Καλως σας βρηκα-Dogo Argentino

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Τωρα αν το πετιγκρι ειναι η οχι γνησιο αυτο θα το δειξουν οι επομενοι μηνες.

Και για οσους ξερουν ειναι ευκολο να βρεθει πετιγκρι πλαστο αν θελουν να σου δωσουν μεσα σε μερικες ημερες!

Ειδαμε και τους ελληνες τι κανουν. Αυτα.
Για πες... για πες!

Πως θα δείξουν οι επόμενοι μήνες αν το πεντιγκρί είναι γνήσιο?
Πως είναι εύκολο να σου βρουν πλαστό πεντιγκρι?
Τι κάνουν (και) οι Έλληνες?

Υ.Γ.: Πράγματι τα πέντιγκρι της Ουγγαρίας αργούν να εκδοθούν!

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Οταν θα το εχω στα χερια μου θα δω αν ειναι γνησιο η οχι φιλε.

Και αν δεν ξερετε πως και που βρισκουν αν θελουν πλαστα χαρτια τοτε τι να πω? Μαλλον δεν το εχετε ψαξει καλα το θεμα η κανετε πως δεν ξερετε.
Απλα και τα πλαστα αποφευγουν να τα δωσουν γρηγορα για να σιγουρευτουν οτι ο σκυλος την γλιτωσε απο δυσπλασια και οτι δεν θα μπλεξουν.

Και στην ουγγαρια αργουν καπως περισσοτερο γιατι απο εχω μαθει και απο αλλους υπαρχει μεγαλη γραφιοκρατια και ελεγχος απο το κρατος στα αναγνωρισμενα εκτροφεια. Δηλωσεις κουταβιων κλπ.

Α...και οι Ελληνες κανουν ακριβως τα ιδια πραγματα. Οχι ολοι. Αλλα οπως και στο εξωτερικο κανουν τις ιδιες λαμογιες.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ναι βρε φίλε nitro, πως θα δεις αν είναι γνήσιο? Αυτό ρωτάω!

Θα με ενδιέφερε να μάθω πως μπορώ να αποκτήσω πλαστά χαρτια, γιατί πολλοι ψάχνουν και δεν βρίσκουν! Και υποτίθεται πως είναι άτομα με διασυνδέσεις!

Αυτά που κάνουν οι Έλληνες θέλω να μάθω... Από τους κανονισμούς του φόρουμ επιτρέπεται να αναφέρεις και ονόματα και καταστάσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να προφυλάξεις κάποιους που μπορεί να την πατήσουν!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.863
5.114
patra
grdane.blogspot.com
Τον εφερα απο Ουγγαρια. Αλλα οχι στα τυφλα εντελως.
Οπως ειπα σε καποιο ποστ ημουν ιδιοκτητης πετ σοπ. Ε...εχω γνωριμιες και οταν αποφασισα να παρω Dogo μιλησα πολλες φορες με καποιον φιλο που εχει πετ σοπ και εναν Dogo 2 ετων που ειχε φερει και αυτος απο το ιδιο εκτροφειο το οποιο συνεργαζεται-ελεγχεται απο το κρατος εκει.
Με διαβεβαιωσε και μου εγγυηθηκε για το τι σκυλι θα φερουμε και ετσι τον παραγγειλαμε και οταν τον εφεραν τον πηρα την επομενη μερα δυστυχως καθως ελειπα την ιδια μερα που τον εφεραν.

Για το petigree...σε περιπου 7 μηνες απο οταν τον πηρα θα το εχω στα χερια μου απο οτι καταλαβα.

Εχω ομως ολα τα αλλα χαρτια του. Διαβατηριο, εμβολια, γιατρους απο Ουγγαρια μικροτσιπ και εγγυησεις.
Για το θεμα τις εγγυησης του σκυλου μου παιδια που ρωτατε...

Οπως ειπε και πιο πανω το παλικαρι, εγγυηση αλλαγης του σκυλου και οτι ο σκυλος ειναι γνησιος και μπλα μπλα κατι για αν παρει μερος σε εκθεση.

Το θεμα ομως ειναι οτι εγω δεν πηρα το σκυλο απο ενα πετ σοπ αγνωστο.
Ειναι φιλος και παλιος συνεργατης και εχει και αυτος Ντογο που ειναι 2 ετων απο το ιδιο εκτροφειο.

