Όσον αφορά το ατύχημα να πας το σκύλο στον κτηνίατρο. Τα κομπογιανίτικα χαδάκια και κάουντερ πέην ανήκουν σε άλλες εποχές. Όπως εσύ θα πας σε οφθαλμίατρο αν δεν βλέπεις καλά έτσι κι ο σκύλος πρέπει να πάει στον κτηνίατρο.
Όσον αφορά αυτό εδώ:
Παιδιά έχω λιώσει στο διάβασμα 2-3 ώρες τώρα σε οτι έχει να κάνει με το τι τροφή να δίνω στη γερμανικιά μου. Κατάλαβα πως το θέμα είναι σαν τα αμάξια. Είμαι ανάμεσα σε royal canin , hills και orijen. Δηλαδή σα να λέμε BMW , Mercedes και Audi. Και οι 3 καλές μάρκες αλλά διαλέγεις αυτή που σου αρέσει εσένα (και στο σκύλο στη προκειμένη). Ο κτηνίατρος μας,μας έχει δώσει χαπάκια ασβεστίου και χαπάκια πρωτεινων. Εχω διαβάσει ολα τα συν και τα πλυν της κάθε τροφής. Αλλά χωρίς να σας ζαλίζω και χωρίς να μεταφερθεί εδω το θέμα "τροφή γερμανικού"
αν θέλατε και όποιος θέλει ας μου πει μια γνώμη! Ευχαριστώ!
δεν θυμάμαι τι έδινα όταν ήταν κουτάβια οι δικές μου αλλά όσον αφορά ενήλικες τροφές:
Δεν ξέρω όταν άλλοι αγόραζαν μπεμβέ και μερσεντές εγώ έλεγα πως αν μεγαλώσω και πλουτίσω θα πάρω σάαμπ γιατί είναι η δική μου αίσθηση κι εντύπωση για την πολυτέλεια, την άνεση και την ασφάλεια, διακριτική και ήρεμη δύναμη. Αυτά άμα μεγαλώσω
Έτσι και με τις τροφές δεν απορρίπτω τη Royal ή την Acana, αλλά ποτέ δε με απογοήτευσε η Belcando (και αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στις Finest Croc, Senior και Adult Dinner που έχω χρησιμοποιήσει κι εξακολουθώ) και δε μου τη σύστησε κανένας πετσοπας, όχι απλά την ανακάλυψα μόνος μου αλλά όταν την πρωτοέφερα στην Ελλάδα δεν την ήξερε κανένας. Για 'μενα η Belcando είναι το Saab μου.
Αλλά από 'κει και πέρα όσον αφορά κάτι που ήδη γράφτηκε είναι το θέμα τι ταιριάζει στο δικό σου σκύλο. Κι αφού σ' αρέσουν τα παραδείγματα, εγώ γουστάρω να τρώω κάθε μέρα ψάρια στον ατμό, εσύ μπορεί να μη φας ούτε μια φορά, λογικό δεν είναι;