Καλως σας βρηκα-Dogo Argentino

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
@Nitro
Ποσα χρηματα θεωρείς ότι "γλιτωσες" παιρνοντας σκύλο απο εκει που τον πηρες κι όχι απο καποιο εκτροφείο (ελληνικο ή μη, μπορεις να υπολογισεις και τα εξοδα πηγαινε-ελα αν, για παραδειγμα πηγαινες να τον παρεις απο καποιο εκτροφείο στο εξωτερικο);
Τον σκυλο δεν τον πηρα απο εκει για να γλιτωσω χρηματα!
Απλα δεν εβρισκα εδω πριν δυομιση μηνες που εψαχνα σκυλο. Και δεν ηθελα να παρω σκυλι απο πετ που να ειναι στο κλουβι και εγω δεν ξερω ποσο καιρο. Γιατι μερικα πετ σοπ ειχαν σκυλους τετοιους. Μαλιστα σε ενα τηλ. που εκανα καπου απο περιεργεια εκτος αθηνων απο αγγελια μου το εστελναν με 350 ευρο. ??? Ναι!
Τον πηρα λοιπον καθαρα απο εμπιστοσυνη στον ανθρωπο γνωριζοντας οτι δεν ειναι λαμογιο και θα εχω μαλλον πιο λιγες πιθανοτητες να παρω καποιο σκυλι με προβληματα υγειας!

Ναι αν είναι παπυμιλάδικο, πολλά έδωσες.
Ο δικός σου σκύλος πιθανώς να πάρει πλαστο, μπακαλόχαρτο όπως λες.

Αφού ξέρεις τότε γιατί πήρες τέτοιο σκύλο;
Και άντε ο σκύλος σου τώρα είναι σε καλά χέρια,
η μάνα του ξέρεις πως είναι;
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει. Δεν πειραζει. Λιγο με ενδιαφερει!

Last edited by a moderator:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σου λέμε τόση ώρα και γι αυτό επιμένεις ;)

Και τι δεν έχω καταλάβει ακριβώς ?

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
@Nitro θες να σου αναλύσω τις διαφορές του σκύλου σου, με ένα εκτροφικό σκύλο των 1000 Ε;
Άστο καλύτερα.

@Promi εγώ μόνο αυτόν που έγραψε εδώ γνωρίζω και έναν ακόμα.
Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω, αλλά περιμένω πολύ έναν από τους 5 να απαντήσει σε αυτά που λέει το μέλος Nitro περί ελλήνων εκτροφέων και pedigree για μούρη ;)
Ξεχασες να γραψεις και το χρημα. Για μουρη και χρημααααα.

Να ζευγαρωσουμε να τα παρουμεεεεεεε!!!
Γιατι αυτος που εχει την λοξα θα τα σκασει τα φραγκαααααα αμα δει οτι ο μπαμπας επλεκε πουλοβερ και η μανα καλτσες.

Και θα τα σκασει και αυτος για τον ιδιο λογο. Απο ψωνιο και φιλοδοξια!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
τζαμπα συνεχιζεται την κουβεντα.ειπαμε ο,τι ειχαμε να πουμε.τζαμπα σκανιαζεται κ εσεις ,τζαμπα ισως νευριαζουμε κ τον νιτρομπουκαλο με το κουταβι του κ τον στεναχωρουμε παραπανω.η λογικη καποιες φορες αργει να παρει μπρος.ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα κ το σκυλακι θα εχει υγεια πανω απο ολα.ας σβησουμε την λαμπα γιατι καιει τζαμπα κ αυτη...

νιτρο,δωσε βαση σε αυτα που σου λενε κ μην τα αποριψεις χωρις δευτερη σκεψη.ειδικα για το σκυλι που πηρες θα επρεπε να σε νοιαζουν πολλα παραπανω πραγματα απο αυτα που σε απασχολουν τωρα.δειξε ενδιαφερων για το σκυλι σου ,γιατι αμφιβαλω αν ξερεις κ τι ζωο πηρες...πιστευω οτι κακως κατεληξες σε αυτη την ρατσα κ συγνωμη που θα το πω,αλλα τετοια ατομα σαν εσενα αδικουν τετοια σκυλια κ δεν τους αξιζουν.θελω κ ελπιζω να με βγαλεις μεγαλο βλακα κ καραγκιοζη σε αυτο που λεω....

αν δεν ειχες ψωνιο κ φιλοδοξια κ εσυ ,να πηγαινες να επαιρνες ενα αδεσποτακι απο τον δρομο..εχει κ ασπρα..καιρος να σταματησεις την καζουρα τετοιου ειδους.