Για αυτο κατεληξα να το παρω απο εκει και οχι απο αλλου που ειχα βρει εδω ετοιμα προς παραδωση!

Τωρα αν το πετιγκρι ειναι η οχι γνησιο αυτο θα το δειξουν οι επομενοι μηνες.

Και για οσους ξερουν ειναι ευκολο να βρεθει πετιγκρι πλαστο αν θελουν να σου δωσουν μεσα σε μερικες ημερες!

Ειδαμε και τους ελληνες τι κανουν. Αυτα.
Εννοω οτι ειναι ανθρωπος εμπιστοσυνης και δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να με κοροιδεψει.
Δεν ειδα το σκυλι που πηρα απο πριν και δεν ηξερα τι θα μου φερει.
Δεν πηγα στα τυφλα ομως δηλ. στον οποιονδηποτε να πω θελω ενα Ντογκο.
Εκανα ερευνα και παρ' ολα αυτα προτιμησα απο εκει λογο που ενημερωθηκα και καπως ξερω τι παιζει με αυτα τα θεματα.

Αν ειναι να την πατησω...ας την πατησω...τι να πω?
file nitro...
όλα τα παραπανω τα διαβαζω και τα ξαναδιαβαζω....συνεχεια..
το σκυλί σου είναι ωραιο και ευχομαι να ειναι πανγερο υγιεστατο για τα επομενα 14 χρονια....

εισαι κολοφαρδος και μην το πεις πουθενα...
το σκυλί σου το πηρες στα τυφλα....
δεν ηξερες τιποτα... ακόμα δεν ξερεις....
ουτε εκτροφειο.. ουτε γονεις.... ουτε κληρονομικοτητα ουτε μακροζωια... τιποτα...
κοινως γουρουνι στο σακι πηρες....
το μονο που ξερεις ειναι ενας τυπος που εχει 2 χρονων σκυλί....
αυτο μου θυμιζει εμενα εναν
που γνωριζω και κινειται στον χωρο των ντογκο.... με ακριβως τα ιδια συπτωματα...
εχει εναν σκυλο 2,5 χρονων... δεν εχει πετσοπ...
αλλα συνεργαζεται με πετσοπα στην αθηνα... και φερνει ντογκο και καλα απο το ιδιο εκτροφειο....
κοιτα τωρα τι γινεται...
φερνει ενα θυληκο... πεθαινει σε 10 μερες απο γαστρεντεριτιδα...
και το αλλαζει σε 10 μερες με αλλο διαφορετικο κουταβι και διαφορετικης ηλικιας....
τα χαρτια του υποτιθεται οτι ηρθαν μετα 9 μηνες... αλλα αρνηθηκαν πεισματικα να μου τα δειξουν....
φερνει συνεχεια κουταβια ντογκο και καλα απο το ιδιο εκτροφειο με τον δικο του σκυλο... ( τον εχειι σαν ντεμο σκυλι κατι....)
επειδη τον παρακολουθω πιστευω οτι το εκτροφειο δεν κανει αλλη δουλια απο γενες... θα πρεπει να εχει τουλαχιστον 12 θυληκα...
σπανιο τα κουταβια να μοιαζουν μεταξυ τους...
αυτα.....
αν σου θυμιζουν κατιο τα υπολοιπα κατιδιαν...

Για πες... για πες!

Πως θα δείξουν οι επόμενοι μήνες αν το πεντιγκρί είναι γνήσιο?
Πως είναι εύκολο να σου βρουν πλαστό πεντιγκρι?
Τι κάνουν (και) οι Έλληνες?

