Κοιταξτε τι εκανε

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
δεν θυμαμαι απο που...τρομαξε η οχι το προτημω απο το να την ετρογε με το χερι μου

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Rania περιέγραψέ μου λιγάκι το συμβάν... το μπαλάκι μήπως ήταν μπροστά από το πόδι σου ή πέρασε από μπροστά; μήπως έτρεχες εκείνη την στιγμή; το δάγκωμα ήταν μια φορά και το κράτησε ή ήταν "μάσημα"; όταν κατάλαβε ότι ήταν το πόδι σου συνέχιζε να το κρατάει ή το άφησε; έχεις δει ή καταλάβει επιθετικότητα σε άλλες στιγμές και ποιες είναι αυτές;

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Το μπαλακι το ακολουθουσε για κανα πενταλεπτο. Καθε φορα που το εσπρωχνα εγω αυτη το κυνηγουσε και εμοιαζε να το διασκεδαζει παρα πολυ. Την τελευταια φορα σταθηκε διπλα μου, εγω εσπρωξα το μπαλακι και αυτη το κοιταξε οπως και τις αλλες φορες. Μετα, τελειως ξαφνικα, κοιταξε επιμονα το ποδι μου, (αν θυμαμαι καλα γρυλισε κιολας αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη) και ορμησε. Ημουνα τελειως ακινητη και δεν ηταν δαγκωμα του τυπου "σε αφηνω σε λιγο" γιατι το εχει κανει αυτο και το ξερω. Και μαλιστα την ειχα μαλωσει τοτε. Αυτο ηταν "βαζω τα δοντια μου μεσα στο ποδι σου με ολη μου τη δυναμη". Και οταν καταλαβε οτι ηταν το ποδι μου δεν το αφησε. Εγω την αρπαξα στα χερια, την αφησα κατω και εφυγα για πρωτες βοηθειες.

Επιθετικοτητα εχει βγαλει:

1. σε ενα πλαστικο βατραχο που του γρυλιζει απελπιστικα
2. οταν τη βαζω στο crate για να καθαρισω το δωματιο οποτε και γρυλιζει και γαυγιζει
3. σε ενα μαξιλαρι με το οποιο παιζουμε το οποιο οταν το αρπαζει το δαγκωνει γρυλιζοντας και δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησει. Το ιδιο κανει και με οποιοδηποτε υφασμα πεσει στα δοντια της.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Όταν ο δικός μου έβγαζε αναπιθύμητη συμπεριφορά (΄δαγκωμα,...) τον έπιανα απο το σβέρκο και τον ταρακουνούσα λίγο, και του έλεγα με σταθερή φωνή την λέξη "όχι".
Αμέσως καταλάβαινε και σταματούσε.

Rania στην δική σου περίπτωση ίσως να θέλει να σε "βάλει στην θέση σου" για να είναι ο "αρχηγός" της "αγέλης"...

Πές μας τι θα σου πεί και η εκπαιδεύτρια.
Ελπίζω όμως με προσπάθεια και δουλειά να καταλάβει ποιά είναι η θέση της ανάμεσα σας.

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Θελω να ξεκαθαρισω οτι δε σκοπευω να χτυπησω το σκυλι μου μεσα στα πλαισια της οποιασδηποτε εκπαιδευσης.

Βια θα ασκουσα μονο αν κινδυνευε η ζωη του παιδιου μου και σαφως δε θα επιτρεψω το να φτασουμε εκει.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Rania μου χρειάζεσαι βοήθεια και γρήγορα, δεν "κολλάνε" οι συμπεριφορές του σκύλου οπότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει... πιστεύω η εκπαιδεύτρια θα σε βοηθήσει... περιμένω να μου πεις τι σου είπε...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδια παντως αν οντως το σκυλακι εχει τετοια επιθετικότητα από ημερών.. ειλικρινά εγώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό από τέτοια ηλικία..
Αν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε το σκυλι μπορει να εξελιχθει πολυ επικίνδυνο..
Αν και πιστεύω είναι συνέπεια ότι έφυγε από πολύ νωρίς από την μαμά του και τα αδέρφια του το ένα μέρος και πιθανόν στο DNA του το άλλο..
Θελει επειγοντως εκπεδευση..

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εγώ βρίσκω περίεργο πως αυτά τα κάνει μόνο με την Δώρα όπως μας έχει πει...
:roll: Τη κόρη και τον αντρα της δεν τους έχει πειράξει :roll:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Δυστυχως, η μικρη μου ανεφερε κατι παρομοιο αλλα σαφως λιγοτερο επικινδυνο.

Την αρπαξε χθες το μεσημερι που ελειπα, απο την καλτσα και της γρυλιζε και δεν την αφηνε μεχρι που η κορη μου εβγαλε την καλτσα και της την εδωσε. Μετα το παιδι εφυγε απο το δωματιο.

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
παιδιά μπορει να ειμαι άκυρος αλλά διορθώστε με. εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι πολυ μικρη και εχει ήδη ψυχολογικά ισως θελει χρονο

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Λοιπον... πριν λιγο εφυγε η εκπαιδευτρια και ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :D :D :D

Μια χαρα ειναι η Ρανια και αυτο το γρυλισμα εινα γρυλισμα παιχνιδιου. Δεν ειναι επιθετικη απλα πρεπει εγω να της δειξω τα ορια της και μου ειπε το πως :) . Επισης, μου ειπε πως να παιζει η κορη μου μαζι της και γενικα...

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ

Θα ξεκινησουμε εκπαιδευση μολις κλεισει τον 2ο μηνα και νομιζω οτι ολα θα πανε καλα...

Ευχαριστω παρα πολυ ολους σας που απαντησατε αμεσα και δειξατε τοσο ενδιαφερον τοσο για μενα οσο και για τη μικρη μου :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog