Η συγκεκριμένη ξαναλέω έχει 2-3 εικονίτσες που λέει πως θέλει νερό.προσοχη με το νερο.καποιες δεν πρεπει να τις βρεχουμε.
αςε αυτό βεβαίως και έχεις απόλυτο δίκιο. Οπότε λέω να ξεχάσω μεγάλο τσουβάλι. 1 ή 3kg για αρχή,δοκιμάζουμε και βλέπουμε.Το θέμα είναι όμως τι θα κάτσει καλά στην δική σου σκυλίτσα!Μια τροφή που δεν θα κάτσει καλά στον δικό μου σκύλο μπορεί για τον δικό σου να είναι τέλεια!
70,71 την έπαιρνα εγώ!Δε ξέρω. Μου είπε τα χρειάζεται για λίγο. Τι να του έλεγα; "τι λες ρε γιατρέ; Η σκύλα μου είναι μια χαρά δε της δίνω τίποτα"; Αυτός οσο να'ναι ξέρει περισσότερα απο μένα. Τι να έκανα.
Καλά πήγα και αγόρασα royal canin την 3kg. Αμα πλήρωσα για την 3kg 28€, δηλαδή η 12kg πόσο θα κάνει; Καμιά 100άρα..;;;
Σύμφωνα με αυτά που έχω υπογραμμίσει εγώ το μεταφράζω σαν περιέργεια...Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα βγήκαμε με την κούκλα μου την πρώτη μας (μετά την προβλεπόμενη βδομάδα-10 μέρες μετά τα τελευταία εμβόλια) βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς! Όλα τέλεια! Περνούσαμε απο σπίτια με σκυλιά μέσα που της γάβγιζαν και ούτε που ασχολιότανε μαζί τους (ασχέτος αν γαβγίζει όταν είναι σπίτι μας,στα σκυλία απέξω) και όλα τέλεια. Όταν είδαμε και παιδάκια με τις μαμάδες τους πρόθυμοι να γνωριστούμε η κούκλα μου ήταν κυρία και δέχτηκε όλα τα χάδια χωρίς καμία σκληροπυρηνική αντίδραση (ασχετώς αν την είχα απο πολύ κοντά και έτοιμος για όλα). Μέχρι εδώ έμεινα εντυπωσιασμένος! Όταν όμως είδαμε έναν κύριο να πηγαίνει βόλτα με τον δικό του σκύλο εκεί τα χάσαμε. Του γάβγιζε απεγνωσμένα χωρις να τραβάει το λουράκι της. Όταν ζήτησα απο τον κύριο να "γνωριστούμε" (ο οποίος δέχτηκε και να ναι καλά γιατί αυτό ήθελα) και αρχίσαμε να πηγαίνουμε κοντά συνεχισε να γαβγίζει (βέβαια όταν της έλεγα με αυστηρό τόνο "ήρα μη!") ηρεμούσε και τον μύριζε αλλά μετά απο ένα λεπτό πάλι τα ίδια. Ο μέν άλλος σκύλος πολύ ήρεμος μιλάμε. Και την μυρησε την ήρα και την αφησε να μυρίσει αυτην. Αλλά και πάλι καθώς χοριτήκαμε πάλι της γάβγιζε. Πως μου προτείνετε να το χειριστώ αυτο το θέμα;;;