Υ.Γ.: Πράγματι τα πέντιγκρι της Ουγγαρίας αργούν να εκδοθούν!
περιμενεις απαντησεις..???
ο νιτρο πετσοπ ειχε... αυτα εχει ακουσει αυτα λεει...
τα ιδια λενε ολοι οι πετσοπαδες για να πουλησουν σκυλια....
κανεις δεν αναφερει ονοματα.....
σιγουρα υπαρχουν στον χωρο και κακοι εκτροφεις.... και παρανομοι.... ( ακομα χειροτεροι....)
γι αυτο υπαρχει στο φορουμ και αντιστοιχο τοπικ....( πως ξεχωριζουμε τον ΣΩΣΤΟ εκτροφεα...)
εκεινο που μου κανει εντυπωση και θαπρεπε να μας προβληματιζει.... ειναι...
ο νιτρο ψαχτηκε ... δεν πηγε στα τυφλα....
κι ομως ουε με κοε μιλησε.... ουτε με τον ομιλο...
τον τυπα που εχει γεμισει την ελλαδα με πετσοπαδικα κουταβια τον βρηκε ομως....
καπως πρεπει να ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ακομα παραπανω ο ΟΜΙΛΟΣ και να γινει ΕΥΡΕΩΣ γνωστος....
ευχαριστω για την φιλοξενια νιτρο στο τοπικ σου...
ειλικρινα ολα τα παραπανω ειναι καλοπροαιρετα κι ευχομαι το ντογκακι σου που μου αρεσει πολυ... να γινει ντογκαρα και να καιει καρδιες και οχι μονο για πολλα χρονια ακομα...
αν θελεις επικοινωνησε και με τον ομιλο... (Ελληνιικο Ομιλο Ντογκο Αρζεντινο)
θα σε βοηθησει στο οτιδηποτε πιθανα να χρειαστεις...

ΥΓ τον μολοσσο τον εφερα απο Ουγγαρια
3 μηνων τα χαρτια του ηταν ετοιμα.....
βεβαια απο τοτε πανε και 4,5 χρονια

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Γεία σου φίλε Nitro και καλώς ήρθες.

Έγω δεν έχω καταλάβει.Ο άνθρωπος όπου αγόρασες τον σκύλο σου έχει κάποια επωνυμία εκτροφείου?Αν ναι μπορείς να την πεις επιτρέπετε από τους κανονισμούς του φόρουμ.
Επίσης έψαξες σε εκτροφεία στην Ελλάδα και αποφάσισες πως η καλύτερη επιλογή είναι αυτή της Ουγγαρίας?
Ωραίος ο ντόγο σου να τον χαίρεσαι!

Γεια σου και σενα φιλε.
Ναι μου ειχε αναφερει καποιο ονομα αλλα δεν εδωσα βαση. Θα παρω ενα τηλ. καποια στιγμη αυριο και θα μαθω.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα εκτροφεια φιλε μου και οι γεννητορες! Καθολου!!!
Και απο εσενα που λεει ο λογος θα επερνα τον σκυλο αν ειχες να μου πουλησεις καποιον οταν εψαχνα για Ντογκο και φυσικα ηταν γνησιο και μου αρεσε.
Κατεληξα να το παρω απο εκει που ειπα μεσο του φιλου πετ σοπ για να μην την πατησω και με κοροιδεψουν.

Και για πες μου κατι...
Ποια και που ειναι τα εκτροφεια Ντογκο εδω? Γιατι δεν τα γνωριζω. Καποτε υπηρχαν κανα δυο. Τωρα? Υπαρχουν?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Oι γεννητορες σε ενδιαφερουν! Μη λες ψεμματα! Αλλιως δε σε ενδιαφερει και ο σκυλος σου;)

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Oι γεννητορες σε ενδιαφερουν! Μη λες ψεμματα! Αλλιως δε σε ενδιαφερει και ο σκυλος σου;)
Δεν με ενδιαφερουν οπως τους παραπανω που γραφουν και ψαχνουν σκυλια απο πρωταθλητες και ενα σωρο τετοιες περιτιλυξεις οχι για την υγεια του σκυλου τους αλλα για μουρη και προσωπικη φιλοδοξια!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Φίλε Nitro τα αναπόδεικτα δεν αποδυκνείονται.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τρόπος που απόκτησες τον Ντόγκο σου δεν είναι ο προτεινόμενος.
Ξαναλέω πως κανένας σωστός εκτροφέας δεν δίνει σκύλο σε μεσάζοντες.
Τώρα αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει η υγεία, η μορφολόγια, ο χαρακτήρας του σκύλου σου,
δεκτό σαφώς.(όχι εσένα προσωπικά, τον καθένα)
Αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από αυτά δεν βλέπω κάποιον λόγο να πάρεις ένα ντόγκο αρτζεντίνο,
και όχι οποιοδήποτε σκυλάκι π.χ. αδέσποτο.

