσοδο στα λαγούμια???
μήπως ήταν θώρακας για να μην τραυματίζονται κατα την είσοδο στα λαγούμια???
3 απο 4 που αναφερθηκαν στα ζιπουνακια έχουν μικροσωμο σκύλο.Επίσης απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τις ειρωνίες με τα ζιπουνάκια-θώρακες-πανοπλίες για τα λαγούμια....
Και για άλλη μια φορά διακρίνω τον ρατσισμό των κατόχων μεγαλόσωμων σκυλιών προς τα μικρότερα.
Λυπάμαι. Είχα σχηματίσει άλλη εντύπωση και με διαψεύσατε.
Τωρα το ειδα...Δεν νομίζω ότι το εννοούσε όπως το κατάλαβες...
Μάλιστα, τελείως αντίθετα πρέπει να το εκλάβεις
Αιχμή για την ασχετοσύνη τους σχετικά με την περιποίηση της αγαπημένης τους φυλής, ήταν
Τα ρούχα και το μέγεθος ήταν δύο διαφορετικές απογοητεύσεις.3 απο 4 που αναφερθηκαν στα ζιπουνακια έχουν μικροσωμο σκύλο.
Δεν νομίζω το ότι να είσαι αντιθετος στο να φοράς ρούχα στο σκύλο σου έχει να κανει με το μεγεθος του τελευταίου.
Μα, Φάνια, διάβασε τι γράφει η glam.Κανείς δεν απέκλεισε κανέναν από τις συναντήσεις. Κανείς δεν σας είπε μην έρθετε. (
Εμένα και μόνο αυτά μου λένε να μην πάω σε μελλοντική συνάντηση των Westies και επίσης βλέπω και απο μεριά της (χωρίς να θέλω να σε θίξω glam) ότι και η ίδια δεν γουστάρει να κάνει το σκυλί της παρέα με μεγαλώσωμα σκυλιά, άρα σαν οργανώτρια γιατί να της χαλάσουμε την συγκέντρωση εμείς με τα μεγαλώσωμα σκυλιά μας?Ας γίνει και 1-2 το χρόνο αποκλειστικά για westies, δεν είναι κακό.
Πάντως εγώ αν πχ έκανε το German Shepard Club συνάντηση δε θα πήγαινα τον Όσκαρ μου. Μπορεί να γινόταν το "μπαλάκι" τους.
Γνωρίζω πολύ καλά τους λόγους που φοράει κάποιος στο σκύλο του ζιπουνάκι.Το ζιπουνάκι δεν είναι κακό πράγμα όταν υπάρχει λόγος. Οι λόγοι μπορεί να είναι:
- Ο καιρός, δηλαδή κάνει κρύο (αρκετό κρύο - δηλαδή χειμώνας)
- Ειδικές περιπτώσεις όπου ο σκύλος έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα και πρέπει η ράχη να είναι ζεστή.΄
Κι εμείς έχουμε πλεκτόν με νορβηγικό μοτίβο (...λέμε τώρα!) και μπουφανάκι κίτρινο για σκιέρ αλλά το φοράμε γύρω στις 5-6 φορές το χρόνο μάξιμουμ στα χοντρά κρύα σε τίποτα ορεινές περιοχές (που είμαστε και κοντότριχοι!)
Κακο σαφώς δεν είναι.Το ζιπουνάκι δεν είναι κακό πράγμα όταν υπάρχει λόγος. Οι λόγοι μπορεί να είναι:
- Ο καιρός, δηλαδή κάνει κρύο (αρκετό κρύο - δηλαδή χειμώνας)
- Ειδικές περιπτώσεις όπου ο σκύλος έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα και πρέπει η ράχη να είναι ζεστή.΄
Κι εμείς έχουμε πλεκτόν με νορβηγικό μοτίβο (...λέμε τώρα!) και μπουφανάκι κίτρινο για σκιέρ αλλά το φοράμε γύρω στις 5-6 φορές το χρόνο μάξιμουμ στα χοντρά κρύα σε τίποτα ορεινές περιοχές (που είμαστε και κοντότριχοι!)
Μάλλον είχες bad hair day? Ο kokkoni δεν είναι είρων ...είναι kokkoni! Κούλ - είπαμε όλοι ότι ήταν ωραία πρωτοβουλία και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για καλό σκοπό.Γνωρίζω πολύ καλά τους λόγους που φοράει κάποιος στο σκύλο του ζιπουνάκι.
Την ειρωνία με τα λαγούμια και τους θώρακες δεν κατάλαβα....
το χειμώνα, τα γαλλικά μερικές φορές βγάζουν δάχτυλο έξω από το μπαλκόνι, τσεκάρουν θερμοκρασία κι αν δε γουστάρουν γυρίζουν στον καναπέ και συνεχίζουν το τσάι τους! Οπότε ή τους φοράς κάτι για να βγουν ή τα αφήνεις να συνεχίσουν να βλέπουν τηλεόραση... :maria:aja1:Κακο σαφώς δεν είναι.
Απλα το θεωρω περιττο εκτος απο τη δευτερη περιπτωση που αναφερεις.