Κουφό Dogo Argentino

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Παιδια υπαρχει πλεον κτηνιατρος με BAER ειναι ο Προκοπιος Αεξανδρος στο Μενιδι (Θρακομακεδονες) Αργα το ειδα αλλα καλιο αργα παρα ποτε. το τεστ κοστιζει 30ε αλλα και 45ε αν κανει ενεση

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Εκανα εγω στον δικο μου και δυστυχως ειναι κωφος τελειως... χεστα μεγαλη ηττα μιλησα με τον εκτροφεα και μου ειπε να τον στειλω πισω και να μου στειλει αλλο κουταβι! λογικα θα τον κοιμησουν οποτε θα τον κρατησω! και ισως παρω και ακομα ενα κουταβι θηλυκο! τωρα ψαχνομαι για καποιο κολαρο χωρις να ταλαιπωρω τον σκυλο με ρευμα κτλ και με την εκπαιδευση του... στεναχωρηθηκα να σου πω την αληθεια στην αρχη αλλα τωρα το ξεπερναω! Βασικα αυτο που με πειραζει ειναι οτι αυτη η ψυχουλα δεν ακουει... οχι τιποτε αλλο τεσπα!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εκανα εγω στον δικο μου και δυστυχως ειναι κωφος τελειως... χεστα μεγαλη ηττα μιλησα με τον εκτροφεα και μου ειπε να τον στειλω πισω και να μου στειλει αλλο κουταβι! λογικα θα τον κοιμησουν οποτε θα τον κρατησω! και ισως παρω και ακομα ενα κουταβι θηλυκο! τωρα ψαχνομαι για καποιο κολαρο χωρις να ταλαιπωρω τον σκυλο με ρευμα κτλ και με την εκπαιδευση του... στεναχωρηθηκα να σου πω την αληθεια στην αρχη αλλα τωρα το ξεπερναω! Βασικα αυτο που με πειραζει ειναι οτι αυτη η ψυχουλα δεν ακουει... οχι τιποτε αλλο τεσπα!
Σίγουρα πονάει αλλά μην κρίνεις με ανθρώπινα κριτήρια. Τα σκυλιά και γενικότερα τα ζώα είναι η επιτομή της προσαρμοστικότητας. Αν ήταν στη φύση πιθανόν να είχε πρόβλημα εφόσον όμως είναι δεσποζόμενος δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Σίγουρα πονάει αλλά μην κρίνεις με ανθρώπινα κριτήρια. Τα σκυλιά και γενικότερα τα ζώα είναι η επιτομή της προσαρμοστικότητας. Αν ήταν στη φύση πιθανόν να είχε πρόβλημα εφόσον όμως είναι δεσποζόμενος δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα.
Ναι ενταξει! Το σκυλι μια χαρα ειναι ακομα! δεν εχει προβλημα! βασικα επειδη εχω και το ημιαιμο καταλαβενει πιστευω τι γινεται μεσω αυτου... πχ οταν χτυπαει το κουδουνι κτλ απλα μιλησε ο αδερφος μου με αρκετους εκτροφεις και ολη του ειπαν οτι οταν μεγαλωσει θα εχουμε προβλημα που θα τρομαζει με το παραμικρο και τοτε θα ειναι επιθετικος! μεχρι στιγμης δεν κανει τιποτα τετοιο επιτηδες οταν κοιμαται τον ξυπναω κατα λαθος για να συνηθιζει και γενικα προσπαθω αλλα θα δειξει!! ελπιζω να πανε ολα καλα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μην υποτιμήσεις την προσαρμοστικότητα των σκύλων! Είναι απιστευτα πλάσματα που μας εντυπωσιάζουν διαρκώς σε αυτό τον τομέα (και αλλους πολλους).
Βρες καποιον θετικό εκπαιδευτή να δείτε πώς θα αντιμετωπίζετε στο μέλλον καταστάσεις που ίσως τον τρομάξουν. Και ως τότε αντι για λεκτικές εντολες, θα το γυρισετε σε χειρονομιες!!! Ουτε ο πρώτος ειναι, ούτε ο τελευταίος κωφός σκύλος, μια χαρά θα τα καταφέρετε!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Νομιζω οτι ειχα δει παλιοτερα κολλαρο σκυλου με δονηση.
Οχι ηλεκτροσοκ απλη δονηση σαν αυτη που εχουνε τα κινητα.
Το μεγαλυτερο προβλημα με κουφο σκυλο ειναι να συνενοηθεις μαζι του χωρις οπτικη επαφη.
Μπορει να κοιμαται πισω απο τον καναπε εσυ να τρεχεις να ψαχνεις κ να φωναζεις σαν τρελλος κ αυτος να μην παρει ποτε χαμπαρι.
Το κολλαρο με την δονηση τα λυνει αυτα τα θεματα σε μεγαλο βαθμο.

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Νομιζω οτι ειχα δει παλιοτερα κολλαρο σκυλου με δονηση.
Οχι ηλεκτροσοκ απλη δονηση σαν αυτη που εχουνε τα κινητα.
Το μεγαλυτερο προβλημα με κουφο σκυλο ειναι να συνενοηθεις μαζι του χωρις οπτικη επαφη.
Μπορει να κοιμαται πισω απο τον καναπε εσυ να τρεχεις να ψαχνεις κ να φωναζεις σαν τρελλος κ αυτος να μην παρει ποτε χαμπαρι.
Το κολλαρο με την δονηση τα λυνει αυτα τα θεματα σε μεγαλο βαθμο.
Το μονο που εχω βρει ειναι αυτα που εχουν οι κυνηγοι και δεν ξερω αμα κανουν... εχεις κανεις να μου προτεινει τιποτα; (απο κολαρα με δονηση οχι ρευμα... αν υπαρχουν) το σκυλι καταλαβενει της συνηθειες μας πλεον (7μηνων ειναι) και το ξαναλεω οτι εχει προσαρμοστη παρα πολυ καλα λογω του γερου που εχω χαχαχαχα (17χρ ημιαιμο) στις βολτες συμπεριφερετε αψογα δηλαδη στο παρκο τριτση που τον πηγαινω καμια φορα ερχονται παιδακια που τα αφηνουν οι γονεις τους και χωρις να τα προλαβω τον πιανουν απο πισω... ευτυχως καταλαβενει οτι ειναι σε κοσμο και δεν εχω προβλημα... τωρα δε ξερω αν ειναι και σωστο που τον παω σε τοσο κοσμο αλλα θελω τωρα που ειναι κουταβι και ηρεμος να συνηθιζει την ολη κατασταση! Γενικως οσοι ξερουν ας με συμβουλεψουν οσο μπορουν!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Η κατασταση του ειναι κ η μονη που γνωριζει.
Οποτε μην προσπαθεις να προσαρμοστει αυτος καπως, απλα να κοιταξεις να προσαρμωσεις εσυ την επικοινωνια σου μαζι του.......
Αυτος δεν δυσκολευεται, γιατι μαλλον μονο αυτο ξερει στους 7 μηνες ζωης του!

Αν το ξαναβρω το κολλαρο με την δονηση θα σου στειλω λινκ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι σαν εσένα.
Ο κούταβος δεν έκουγε ποτέ, συν του ότι είναι ένας σκύλος που ζει με ότι έχει χωρίς ούτε να γνωρίζει τι δεν έχει ούτε να λυπηθεί ποτέ για αυτό οπότε μην ανησυχείς την αγάπη σου και την φροντίδα του να έχει και είναι πρίγκηπας.
Δεν νομίζω να αγριεύει επειδή δεν ακούει, άκυρο πολυ μου φαίνεται, νομίζω ότι η όσφρηση του που θα είναι ακόμη πιο εκπληκτική από του μέσου σκύλου λόγω κώφωσης θα βοηθήσει πολύ.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Δεν νομίζω να αγριεύει επειδή δεν ακούει, άκυρο πολυ μου φαίνεται, νομίζω ότι η όσφρηση του που θα είναι ακόμη πιο εκπληκτική από του μέσου σκύλου λόγω κώφωσης θα βοηθήσει πολύ.
Ξαφνιαζονται γιατι μπορει να τους ερθει απροειδοποιητα επαφη κ αν εχουνε κ μια δοση ανασφαλειας να τους βγει σε δαγκωμα απο φοβο.
Η οσφρηση ειναι καλη ναι, αλλα σε ενα παρκο πχ με τον αερα που φυσαει σημερα ας πουμε, οι μυρωδιες ειναι πολλες κ ανακατεμενες για να μπορει να ξεχωρισει αυτη ενος αγνωστου ανθρωπου που τον προσεγγιζει απο πισω......