Επίσης νομίζω πως ένας εκτροφέας ντόγκο είναι και μέλος του φόρουμ.

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Οκ τωρα!
Οχι οκ...
Ετσι ειναι και οχι για υγεια του σκυλου. Και μαλιστα και με μερικες γεννες κονομανε κι' ολας αρκετα καλα χρηματα οταν ο μπαμπας η ο παππους του σκυλου που εχουν ηταν μπλα μπλα μπλα και μιλαγε και 3 γλωσες!

Ε απο αυτην την αποψη λοιπον δεν με ενδιαφερει καθολου το πετιγκρι.
Για αυτο και τα περισσοτερα σκυλια που ειχα (εκτος απο 3 νομιζω) δεν ηταν απο εκτροφεια με χαρτια και @@@ αλλα απο ανθρωπους που ζευγαρωναν και μοιραζαν τα σκυλια μεταξυ τους σε γνωστους.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.863
5.114
patra
grdane.blogspot.com
ενω τωρα που πηρες το κουταβο απο τον "γνωστο"
κονομησε ο γνωστος κανα 150αρι, αυτος που το εφερε κανα 300αρι κι εδωσες κι εσυ κανα 600αρι και ειστε ολοι ευχαριστημενοι....

νιτρο.... σορυ αλλα...... αυτα στα παιδακια στο πετ σοπ....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Για αυτο και τα περισσοτερα σκυλια που ειχα (εκτος απο 3 νομιζω) δεν ηταν απο εκτροφεια με χαρτια και @@@ αλλα απο ανθρωπους που ζευγαρωναν και μοιραζαν τα σκυλια μεταξυ τους σε γνωστους.
ΒΥΒ δηλάδη.
Είσαι εντελώς λάθος φίλε μου.
Μάλλον δεν έχεις αναλογιστεί ποτέ πόσο λάθος είναι να ζευγαρώνει ο κάθε άσχετος το ακατάλληλο για αναπαραγωγή σκυλάκι του.
Μάλλον εσύ δεν έχεις δει ποτέ τα χιλιάδες αδέσποτα που κυκλοφορούν και ψάχνουν σπίτι.
Μάλλον δεν έχεις δει τα αποτελέσματα της βλακείας και της ανευθυνότητας των ανθ΄ρωπων εις βάρος των σκυλιών.

Ο σωστός εκτροφέας είναι μονόδρομος.Τέλος.
Από κει και πέρα φιλοσοφικές συζητήσεις κάνουμε.
Κάνει λάθος αν νομίζεις πως το pedigree ικανοποιεί την φιλοδοξία κάποιου,
δεν σκέφτηκες μάλλος πως ο σωστός εκτροφέας ΔΕΝ θα δώσει σκύλο σε κάποιον που το θέλει γι αυτό τον λόγο.

Όσο για την χρησιμότητα των pedigree, και τους λόγους που παίρνουμε σκύλο από εκτροφέα, τους έχουμε χιλιοσυζητήσει, ας ανατρέξεις στα ανάλογα threads.

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
ενω τωρα που πηρες το κουταβο απο τον "γνωστο"
κονομησε ο γνωστος κανα 150αρι, αυτος που το εφερε κανα 300αρι κι εδωσες κι εσυ κανα 600αρι και ειστε ολοι ευχαριστημενοι....

νιτρο.... σορυ αλλα...... αυτα στα παιδακια στο πετ σοπ....
αχαχαχα...Καλο φιλε.
Εγω 400 εδωσα και πηρα και το μισο μαγαζι δωρακια!

ΒΥΒ δηλάδη.
Είσαι εντελώς λάθος φίλε μου.
Μάλλον δεν έχεις αναλογιστεί ποτέ πόσο λάθος είναι να ζευγαρώνει ο κάθε άσχετος το ακατάλληλο για αναπαραγωγή σκυλάκι του.
Μάλλον εσύ δεν έχεις δει ποτέ τα χιλιάδες αδέσποτα που κυκλοφορούν και ψάχνουν σπίτι.
Μάλλον δεν έχεις δει τα αποτελέσματα της βλακείας και της ανευθυνότητας των ανθ΄ρωπων εις βάρος των σκυλιών.