Last edited:

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
τζαμπα συνεχιζεται την κουβεντα.ειπαμε ο,τι ειχαμε να πουμε.τζαμπα σκανιαζεται κ εσεις ,τζαμπα ισως νευριαζουμε κ τον νιτρομπουκαλο με το κουταβι του κ τον στεναχωρουμε παραπανω.η λογικη καποιες φορες αργει να παρει μπρος.ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα κ το σκυλακι θα εχει υγεια πανω απο ολα.ας σβησουμε την λαμπα γιατι καιει τζαμπα κ αυτη...

νιτρο,δωσε βαση σε αυτα που σου λενε κ μην τα αποριψεις χωρις δευτερη σκεψη.ειδικα για το σκυλι που πηρες θα επρεπε να σε νοιαζουν πολλα παραπανω πραγματα απο αυτα που σε απασχολουν τωρα.δειξε ενδιαφερων για το σκυλι σου ,γιατι αμφιβαλω αν ξερεις κ τι ζωο πηρες...πιστευω οτι κακως κατεληξες σε αυτη την ρατσα κ συγνωμη που θα το πω,αλλα τετοια ατομα σαν εσενα αδικουν τετοια σκυλια κ δεν τους αξιζουν.θελω κ ελπιζω να με βγαλεις μεγαλο βλακα κ καραγκιοζη σε αυτο που λεω....
Αυτο ελπιζω και εγω!

Και να εισαι σιγουρος οτι γνωριζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα τι σκυλο πηρα!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Να ζευγαρωσουμε να τα παρουμεεεεεεε!!!
Έχει συζητηθεί πολλές φορές πως η καλή εκτροφή δεν αποφέρει ιδιαίτερο κέρδος.
Είναι χόμπυ από ανθρώπους που αγαπούν την φυλή.

Καλό είναι όταν μπαίνουμε σε ένα φόρουμ να διαβάζουμε και κάποια θέματα.
Όλες αυτές οι απορίες-λάθος εκτιμήσεις θα σου λυθούν εάν διαβάσεις 5 πράγματα.

Επίσης το post σου είναι δυσνόητο δεν κατάλαβα τι θες να πεις για τις κάλτσες και τα πουλόβερ.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Συμφωνω με τον Λαυρεντη.

ενταξει παιδια οτι ειχαμε να γραψουμε,το γραψαμε.

Nitro εδω μεσα θα διαβασεις πολλα και αν θες,θα μαθεις πολλα,οπως ολοι μας.

εδω ειμαστε και θα τα λεμε.

να ειναι γερο το κουταβι σου ευχομαι και ολα να πανε καλα!

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης

Αν μου λες κατι τετοιο τοτε μαλλον δεν γνωριζεις καλα τα πραγματα περι εκτροφης δυστυχως!

Επίσης το post σου είναι δυσνόητο δεν κατάλαβα τι θες να πεις για τις κάλτσες και τα πουλόβερ.
Μεταφορικα τα βραβεια και οι τιτλοι.

Αν μου λες κατι τετοιο τοτε μαλλον δεν γνωριζεις καλα το θεμα τον εκτροφων ιδιαιτερα για Ελλαδα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εσύ μάλλον δεν γνωρίζεις, και όχι μόνο για αυτό,
αλλά και επειδή αν ήξερες, δεν θα είχες πάρει σκύλο από μεσάζοντα.

Τώρα αν οι εκτροφείς που εννοείς είναι κουταβοπαραγωγοί, άλλο θέμα.
Εγώ αναφέρομαι σε σωστούς εκτροφείς!

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ να διαβάσεις κάποια πράγματα και μην επιμένεις.
Ίσως να αναθεωρήσεις αυτά που λες.
Σκόπος του forum είναι και η ενημέρωση, οι δημοσιεύσεις είναι πολλές, και μπορείς να τις διαβάσεις.

Συμφωνώ με τον Θοδωρή και τον Λαυρέντη, η συζήτηση αυτή δεν βγάζει κάπου.
Ότι ήταν να σου πούμε στο είπαμε, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις,
εμάς δεν πρόκειτε να μας πείσεις όμως.

Καλή σου Νύχτα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
να σε ρωτησω κατι?εχει δει πολλους εκτροφεις που ασχολουνται μονο με την εκτροφη κ δεν εχουν αλλο εισοδημα?εχει λαμογια κ στην ελλαδα κ κανεις δεν λεει το αντιθετο,αλλα ξεκολλα επιτελους,ανοιξε τα ματακια σου ρε φιλε.οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω,εισαι κωλοφαρδος κτλ κτλ κτλ αν πηρες καλο σκυλι.τα πραγματα ειναι δυσκολα σε τετοιου ειδους αγορα.

κ κατι ακομη

Και να εισαι σιγουρος οτι γνωριζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα τι σκυλο πηρα!
τα μεγαλα γραμματα στο παρα πολυ τι σημαινουν?να σου πω κατι με μικρα?εισαι η παρα πολυ ασχετος η παρα πολυ εγωιστης.