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Να ρωτησω υπαρχει ακουστικα για σκυλους για την κωφωση;; οχι ε;
Το ακουστικο χρησιμευει αν καποιος δεν ακουει καλα να του αυξησει την ενταση του ηχου ωστε να το ακουει ποιο δυνατα.
Αν καποιος δεν ακουει καθολου..... οσο κ να αυξησεις την ενταση, παλι καθολου θα παραμεινει!

Ακομα κ να υπηρχε θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα σαν να του φωναζες δυνατα πανω απο το κεφαλι του...... δλδ κανενα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν υπαρχει λογος για ακουστικα.
Αλλα σιγουρα καλο θα ηταν να συμβουλευτεις εναν εκπαιδευτη μου θα σου δειξει τροπους προσεγγισης του σκυλου σου και εκπαιδευσης. Υπαρχουν και μπορειτε να εχετε μια χαρα συμβιωση.

Επισης, καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις οτι το κουταβι δεν ειναι απο το De la paco cassa στο θεμα σου. Αν δεν κανω λαθος δηλαδη. :)

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Δεν υπαρχει λογος για ακουστικα.
Αλλα σιγουρα καλο θα ηταν να συμβουλευτεις εναν εκπαιδευτη μου θα σου δειξει τροπους προσεγγισης του σκυλου σου και εκπαιδευσης. Υπαρχουν και μπορειτε να εχετε μια χαρα συμβιωση.

Επισης, καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις οτι το κουταβι δεν ειναι απο το De la paco cassa στο θεμα σου. Αν δεν κανω λαθος δηλαδη. :)
Απο κει ειναι τουλαχιστον ετσι λεει και το petigre ειναι γνησιο το ειδε και γνωστος εκπαιδευτης... εχει πανω σφραγιδα του ΚΟΕ Σερβιας

Βασικα θα το ξαναδω παλι για σιγουρια!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν ειναι απο Βουλγαρία τελικά ? Δε το στείλατε στον Βουλγαρικο Όμιλο και δεν βρέθηκε κανείς με το όνομα αυτό? Αλλη περίπτωση είναι αυτη? τι γίνεται με τα ντογκο πια αυτο το χρόνο?

Αν είναι απο το Γκαβριλοβιτς τελικα να επικοινωνήσεις εσυ ο ιδιος μαζί του. Δε χρειάζεται να το επιστρέψεις το κουτάβι αλλα αυτος οφείλει να σου δώσει άλλο σε επόμενη γεννα του.

Dimitris_D

Active Member
10 Ιουνίου 2013
26
0
Athens
Δεν ειναι απο Βουλγαρία τελικά ? Δε το στείλατε στον Βουλγαρικο Όμιλο και δεν βρέθηκε κανείς με το όνομα αυτό? Αλλη περίπτωση είναι αυτη? τι γίνεται με τα ντογκο πια αυτο το χρόνο?

Αν είναι απο το Γκαβριλοβιτς τελικα να επικοινωνήσεις εσυ ο ιδιος μαζί του. Δε χρειάζεται να το επιστρέψεις το κουτάβι αλλα αυτος οφείλει να σου δώσει άλλο σε επόμενη γεννα του.
Οχι εγω δεν εχω κανει τετοια κινηση!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα