Μιλάω συγκεκριμένα,ο δικός τους είναι μια σταλιά συμφωνα με τα λεγόμενα.. Η μάλλον όχι ας αρχίσουμε τα κλοτσίδια σε οποιοδήποτε σκυλί νομίζουμε πως θα μας επιτεθεί.
Εγώ αυτό προτιμώ απο τη βια σε οποιοδήποτε ζώο. Απο κει και πέρα το σκυλί που θα αγκαλιάσουμε θα γίνει φοβικό ή αυτό που θα φάει κλωτσιά στη μάπα?Και παλι γιατι να το παρεις αγκαλια ? απο οσο εχω διαβασει απο παλαιοτερα ποστ , το να παορνεις αγκαλια τον σκυλο μαλλον το χειροτερευεις το θεμα και το κανεις φοβικο το σκυλο σου , ασε δε που το αλλο σκυλι μια χαρα μπορει να πηδηξει να τραβηξει καμια δαγκωνια και εσυ δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα γιατι θα κρατας ενα σκυλο
κι εγω που ειμαι 50 κιλα πως θα παρω αγκαλια το 30 κιλων σκυλι μου? :eyecrazy:Εγώ αυτό προτιμώ απο τη βια σε οποιοδήποτε ζώο. Απο κει και πέρα το σκυλί που θα αγκαλιάσουμε θα γίνει φοβικό ή αυτό που θα φάει κλωτσιά στη μάπα?
Α ναι σωστά πρέπει να περάσω εξετάσεις επειδή διαφωνώ..Kimigaz αν έχεις την καλωσύνη, ανέφερέ μας και την εμπειρία σου, με σκύλους.
Αν μπεις στη διαδικασία να διαβάσεις παραπάνω θα δεις οτι μιλάω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για αυτό που ήταν μικρό.. Ελεοςκι εγω που ειμαι 50 κιλα πως θα παρω αγκαλια το 30 κιλων σκυλι μου? :eyecrazy:
Εγω , δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να διαχωριζεις την συμπεριφορα σου σε μικρα ή μεγαλα σκυλια , ολα σκυλια ειναι και καλο εκναι να υπαρχει κοινη σταση , τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγωΑν μπεις στη διαδικασία να διαβάσεις παραπάνω θα δεις οτι μιλάω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για αυτό που ήταν μικρό.. Ελεος
Επείδη ο τίτλος του ποστ -αν διαβάζω σωστά πάντα- είναι "κλώτσισε τον brain μου'' έγραψα την άποψη μου πάνω στο συγκεκριμένο σκηνικό.. καλό είναι να υπάρχει κοινή στάση εδω θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο που η δική μου στάση είναι η αποφυγή βίας.... Γιατί απο οτι βλέπω μια χαρά είμαστε όλοι καλοί φιλόζωοι όταν είναι ολα καλά και ήσυχα ενώ αν νομίζουμε οτι θα μας επιτεθεί, ρίξτου εκεί ενα κλωτσίδι σκυλί είναι..Εγω , δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να διαχωριζεις την συμπεριφορα σου σε μικρα ή μεγαλα σκυλια , ολα σκυλια ειναι και καλο εκναι να υπαρχει κοινη σταση , τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω
Συμφωνώ απόλυτα.Όχι,δεν έχω βρεθεί σε κανένα ανάλογο "ακραίο" επεισόδιο.
Τα περισσότερα σκυλιά εδώ τριγύρω είναι απόλυτα normal (μικρά μεγάλα),με διάφορα μικροπροβλήματα όπως όλα..
Μου έχει τύχει όμως να βρεθώ σε περιστατικό που ιδιοκτήτης χάσκι,κάνει είσοδο σε αγέλη με αδέσποτα,πάνε τα αδέσποτα αρσενικά να μυρίσουν το νεοαφειχθή και προς μεγάλη μου έκπληξη ο ιδιοκτήτης του χάσκι τραβάει ένα κλώτσο στα μούτρα του αδέσποτου κ συνεχίζει τη βόλτα του αμέριμνος...
Ο συγκεκριμένος πλέον δεν μπορεί να κάνει βόλτες ξέγνοιαστος γιατι τα αδέσποτα μανουριαζουν όταν τον βλέπουν.
