Καλησπερα σας και απο εμενα!

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Φιλε μου darkpaladin μεχρι 10-11 μηνων θα ειμαι μαζη του ολη την ημερα καθε μερα μετα λογο δουλειας θα το βλεβω τριτη-πεμπτη και σαβατοκυριακα ολη την ημερα μεχρη και δευτερα πρωι πιστεβω οτι θα τα παω καλα με την κουταβιτσα μου..Οι μερες που θα λοιπο το πολυ θα ειναι 2 μερες δεν νομιζω να με ξεχαση η να αντιμετοπισω προβληματα για 2 μερες που 8α λοιπο...Και το ΓΠ που εχς ετσι το μεγαλωσα και ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα...Και ποτε δεν ειπα οτι ενα σκυλη φυλακας γινεται απο μονος του..Τα σκυλια καταλαβαινουν αν το αγαπαει το αφεντικο τους διοτη αυτος το ταιζει το ποτιζει το καθαριζει τον μπανιαρι τον παιζει-τρεχει μαζη του κτλπ.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν κατάλαβες καλά αγαπητέ μου φίλε. Ίσως να μην ξέρεις πολλά για τα σκυλιά και είναι κατανοητό πολύς κόσμος να μπερδεύει μερικά πράγματα. Όταν ένας σκύλος μένει σε εξωτερικό χωρο απο το σπίτι της αγγέλης του αυτόματα δεν αναγνωρίζει κανέναν απο εσάς σαν αρχηγό και είτε αυτός είτε άλλος σκύλος (που διαμένουν μαζί) θα γίνει ο αρχηγός. Εσύ θα είσαι στα μάτια του απλά ο άνθρωπος που του δίνεις τροφή, χάδια, αγάπη και τίπτοα άλλο, αν επιχειρήσεις να κάνεις κάτι που δεν θέλει (να του πάρεις το φαγητό, το κόκαλο, το παιχνίδι) θα δείς εύκολα να σου γρυλίσει, να σου γαυγίσει και ίσως και να δαγκώσει.

Διάβασε λίγο το παρακάτω λινκ που λέει πολλά πράγματα για σκυλιά κήπου, αυλής, κτήματος και ίσως καταλάβεις τι θέλουμε να σου πούμε

http://www.paw-rescue.org/PAW/PETTIPS/DogTip_BackyardDogs.php

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Για να καταλαβω φιλαρακη μου αρχηγος της αγελης για να εισαι εσυ πρεπει ο σκυλος να μενει μαζη σου και οχι σε εξωτερικο χωρο?

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Με συγχωρης αλλα δεν γνωριζω πολυ καλα αγγλικα αν θελεις απαντησε μου στην ερωτησει..Ευχαριστω!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
αν το ειχα στην αθηνα θα ηταν σκετη ταλαιοπωρια για το συγκεκριμενο σκυλη...
Αυτό που πραγματικά εννοείς, είναι ότι ταλαιπωρία θα ήταν για σένα, όχι για το σκυλί.
Γι'αυτό θα ήταν ευχαρίστηση!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ορίστε αγαπητέ, διάβασε παρακάτω και μάθε τι σου λέμε...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΛΗΣ, ΚΗΠΟΥ:

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ.
Σαν τους προγόνους λύκων τους, τα σκυλιά είναι πολύ κοινωνικά. Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά είναι κοινωνικότερα από τους ανθρώπους και πρέπει να είναι μέρος των ανθρώπινων οικογενειών. Όταν είστε κύριος ενός σκυλιού, γίνεστε η αγέλη του και θέλει να είναι με την αγέλη του. Ο καταναγκασμός ενός σκυλιού για να ζήσει έξω με ελάχιστη ή καμία ανθρώπινη συντροφικότητα είναι ένα από τα πιο ψυχολογικά καταστρεπτικά πράγματα που ένας ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων μπορεί να κάνει σε ένα σκυλί.

