Καλώς σας βρήκα..!

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Ειδους φυτου, αμα εχεις πολλα φαινεται σαν ψηλος φραχτης αμα τα εχεις κοψει ομορφα και επιπλεον δεν εχουν ανθος πανω τους.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ειδους φυτου, αμα εχεις πολλα φαινεται σαν ψηλος φραχτης αμα τα εχεις κοψει ομορφα και επιπλεον δεν εχουν ανθος πανω τους.

Εχω διαβασει παρόμοιο θεμα που παρουσιασε προβλημα μετα απο 5-7μερες οποτε δεν ειναι κακο να ενημερώσεις τον κτηνιατρο σου !! Γνωμη μου !!
Δεν θελωω να σε πανικοβάλλω αλλα ισχυει !!

tasos025

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
80
0
Εχω διαβασει παρόμοιο θεμα που παρουσιασε προβλημα μετα απο 5-7μερες οποτε δεν ειναι κακο να ενημερώσεις τον κτηνιατρο σου !! Γνωμη μου !!
Δεν θελωω να σε πανικοβάλλω αλλα ισχυει !!
Όταν λές "πρόβλημα" τι εννοείς;

tasos025

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
80
0
Καλησπέρα σε όλους σας. Μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο. Κάνει η σκύλα μου να φάει πίτσα; Εντάξει οχι πιπεριές,μανιτάρια και τετοια (που δεν ξέρω αν κάνουν) αλλά σάλτσα,ζαμπόν,μπεικον και τη ζύμη; Τυρί; Κάνει;

tasos025

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
80
0
Σε ευχαριστώ πολυ Diablo που μπήκες στο κόπο και αςχολήθηκες και απάντησες οσο ηλίθιο και αν ήταν το σχόλιο σου.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ε μια μπουκιά για μεζέ δεν θα πάθει και τίποτα, εκτός κι αν έχει τόσο ευαίσθητο στομάχι.
αλλά για τάισμα να δώσεις πίτσα....μπααααααααααα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
μονο πίτσα δεν ξέρω,εγώ του βάζο και καμια ταινία και μπιρίτσες,φωνάζω και κανένα σκύλο τις γειτονιάς.lol
(Συγνώμη για το άσχετο σχόλιο μου....αλλά να'σαι καλά......ξύπνησα τη γειτονιά απ'τα γέλια......)

Και εντός θέματος....Δε νομίζω ότι αν του δώσεις καμιά μπουκιά θα πάθει τίποτε....απλώς να μη γίνει συνήθειο και μετά δεν τρώει τη δική του τροφή...Και αναγκάζεσαι να παραγγέλνεις πίτσες για το σκύλο κι εσύ τρως....τη δική του.....:D:D

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
Σε ευχαριστώ πολυ Diablo που μπήκες στο κόπο και αςχολήθηκες και απάντησες οσο ηλίθιο και αν ήταν το σχόλιο σου.
είδες τι σου είναι ο γραπτώς λόγος!!δεν ήθελα να σε προσβάλω,και το είπα με χιούμορ εξού και το lol στο τέλος. laughing out loud

tasos025

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
80
0
είδες τι σου είναι ο γραπτώς λόγος!!δεν ήθελα να σε προσβάλω,και το είπα με χιούμορ εξού και το lol στο τέλος. laughing out loud
Μου κακοφάνηκε όπως το διάβασα εξου και η απάντηση μου.. Sorry.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
Μου κακοφάνηκε όπως το διάβασα εξου και η απάντηση μου.. Sorry.
δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη, και εγώ να το διάβαζα έτσι θα απαντούσα ίσως και χειρότερα.ίσως πρέπει να ζητήσω εγώ που φάνηκε ειρωνικό το post μου.συγγνώμη λοιπόν!

tasos025

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
80
0
Ρε παιδιά βοηθήστε με.. Καμια παραλιά που να έχει πάει κάποιος και να ξερει πως δεν υπαρχουν παραξενοι να παω με το μωρο μου; Η κανενα ανοιγμενο θεμα να αρχισω διάβασμα;;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
να ξερει πως δεν υπαρχουν παραξενοι???δλδ να εχει κανει καταληψη την παραλια κ να φτιαχνει ψυχολογικα προφιλ???χλωμο σε κοβω....θα λιωσεις φετος!!!!