Καλησπερα σας και απο εμενα!

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Να κανω και μια αλλη ερωτηση...στο λαιμο του απο κατω μου εχει κανει κατι σαν πλιγη αλλα δεν ξερω απο τι προηλθε...πιστεβω οτι ηταν απο το κολαρο..Η απο το κολαρο τον τσιμπουριον-σκνιπες-καλαζαρ ι απο το κολαρο που το εχς οταν το βγαζω βολτα..Αλλα ειχα αφησει 1 δαχτηλο κενο για να μιν του ειναι πολυ στενο...Τωρα τα εβγαλα και τα 2 το απογευματακι να του βαλω μπεταντην η δεν κανει?Ι προτινεται μου εσεις τι να του βαλω....Ευχαριστο!
μπορει να ειναι αλλεργικος στο κολλαρο για την σκνιπα πρπει να το δει γιατρος παντως το betadine κακο δεν κανει

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μπορει να ειναι κατι δερματικο οπως μηκυτες και εαν βαλεις betadine δε θα μπορει να παρει υλικο ο κτηνιατρος....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Να μην του βάλεις τίποτα μέχρι να το δει ο γιατρός - το συντομότερο δηλαδή -, αλλά να ξέρεις ότι το scalibor δεν πρέπει να είναι χαλαρό στον λαιμό του. Πρέπει να εφάπτεται με το δέρμα του, ώστε αυτό να μπορέσει να ποτίσει με το φάρμακο, για να κάνει σωστή δουλειά.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η πληγη είναι πιθανο να είναι από το κολαρο της βολτας αν ο σκυλος τραβαει πολύ στην βολτα (που φανταζομαι τραβαει). Τι κολαρο φοραει? Είναι σκληρο το δερμα γυρω από την πληγη? Μπορει να είναι και από το κολαρο για τα τσιμπουρια, ειδικα αν τον «τρωει» στον λαιμο και ξυνεται.
Τι κολαρο του φορας που κανει για τσιμπουρια και σκνιπες καλαζαρ?
Betadine για απολυμανση και αλοιφη Celestoderm/Garamycin βοηθαει πολύ.
Καλυτερα φυσικα να το δει πρωτα ο κτηνιατρος.

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Ενα μικρο κολαρο σκλιρου δερματος αλλα την πιανι φαγουρα παρα πολυ γιαυτο ιπε8εσα οτι μαλλον ειναι απο το κολαρο για τα τσιμπουρια-σκνιπες κτλπ ενα ασπρο ειναι κολαρο δεν θυμαμαι τιν ονομασια του :(

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ενα μικρο κολαρο σκλιρου δερματος αλλα την πιανι φαγουρα παρα πολυ γιαυτο ιπε8εσα οτι μαλλον ειναι απο το κολαρο για τα τσιμπουρια-σκνιπες κτλπ ενα ασπρο ειναι κολαρο δεν θυμαμαι τιν ονομασια του :(
Μαλλον εννοεις οτι φοραει το σκαλιμπορ για τις σκνιπες και α συναφη.
Και ο δικος μου δεν το αντεχε, ξυνοταν ολη την ωρα και ειχε κανει πληγη στο λαιμο του.
Μου ειχε δωσει ενα διαλυμα η κτηνιατρος και του επλενα την πληγη πρωι βραδυ.
Τωρα του βαζω ενα φυτικο της Bayern και ειναι οκ.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Φίλε Rotweiler καλως ήρθες
Συγχώρα μας που σε αποπήραμε λιγάκι αλλά καταλαβαίνεις τώρα... είσαι μεταξύ ανθρώπους που έχουν "τρελα" με σκυλιά :)
Πρέπει να γνωρίζεις ότι όσο και να ταίζεις ένα σκύλο, όσο και να το ποτίζεις, όσο και να παίζεις μαζί του...αφεντικό δεν θα σε δουν αν λείπεις συνέχεια. Κατα 90% αν απλά τα επισκέφτεσαι αυτά θα βρουν "αφεντικό" μεταξύ τους.
Επίσης λίγο άσχημο ακούγεται όταν βάζουμε θυλικό-αρσενικό μαζί χωρίς επιτήριση (εκτός αν είναι στειρωμένα).
Όσο για κάποιο post σου περι δυστηχίας σκυλων στην πόλη είμαι απόλυτος σε αυτό που θα πω. Δεν πα να έχεις στρέεεεματα οικοπέδου, ένα σκυλί που ζει σε διαμέρισμα 40τμ με καλό Αφεντικο θα είναι χίλες φορές πιο ευτυχισμένο.

ps Οσο για το σημάδι στο λαιμό μήπως το έχεις δεμένο και έχει ερεθιστεί?

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Παιδια 1000 συγνωμη που δεν σας απαντησα τωρα επεστρεψα σπιτη τρακαρα με το αμαξη και χτηπισε λιγο η γυναικα μου δοξα το θεο εμεις βγηκαμε ενταξη λιγο το γονατο χτηπισε η γυναικα μου και εμενα μ πεταχτηκανε τα τζαμια επανω μου τελος καλα ολα καλα...Valeria αυτο εχω το σκαλιμπορ και συνεχια ξυνοτανε το σκυλη αλλα πλεον του το εβγαλα και θα την παω στον γιατρο να δω τι θα μου πει...BiggBilly ποτε δεν την εχω δεσει και κανενα απο τα σκυλια μου γιατι δεν μου αρεσει να ειμουν στην θεση τους αρα δεν το επαθε απο αυτο...Τα λεμε σε λιγακι παιδια να παω να φαω κατι και να κανω κανα τσιγαρο γτ ακομα δεν εχω συνελθει...

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Περαστικά βρε συ.. Να προσέχετε με το αμάξι, όλοι ρε παιδιά!