Τα ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΖΩΑ ΦΩΛΙΑΣ, δηλαδή επιθυμούν να έχουν μια ασφαλή, ήρεμη, και ασφαλή θέση για τον ύπνο, για να διασκεδάζουν και να περνούν το χρόνο τους, όπως το σπίτι σας. Το σκυλί σας έχει μια θαυμάσια δυνατότητα να μάθει και επομένως να είναι εκπαιδευμένο. Ένα σκυλί που κατοικεί περισσότερο στο σπίτι σας από ότι στην αυλή, κτήμα, κήπο είναι ένα πολύ ευτυχέστερο, ικανοποιημένο ζώο, λόγω της ασφάλειας της φωλιάς και της συντροφικότητάς σας.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΛΗΣ, ΚΗΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. [FONT=&quot]Εφόσων [/FONT]τα ένστικτα τουs λένε ότι δεν είναι καλο να αφεθούν μόνα ή απομονωμένα από την αγέλη τους, το σκυλί σας μπορεί να γίνει πολύ τονισμένο ή ανήσυχο. Ένα σκυλί εκθέτει την πίεση με το σκάψιμο, την αποφλοίωση, το ουρλιαχτό ή το κλαψούρισμα, το μάσημα, τη διαφυγή, και την έκθεση της υπερδραστηριότητας. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να γίνουν τόσο ενοχλητικά που οι γείτονές σας μπορούν να παραπονεθούν για την αποφλοίωση, το ουρλιαχτό, την καταστροφή ιδιοκτησίας, ή τη διαφυγή σκυλιών σας.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΛΗΣ, ΚΗΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ. Η εξέταση ενός σκυλιού κτήματος, αυλής, κήπου δεν αναπτύσσει έναν ισχυρό δεσμό προς την οικογένειά σας, είναι πιό δύσκολος να εκπαιδεύσει από ένα σκυλί που έχει την άδεια για να είναι στο σπίτι με την οικογένειά σας. Αυτό τον καθιστά επίσης λιγότερο απαντητικό στις εντολές.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΛΗΣ, ΚΗΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ. Δεδομένου ότι ένα σκυλί γίνεται φυσικά προστατευτικό όπου ζει (το έδαφος ή η τύρφη του), θα υπερασπίσει μόνο τη θέση που ζει. Εάν δεν έχει την άδεια ποτέ στο σπίτι, κατόπιν το σπίτι δεν θα γίνει μια θέση που προστατεύει. Οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν τα τιμαλφή τους μέσα στα σπίτια τους, έτσι γιατί να θέλει το σκυλί σας να προστατεύσει το εσωτερικό του σπιτιού σας; Εκτός αν για να ζήσει μέσα, το σκυλί σας δεν θα αναπτύξει εκείνη την αίσθηση του εδάφους. Δεν θα ηχήσει το συναγερμό όταν προσπαθεί να εισβάλει κάποιος στο σπίτι σας. Δεν είναι ασυνήθιστο να ακουστούν οι ιστορίες της ληστείας των οικογενειών που έχουντο σκυλί τους μόνιμα στο κτήμα, αυτλή, κήπο.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΛΗΣ, ΚΗΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑΣ. Τα σκυλιά κτήματος, αυλής, κήπου δίνονται συχνότερα για ευθανασία από τα σκυλιά σπιτιών επειδή δεν τα έβλεπε ποτέ κανείς σαν μέλος της οικογένειας του. Δυστυχώς, αυτός σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να τα ξεφορτωθούν κάποιοι. Τα σκυλιά κτήματος, αυλής, κήπου δεν έχουν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνικοποιημένα στους ανθρώπους και άλλα σκυλιά, και μπορούν να γίνουν τόσο έντρομα ή ακόμα και κακοήθης ότι μπορεί να πρέπει να είναι.

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
θα ηθελα να κανω και μια ερωτηση...Μια βασικη εκπαιδευση υπακοης ποσο περιπου κοστιζει?Υπαρχει περιπτοση αργοτερο ο σκυλος μας να ξεχαση αυτα που εμαθε?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
θα ηθελα να κανω και μια ερωτηση...Μια βασικη εκπαιδευση υπακοης ποσο περιπου κοστιζει?Υπαρχει περιπτοση αργοτερο ο σκυλος μας να ξεχαση αυτα που εμαθε?
Οποιαδήποτε εκπαίδευση και αν κάνεις θα σου είναι άχρηστη την στιγμή που τα σκυλιά δεν μένουν μαζί σου. Θα πετάξεις άδικα τα λευτά σου και τον χρόνο σου. Διάβασε τι σου έγραψα παραπάνω και θα καταλάβεις.

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Τα διαβασα αυτα που μου μεταφρασες αγαπητε φιλε και ομολογο πως δεν τα ηξερα...Απλα μου ειναι δυσκολο να τα εχω στην αθηνα λογο δουλειας και αν εμενα μονος μου σιγουρα θα το ειχα στην αθηνα την κουταβιτσα μου...Απλα επιδει ειναι λιγο δυσκολη αυτη η εποχη της ζωης μου επιδει προσπαθω να δημιουργηθο..Ανοιγο μαγαζι σε λιγους μηνες και εχω πολυ τρεξημο να κανω μετα απο λιγο καιρο που 8α μενω μονος μου θα μπωρο να το εχω σπιτη απλα αν εχω ολο το τρεξημο καθημερινως θα ειναι δυσκολα να εχω και το συγκεκριμενο σκυλη στην α8ηνα..Ελπιζω να με καταλαβαιτε...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Φίλε, δεν είπα ότι δεν σε καταλαβαίνω απλά σε ενημερώνω για τα πιθανών προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
ΤΕλπιζω να με καταλαβαιτε...
Σε καταλαβαίνουμε, αλλά κι εσύ θα πρέπει να καταλάβεις, πως εάν δεν ήσουν έτοιμος ν'αναλάβεις τις ευθύνες τριών ψυχών, δε θα έπρεπε να το κάνεις.
Αν ήταν παιδάκια, το ίδιο θα έκανες;