Ο σωστός εκτροφέας είναι μονόδρομος.Τέλος.
Από κει και πέρα φιλοσοφικές συζητήσεις κάνουμε.
Κάνει λάθος αν νομίζεις πως το pedigree ικανοποιεί την φιλοδοξία κάποιου,
δεν σκέφτηκες μάλλος πως ο σωστός εκτροφέας ΔΕΝ θα δώσει σκύλο σε κάποιον που το θέλει γι αυτό τον λόγο.

Όσο για την χρησιμότητα των pedigree, και τους λόγους που παίρνουμε σκύλο από εκτροφέα, τους έχουμε χιλιοσυζητήσει, ας ανατρέξεις στα ανάλογα threads.
Ναι συμφωνω απολυτως μαζι σου. Για αυτο και σας πουλανε τα σκυλια (ορισμενες ρατσες) 1,000 και 1,500 ευρο για να μην πουμε κατι αλλες τιμες υπερβολικες αυτοι οι ειδικοι εκτροφεις με τα παρασημα των μπαμπαδων!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Επίσης νομίζω πως ένας εκτροφέας ντόγκο είναι και μέλος του φόρουμ.
Και οι πέντε (5) που είναι επίσημα αναγνωρισμένοι από τον Όμιλο είναι μέλη του φόρουμ. Κάποιοι γράφουν κάποιοι όχι. Κάποιοι απ' αυτούς απάντησαν και στο παρόν νήμα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
αχαχαχα...Καλο φιλε.
Εγω 400 εδωσα και πηρα και το μισο μαγαζι δωρακια!
Δηλαδή σου έκανε δώρο επειδή σε εξυπηρέτησε όπως λες για να βρεις σκύλο;;;;;;;
Δεν σε παραξένεψε το γεγονός;

400 ευρώ; Πολλά είναι;
30 ευρώ κάνουν στα puppy mills ενημερωτικά, αν όντως είναι παπυμιλάδικο το σκυλί.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
@Nitro θες να σου αναλύσω τις διαφορές του σκύλου σου, με ένα εκτροφικό σκύλο των 1000 Ε;
Άστο καλύτερα.

@Promi εγώ μόνο αυτόν που έγραψε εδώ γνωρίζω και έναν ακόμα.
Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω, αλλά περιμένω πολύ έναν από τους 5 να απαντήσει σε αυτά που λέει το μέλος Nitro περί ελλήνων εκτροφέων και pedigree για μούρη ;)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
@Nitro
Ποσα χρηματα θεωρείς ότι "γλιτωσες" παιρνοντας σκύλο απο εκει που τον πηρες κι όχι απο καποιο εκτροφείο (ελληνικο ή μη, μπορεις να υπολογισεις και τα εξοδα πηγαινε-ελα αν, για παραδειγμα πηγαινες να τον παρεις απο καποιο εκτροφείο στο εξωτερικο);

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Δηλαδή σου έκανε δώρο επειδή σε εξυπηρέτησε όπως λες για να βρεις σκύλο;;;;;;;
Δεν σε παραξένεψε το γεγονός;

400 ευρώ; Πολλά είναι;
30 ευρώ κάνουν στα puppy mills ενημερωτικά, αν όντως είναι παπυμιλάδικο το σκυλί.
Τα δωρα τα πηρα λογο φιλιας. Δεν καταλαβα ομως...τα 400 ευρο ηταν πολλα που εδωσα? Αυτο εννοεις?

Παντως να εισαι σιγουρη-ρος οτι ξερω πολυ καλα τι γινεται και πως πουλανε στην ουγγαρια σκυλακια ολων τον ειδων σε καλαθια στους δρομους. Υπαρχουν ανθρωποι απο εδω Ελλαδα που πηγαινουν εκει οι ιδιοι και τα φερνουν!

Και τα πετιγκρι? Μπακαλοχαρτα ειναι για αυτους να τα βρουν-φτιαξουν οπως λεει και καποιος γνωστος μου που ασχολειται με σκυλια λογο επαγγελματος!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι αν είναι παπυμιλάδικο, πολλά έδωσες.
Ο δικός σου σκύλος πιθανώς να πάρει πλαστο, μπακαλόχαρτο όπως λες.

Αφού ξέρεις τότε γιατί πήρες τέτοιο σκύλο;
Και άντε ο σκύλος σου τώρα είναι σε καλά χέρια,
η μάνα του ξέρεις πως είναι;