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
Εσύ μάλλον δεν γνωρίζεις, και όχι μόνο για αυτό,
αλλά και επειδή αν ήξερες, δεν θα είχες πάρει σκύλο από μεσάζοντα.

Τώρα αν οι εκτροφείς που εννοείς είναι κουταβοπαραγωγοί, άλλο θέμα.
Εγώ αναφέρομαι σε σωστούς εκτροφείς!
Ναι οκ...μιλας για την μειοψηφια εσυ. Αυτο ειναι το κακο.
Ειτε σας αρεσει ειτε οχι αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Πολυ σωστα..
Εδω ειναι που γινονται οι πιο πολλες λαμογιες παιδια. Ο ελληνας αξιζει παρασημο σε αυτα σε σχεση με τους ξενους!
Οχι στα Ντογκο φιλε. Δεν γνωριζω κανενα εκτροφειο για Ντογκο εδω.
Αν μου λες κατι τετοιο τοτε μαλλον δεν γνωριζεις καλα το θεμα τον εκτροφων ιδιαιτερα για Ελλαδα.
άκρος ενδιαφέρουσα συζήτηση........:rolleyes::paja1:

καληνύχτα και όνειρα γλυκά....

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
να σε ρωτησω κατι?εχει δει πολλους εκτροφεις που ασχολουνται μονο με την εκτροφη κ δεν εχουν αλλο εισοδημα?εχει λαμογια κ στην ελλαδα κ κανεις δεν λεει το αντιθετο,αλλα ξεκολλα επιτελους,ανοιξε τα ματακια σου ρε φιλε.οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω,εισαι κωλοφαρδος κτλ κτλ κτλ αν πηρες καλο σκυλι.τα πραγματα ειναι δυσκολα σε τετοιου ειδους αγορα.

κ κατι ακομη

τα μεγαλα γραμματα στο παρα πολυ τι σημαινουν?να σου πω κατι με μικρα?εισαι η παρα πολυ ασχετος η παρα πολυ εγωιστης.

Το τι ειμαι ασε να το ξερω εγω πολυ καλυτερα απο εσενα. Οπως να εισαι ΠΟΛΥ σιγουρος οτι ξερω σιγουρα καλυτερα απο εσενα τι σκυλο πηρα 100%

Τα μεγαλα γραμματα ειναι λοιπον για να σε κανουν να το εμπεδωσεις καλυτερα αυτο που σου λεω!

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Nitro,στο φορουμ υπαρχει το Dogo Argentino Subforum.

στειλε με Pm τα στοιχεια σου στον Admin (τηλεφωνο,πραγματικο ονοματεπωνυμο) και θα σου δωθει η δυνατοτητα να γραφεις εκει.

πιστευω θα βοηθηθεις αρκετα!

*ευχαριστω ενα φιλο απο το φορουμ για την υπενθυμιση αυτη.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν γνωρίζει TARA γιατί δεν έψαξε, προφανώς η γιατί λίγα ξέρει, ή γιατί δεν τον ένοιζε.
Μόνο το πρώτο διορθώνεται όμως..

Εφόσον λέει ότι γνωρίζει περί εκτροφέων απορώ πως και δεν ήξερε έναν έστω από τους 5 που ανέφερε ο Προμηθέας..;

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Η ουσία του προβλήματος τόσο στην συγκεκριμένη φυλή όσο και σε αρκετές άλλες έγκειται στο γεγονός πως υπάρχουν ουσιαστικά δύο (2) στρατόπεδα: οι "οργανωμένοι" και οι "απ’ έξω"!
Οι δεύτεροι είναι αυτοί που καλλιεργούν την πεποίθηση πως ο Όμιλος (και όπου "Όμιλος" βάλτε οποιονδήποτε όμιλο φυλής) λειτουργεί υπογείως, αφ υψηλού (πόσο αντικρουόμενα μπορούν να είναι αυτά τα δύο?) και σαν "κλειστό κλαμπ". Στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο: Ο Όμιλος θέλει τους πάντες κοντά του. Αυτούς που παίζουν για πρωταθλητισμό είτε στην μορφολογία είτε στην εργασία, αυτούς που έχουν και θέλουν απλά έναν σύντροφο και αυτούς που τους ενδιαφέρει η φυλή και μελλοντικά στοχεύουν να πάρουν έναν σκύλο. O Όμιλος όταν διέπεται από ορθή λειτουργία δεν διαχωρίζει τους παραπάνω σε καλούς ή κακούς φίλους, ιδιοκτήτες και λάτρεις μιας φυλής, αλλά τους αντιμετωπίζει ισότιμα.