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Φιλε μου darkness το λυκοσκυλο δεν ειναι δηκο μου εγω 2 σκυλια εχω το πινσερακι το οπιο το εχω αθηνα μαζι μου και τωρα το rottweiler το οπιο το πηρα πρην μαθω οτι θα ανοιξω μαγαζη αν το ηξερα θα το επερνα αφου ανοιξω το μαγαζι

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Φίλη είμαι :)
Δε θέλω να σε πάρω από τα μούτρα, αλλά το ότι δεν είναι δικό σου το λυκόσκυλο, δε λέει κάτι βρε καλέ μου.
Το φροντίζεις, τι πάει να πει δικό μου ή του μπαμπά μου; Μίλησε και στον μπαμπά σου, να βρείτε μία λύση.
Δε στο λέμε για κακό, ούτε προσπαθούμε να σε κάνουμε να νιώσεις άσχημα.
Απλώς, προσπαθούμε να κάνουμε τα σκυλάκια σου να νιώσουν όμορφα.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Πάντος φίλε Ροτ εγώ ξέρω και άλλα μεγαλώσωμα σκυλιά που ζούνε με πινσερακια και κάνουν καταπληκτική παρέα. Πιστεύω ότι αν έπερνες το κουτάβι μαζί και μαζί και με λίγη καλή εκπαίδευση θα ζήσετε οι 3 σας πολύ καλά στο σπίτι σου (και θα γλυτώνεις και τις ώρες οδηγήματος, σκέψου το).

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Το καταννοω αυτο που μου λες darkpaladin μεχρι 10 μηνων που 8α μενω χαλκιδα θα ειμαι ολη την ημερα μαζι του μετα θα το αποχοριζομε για 2 μερες τιν εβδομαδα και αυτο επιδει θα ανοιξο το μαγαζι μετα μολης το ανοιξο θα φερω αθηνα και το ροτ...με το ροτ δεν εχω κανενα προβλημα δεν τσακονεται με το πινσερακι ισα ισα που παιζουν μαζι και περνανε καλα ευτιχος δηλ γτ οταν θα παρω και το ροτ αθηνα μιν εχουμε εκπληξεις :) Απλα κανεις μας δεν ξερει τι του ξημερωνει αυριο και εγω αυτο επαθα αλλα θα κανω τα παντα για τα σκυλια μου γιατη τα λατρεβω...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αν όμως το Ροτ μάθει να μένει έξω στην Χαλκίδα τους 10 μήνες και μετά το φέρεις στην αθήνα σε διαμέρισμα να ξέρεις ότι στην αρχή θα έχεις αρκετά προβλήματα. Μήπως να κανόνιζες το Ροτ να το είχατε και στην Χαλκίδα μέσα στο σπίτι?

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Μεχρι να παει 10 με 11 μηνων θα ειμαι καθε μερα μαζι του διοτη θα μενω χαλκιδα μετα για λιγους μηνες μεχρι να ανιξη το μαγαζι 8α ειναι μονο του μετα θα το παρω αθηνα που θα μενω και μονιμα αθηνα...Απλα θελω να ρωτησο και κατι αλλο δεν θα ειναι το ιδιο πραγμα?Τι να το αφησο πλ.χ χαλκιδα ι να το παρω σπιτι μου στην αθηνα?Το λεω αυτο γτ αν δουλεβω πως θα το εχω μαζι μου?το μονο ευτιχημα ειναι οτι το μαγαζι μου που θα ανοιξο ειναι κατο απο το σπιτη μου που μπωρο να αναιβενω ανα πασα ωρα και στιγμη...Απο της 6 και μετα θα μπωρο να ειμαι μαζη του ολη την αλλη μερα οπου θα κλινη το μαγαζι..Απλα ρωταο δεν ειναι περιπου το ιδιο τι να μενει χαλκιδα το σκυλη και τι αθηνα στο σπιτι μου?

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Να κανω και μια αλλη ερωτηση...στο λαιμο του απο κατω μου εχει κανει κατι σαν πλιγη αλλα δεν ξερω απο τι προηλθε...πιστεβω οτι ηταν απο το κολαρο..Η απο το κολαρο τον τσιμπουριον-σκνιπες-καλαζαρ ι απο το κολαρο που το εχς οταν το βγαζω βολτα..Αλλα ειχα αφησει 1 δαχτηλο κενο για να μιν του ειναι πολυ στενο...Τωρα τα εβγαλα και τα 2 το απογευματακι να του βαλω μπεταντην η δεν κανει?Ι προτινεται μου εσεις τι να του βαλω....Ευχαριστο!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καμία σχέση. Χίλιες φορές καλύτερα να μείνει στο σπίτι απο πάνω σου παρα στην Χαλκίδα. Διότι μέσα στο σπίτι θα δεθεί καλύτερα μαζί σου, θα μάθει τα όρια και κανόνες που θα του θέσεις και θα μπορεί να εκπαιδευτει πολύ καλύετρα. Άσε ότι ανα πάσα στιγμή πετάγεσε ένα τσουπ πάνω και τον βλέπει όποτε θες, όχι 1-2 ώρες ταξίδι με το αμάξι. χε χε χε