Καλησπέρα σε όλους.. Σας διαβάζω μήνες τώρα σαν απλός επισκέπτης και μπορώ να πώ πως βοηθήθηκα αρκετά στην επιλογή του καινούργιου μου φίλου. Αποφάσισα να κάνω φίλο μου ένα καθαρόαιμο Γερμανικό ποιμενικό! Σαν μέλος τώρα πια θα ήθελα να σας πώ που έχω καταλήξει και να με βοηθήσετε αν όντως τα 600€ που μου ζητάει ο εκτροφέας (εκτροφέας γερμανικών ποιμενικών και μπόξερ μόνο) στη Παλλήνη για καθαρόαιμο κοριτσάκι αλλά χωρίς "χαρτιά" (pedigree δηλαδή) είναι καλά; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Χαρηκά που σας βρήκα και ελπίζω να αλληλοβοηθιώμαστε όσο μπορούμε!
Καλημερα,
Κι εγω εδω και μηνες προσπαθω να γινω 'μητερα' ενος κουταβιου και συναντησα διαφορα τετοια θεματα.Με αποτελεσμα να ριξω απειρα ακυρα σε εκτροφεις (ο Θεος να τους κανει). Ο αλλος εμενα επειδη ηθελα θηλυκο και δεν ειχε διαθεσιμα στη γεννα του,ηθελε να μου δωσει απο τη γεννα ενος φιλου (και καλα) εκτροφεα απο Βουλγαρια!! Και σε καλη τιμη ελεγε μονο για μενα(για τα ωραια μου ματια-1 ωρα με ηξερε ο κυριος)Ε,βεβαια μην χασει το παραδακι του μεσολαβητη!
Τα πραγματα ειναι απλα και ξεκαθαρα. Οπως σε ολους τους τομεις,ετσι και σε αυτον,οταν ολα ειναι σωστα ειναι και ξεκαθαρα. Τα μισολογα και τα κουταβια κοψοχρονια σε τιμη ευκαιριας μολις τα ακους να διαβαζεις και τα μικρα γραμματα (που συνηθως θα σε κανουν να τρεξεις)!
Θελει ψαξιμο που δεν φανταζεσαι το θεμα..Εγω ειχα αγανακτησει σε καποιο σημειο,ειπα μαλλον δεν ειναι γραφτο να γινει,ΟΛΑ πανε στραβα..αλλα τελικα θελει πολυ υπομονη και επιμονη αν το θες πραγματικα.
Καλη επιτυχια!