Κατερινα εχεις δικιο. Παρολο που το οικοπεδο μας θελει πολλη δουλεια, και ολο και καποιος ειναι εξω, σιγουρα δεν ειναι οπως το καλοκαιρι. Πολλα απο αυτα που ειπατε δεν τα ειχα σκεφτει. Γενικα εχουμε συμπνοια αποψεων εκτος απο καποια που θεωρω υπερβολες. Οταν δεν ειχα παιδια, ημουν ολη μερα με τα σκυλια μου. Καμια φοραω γελαω οταν σκεφτομαι οτι καποτε αγοραζα το "σκυλια μας κι εμεις" και μετα "το παιδι μου κι εγω"!
Επισης οταν ειχα 2 σκυλια, νομιζω οτι ηταν καλυτερα γι'αυτα. Ολη μερα τα ακουγα να παιζουν. Ο Μικυς νιωθει μοναξια και το βλεπω. Ευχομαι να προσπαθησουμε ολη η οικογενεια να το αλλαξουμε. Ακομα ομως και σε φορουμ για παιδια δεν υπαρχει τοση αυστηροτητα και "επιθεση" οταν μια μαμα πει οτι δεν βλεπω πολυ τα παιδια μου λογω δουλειας, ή τα παιδια μου βλεπουν πιο πολυ τηλεοραση απ'οτι πρεπει ή δεν θηλασα τα παιδια μου γιατι με το αγελαδινο κοιμαται πιο πολυ και πολλα αλλα παραδειγματα. Δεν ηξερα οτι υπαρχει πρωτοκολλο ζωοφιλιας. Στο κατω κατω ειναι ενας διαδικτυακος χωρος οπου η αληθεια ειναι πολυ ευκολο να αποκρυβεται και αν σας αποκαλυπτοταν για πολλους απο τους συμφορουμιτες σας, θα σας εξεπληττε. Λιγη κατανοηση και ενσυναισθηση θα βοηθουσε πολυ αυτο το φορουμ. Το να κρινεις ειναι ευκολο. Το να μπεις στη θεση του αλλου ομως εξαιρετικα δυσκολο. Εγω και ο αντρας μου δινουμε εναν αγωνα και για τα παιδια μας, και για την επιχειρηση μας αλλα και για το σκυλι μας αν σκεφτειτε οτι οι δικοι του μενουν μαζι μας κι εχουμε γκρινια:αχ αυτο το σκυλι παλι τα εκανε στο γκαζον, παλι χαλασε τις ντοματες, παλι χαλασε τα μπεκακια του ποτισματος, τα παιδια τον χαιδευουν απαππαπα!, θα φερετε κουταβι???, αυτο σκυλι ειναι επικινδυνο!, ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!