Συμπέρασμα: αν κάτι δουλεύει για τους περισσότερους αλλά όχι για έναν.Αυτός ο ένας είναι προβληματικός.
Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk
Με ενδιαφέρει να ξέρω, πόση εμπειρία έχει ο συνομιλητής μου, για να δω αν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου, να αναπτύξω μαζί του διάλογο. Απ'ότι θυμάμαι, σε τόσες σελίδες, δεν είσαι ο μόνος που διαφωνείς. Είσαι όμως ο μόνος, που δεν ξέρω τι σοβαρό έχει να μας πει. Διαπιστευτήρια έχουμε δώσει όλοι μας σ'αυτό το φόρουμ. Αλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο και κανένας δεν ένοιωσε ότι περνάει εξετάσεις. Αν εσύ, νοιώθεις έτσι, δικό σου πρόβλημα. Από θεωρίες, όλοι καλοί είμαστε. Το τι έχει βιώσει ο καθένας στην πράξη, είναι που κάνει την διαφορά.Α ναι σωστά πρέπει να περάσω εξετάσεις επειδή διαφωνώ..
Ωραία λοιπόν αφού εσύ είσαι ο κριτής του αν θα είναι σοβαρό ή όχι αυτό που θα πω .. (και τα συγχαρητήρια μου που ξέρεις πως νίωθουν όλοι στο φόρουμ), ναι έχω εμπειρία με σκύλους..Με Δαλματίας-τη Σένια και με Γερμανικό Μολοσσό-τον Απάτσι. Όσο για τις θεωρίες θα συμφωνήσω,είμαστε όλοι καλοί.Με ενδιαφέρει να ξέρω, πόση εμπειρία έχει ο συνομιλητής μου, για να δω αν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου, να αναπτύξω μαζί του διάλογο. Απ'ότι θυμάμαι, σε τόσες σελίδες, δεν είσαι ο μόνος που διαφωνείς. Είσαι όμως ο μόνος, που δεν ξέρω τι σοβαρό έχει να μας πει. Διαπιστευτήρια έχουμε δώσει όλοι μας σ'αυτό το φόρουμ. Αλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο και κανένας δεν ένοιωσε ότι περνάει εξετάσεις. Αν εσύ, νοιώθεις έτσι, δικό σου πρόβλημα. Από θεωρίες, όλοι καλοί είμαστε. Το τι έχει βιώσει ο καθένας στην πράξη, είναι που κάνει την διαφορά.
μια ερώτηση,με βάση την εμπειρία απάντας στους συνομιλητές σου? γιατί αν θυμάμαι σωστά δε μου ζητήθηκε νε γράψω 'προυπηρεσία' όταν έκανα εγγραφή στο φόρουμ!Με ενδιαφέρει να ξέρω, πόση εμπειρία έχει ο συνομιλητής μου, για να δω αν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου, να αναπτύξω μαζί του διάλογο.
δυο φορες το εχω κανει αυτο που λες και εχω βρεθει την μια φορα δαγκωμενος στο χερι και την αλλη στο ποδι.. ε την τριτη το πλασε επιασε τοπο...Μου κάνει κ εμενα εντύπωση πως ένας άνθρωπος που εχει εντρυφήσει επισταμένα σε διάφορες μεθόδους εκπαίδευσης σκύλου,δίνει μεγάλη βάση στο σωστό ψυχισμό του σκύλου,αλλά παρ'όλα αυτά δε σκέφτεται να βουτήξει το ξένο σκύλο από το λουρί σαν πρώτη επιλογή,αλλά το κλωτσίδι..
Το βρίσκω λίγο αυτο αναιρούμενο.
Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk
Τα κριτήρια, για το σε ποιόν θα απαντήσω και με τι τρόπο θα απαντήσω, τα βάζω εγώ.μια ερώτηση,με βάση την εμπειρία απάντας στους συνομιλητές σου? γιατί αν θυμάμαι σωστά δε μου ζητήθηκε νε γράψω 'προυπηρεσία' όταν έκανα εγγραφή στο φόρουμ!