Πρέπει να αρχίσουμε για σωματική άσκηση οπωσδήποτε!Είδες λοιπόν.
Ηταν να μην πάρετε φόρα. Με το καλό να αρχίσετε
Ο μικρός είχε καλομάθει όλο το καλοκαίρι να τρέχει και να κολυμπάει με τις ώρες και τώρα του πέφτει βαρειά η απραξία...
Πρέπει να αρχίσουμε για σωματική άσκηση οπωσδήποτε!Είδες λοιπόν.
Ηταν να μην πάρετε φόρα. Με το καλό να αρχίσετε
Αααα!!!θέλουμε και μείς agility.Μου στέλνεις σε παρακαλώ λεπτομέρειες??ώρες, κόστος,μέρος κλπ.Είχα τηλεφωνήσει στο clever canin αλλά δεν είχα πετύχει τον υπεύθυνο.Εσύ κανονίζεις να τον πας εκεί??Μετά ξεκινάμε agility .... ήδη έχω κάνει την πρώτη επαφή για να ορίσουμε ημερομηνίες...
Τίποτα δεν ξέρω από αυτά ακόμα.Αααα!!!θέλουμε και μείς agility.Μου στέλνεις σε παρακαλώ λεπτομέρειες??ώρες, κόστος,μέρος κλπ.Είχα τηλεφωνήσει στο clever canin αλλά δεν είχα πετύχει τον υπεύθυνο.Εσύ κανονίζεις να τον πας εκεί??
Το σωστό όμως είναι να μάθεις πρώτα για την φυλή και μετά να αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα τέτοιο σκύλο.Μην ξεχνάς ότι κι' εγώ δεν ήξερα όταν μπήκα εδώ, αλλά αν θέλει κανείς να μάθει....
Οπότε αυτά τα άτομα δεν έχουν πάρει το westie τους από εκτροφέαΤι να σου πω... τα περισσότερα πάντως που είδα εγώ, περίπου τα 7 στα 10, ήταν ξυρισμένα στην πλάτη και με την "ποδιά" στο πλάϊ....
Σίγουρα αυτό είναι το σωστό, αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άνθρωποι (και ένας από αυτούς είμαι κι' εγώ...) που ξεκίνησαν να πάρουν σκύλο χωρίς να γνωρίζουν και πολλά πράγματα, για να μην πω τίποτα, όχι μόνο για την φυλή που επέλεξαν αλλά και γενικότερα για τους σκύλους.Το σωστό όμως είναι να μάθεις πρώτα για την φυλή και μετά να αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα τέτοιο σκύλο.
(
Ήσουν στην συγκέντρωση?
Και δεν θέλησες να γνωρίσεις τις συμφορουμίτισσες σου?
Για ποιον λόγο?και τώρα να εμφανιστούν δεκάδες που να θεωρούν πως τους προσέβαλλαν οι πιο πάνω δημοσιευσεις.....
ο.κ. θα χαρώ να γνωριστούμε...Ειλικρινά πήγα τραβηχτή τελευταία στιγμή από άλλους φίλους με westie..
Δεν πρόλαβα καν το σήκωμα ψιλά..
Την επόμενη φορά σίγουρα..
Και δεν έχεις βάλει και φωτό του παιδιού σου και δεν ξέρω σε ποιο μουτράκι θα δώσω φιλί ...Θα το κανονίσουμε σίγουρα!
Tην αλήθεια είπα όμως..ήταν δυστυχώς παρα πολλά westoidi..,
westie με φιογκάκια (έλεος..),
σκυλάκια με τζίν παντελόνι και πουκάμισο.., φορεματάκια και πουλοβεράκια
ελάχιστοι ήξεραν τι σκύλο είχανε..
Ήταν σαν καρναβάλι της Πάτρας..
μόνο για αυτά
Δεν είναι υπερ της δημοσιότητας.., από όταν τον βρήκα στον δρόμο είχε πιο χαμηλό προφίλ..Και δεν έχεις βάλει και φωτό του παιδιού σου και δεν ξέρω σε ποιο μουτράκι θα δώσω φιλί ...
Καλά... αν τον δω όμως μια αγκαλίτσα δεν θα μου κάνει?Δεν είναι υπερ της δημοσιότητας.., από όταν τον βρήκα στον δρόμο είχε πιο χαμηλό προφίλ..
και αγκαλίτσες και φιλάκια..Καλά... αν τον δω όμως μια αγκαλίτσα δεν θα μου κάνει?