Στον Όμιλο Ντόγκο για παράδειγμα υπάρχουν μέλη τα οποία δεν έχουν Ντόγκο (και είναι και μέλη του φόρουμ). Πιστεύω πως αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεται κάποιος ο οποίος έχει τον υπερπρωταθλητή. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο θα πρέπει να εστιάσει ο εκάστοτε Όμιλος.

Στο μπλοκ των "απ’ έξω" τώρα: Στο Ντόγκο παρατηρείται πως οι "απ’ έξω" είναι πολλοί. Πάρα πολλοί! Πολύ μικρό ποσοστό αυτών των "απ’ έξω" προτίθεται κάποια στιγμή να μπει στον – πραγματικά μικρό – κόπο να πει "Για να δω βρε αδελφέ, τι λένε αυτοί οι κλικαδόροι!" κι έρχεται σε επαφή με τον Όμιλο. Οι υπόλοιποι παραμένουν "απ’ έξω" και αναπτύσσουν μια νοοτροπία του "γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται!" επηρεάζοντας δυστυχώς και άλλους – συνήθως αυτούς τους οποίου προμηθεύουν με κουτάβια των οποίων τα χαρτιά χάθηκαν κάπου στην πορεία ("είχε χαρτιά ο μπαμπάς, αλλά δεν ασχολήθηκα μωρέ, αλλά ξέρεις τι γίνεται!", "Η μαμά έχει χαρτιά, αλλά ο πατέρας ήρθε από κορυφαίο εκτροφείο της Αργεντινής λαθραία, μέσω Κούβας. Γι αυτό τον έβγαλα και ‘Τόνυ Μοντάνα’!" κ.ο.κ.).

Άποψή μου είναι πως το παραμύθι πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει! Προσωπικά θα κάνω μια πρόταση στο Δ.Σ. του Ομίλου να διοργανώσει ένα "Ανοιχτό Φόρουμ για ιδιοκτήτες Ντόγκο" κάποια Κυριακή. Αυτό το φόρουμ θα δώσει δυνατότητα και φωνή σε όλους όσους αγαπάνε – ή λένε πως αγαπάνε - την φυλή να εκφέρουν γνώμη και άποψη για το πώς μπορούν να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Ασχέτως απ' το αν έχουν σκύλο με χαρτιά ή όχι. Αν κι εκεί δεν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση.

Να τονίσω βεβαίως το αυτονόητο: πως τα παραπάνω δεν αποτελούν θέση του Ομίλου, αλλά προσωπική θέση δική μου!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ειναι τεραστιο ψεμα το οτι δεν μπορεσες να βρεις ουτε εναν εκτροφεα τοσο καιρο που εψαχνες.απλα ετσι ειχες μαθει τοσο καιρο να κανεις αγορες.

Nitro

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
57
0
Νεα Μακρη Αττικης
ειναι τεραστιο ψεμα το οτι δεν μπορεσες να βρεις ουτε εναν εκτροφεα τοσο καιρο που εψαχνες.απλα ετσι ειχες μαθει τοσο καιρο να κανεις αγορες.
Οταν πριν δυομιση μηνες ασχοληθηκα να βρω τοτε μου εδιναν και εβρισκα τηλεφωνα και διευθυνσεις που δεν υπηρχαν και απο οτι καταλαβα αλλαζαν συνεχως!

Οποτε μια δυο δεν ασχοληθηκα αλλο πια. Δεν εψαξα και πολυ γιατι καταλαβα (μπορει και λαθος μου) οτι δεν υπαρχει κατι οργανωμενο για Ντογκο.

Που ειναι αυτοι βρε παιδια? Αληθεια τωρα! Που?

Τελος παντων.
Εγινα ενοχλητικος απο οτι καταλαβα εδω! Ισως γιατι ειπα οτι ειχα καποτε πετ σοπ η ισως γιατι πηρα το κουταβη απο πετ σοπ.
Και αντι να δεχτω πληροφοριες απο εμπειρους ανθρωπους που νομιζα οτι θα βρω εδω και να ανταλλαξουμε αποψεις κατεληξα να απανταω σε ενα σωρο αλλες ερωτησεις που εχουν σχεση με πετιγκρι, απο που το πηρα, γιατι το πηρα απο εκει κλπ.
Με ειχαν προειδοποιησει να μην αναφερω οτι ειχα πετ σοπ αν μπω εδω και ιδιετερα απο που πηρα τον σκυλο (πετ σοπ) καποιοι αλλα εγω εχω μαθει να λεω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
εγω εχω μαθει να λεω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι.
...αυτό είναι μεγάλη κουβέντα για να την λες....δεν φαντάζομαι να πιστεύεις οτι το κάνεις κιόλας;:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709