Λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής. Το κουτάβι το αγόρασε ο φίλος από έναν εκτροφέα στην Πάτρα
εξ αποστάσεως! Ο φίλος δεν ήξερε ότι τα σκυλάκια είναι προτιμότερο να τα βλέπεις όταν πας να τα πάρεις. Το σκυλάκι στάλθηκε στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ!
Γενικά απαράδεκτα πράματα για ένα κουτάβι 40 ημερών.
Πιστέυω ότι ο εκτροφέας ήξερε ότι το κουτάβι ήταν κουφό, και το έστειλε αφού έλαβε τα χρήματα. Σαν "καλός έμπορος" έστειλε το πιο ελλατωματικό "προϊόν", αφού η αγορά έγινε εξ'αποστάσεως. Σίγουρα ο φίλος μου θα φάνηκε αδαής στη τηλ. συνομιλία, οπότε ο εκτροφέας θα σκέφτηκε ας το στείλω κι άστον να βγάλει άκρη.
Αν μπορούσα θα το πήγαινα πίσω να πάρω ένα άλλο, αλλα συνήθως τα ελαττωματικά κουτάβια θανατώνονται και είναι κρίμα.
Εντωμεταξύ από εχθές το βράδυ δεν βρίσκω και τον φίλο μου να μου δώσει τα στοιχεία του εκτροφέα.
Φοβάμαι κι εγώ ότι λόγω τη κώφωσης θα γίνει πολύ επιφυλακτική, γνώρισμα των ντόγκο έτσι κι αλλιώς, άρα και πολύ επιθετική.
Αυτή τη στιγμή έχει τον δικό της χώρο, ένα ολόκληρο δωμάτιο με το σπιτάκι της και το φαϊ της και τα παιχνίδια της, και με πρόσβαση σε μπαλκόνι για την ανάγκη της. Λες ακόμα να χρειάζομαι crate; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν!
Έχω σκεφτεί κι εγώ για κολλάρο με δόνηση, λες αν είναι κ ηλεκτρικό ακόμα καλύτερα;
Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να το γυρίσω στα αδελφάκια του για ενα μήνα, λέτε να αρχίσω από τώρα να την βγάζω βόλτες, από τόσο μικρή και με ένα εμβόλιο μόνο;