Θα ηθελα να σας υπενυθιμησω απλως οτι για το κουρεμα με την ψιλη και το ποσο σωστο ειναι για τη φυλη, σας ενημερωσε ιδιοκτητρια γαλλικων μπουλντογκ...Επισης, ελπιζω την αποψη αυτη που εκφραζετε στο τελος να μη την υποστηριζουν ολοι οι κατοχοι westie
Το προβλημα σου που ειναι εκει Αμαλια?
Ναι, ειμαι ιδιοκτητρια γαλλικων μπουλντογκ- επειδη μαρεσουν παρα πολυ.
Αλλα ειμαι και πολλα χρονια Groomer και ασχολουμαι επαγελματικα με πολλες φυλες.
Δεν νομιζω να ειναι δυαντον ενας Groomer ναι ειναι και κατοχος ολων των φυλων που γρουμαρει! (Θα επρεπε να εχω αρκετα σκυλια- μεταξι αυτων Fox Terrier, Kerry Blue Terrier, Scottish Terrier,Airdale Terrier, Irish Terrier, Cocker Spaniel US/E, Springer Spaniel, Poodle, Schnauzer ολα τα μεγεθη, Cairn Terrier, Norfolk- Norwich Terrier, Westie, Loewchen, Bichon Frise)
Μεγαλωσα με κανις και μαμα γρουμερ- κουρεψα πρωτη φορα την δικια μου σκυλα για εκθεση στα 15 μου.
Παρακολουθησα αρκετα σεμιναρια για γρουμινγκ και στριπινγκ (κυριος στην γερμανια) και αν κρινω απο αυτα που ειδα χτες- λυπαμαι πολυ, που υπαρχουν τοσοι πολλοι ασχετοι που λεγονται γρουμερ και "χαλανε" τα σκυλια των αλλονων!
Τι το κακο που τους ενημερωσε καπιος ανθρωπος που ξερει απο γρουμινγκ- και ειδικα Westie grooming - για τον σωστο τροπο κουρεματος, και ειδικα οταν ακουω συνεχος απο καινουργιους ιδιοκτητες την φραση : "Stripping- τι ειναι αυτο"?