Καλησπερα σας και απο εμενα!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παιδια ηρεμια.Ο Νικος τωρα μπηκε και του φαινονται υπερβολικα αυτα που του λεμε.Δεν μπορουν ολοι να συνειδητοποιησουν οτι ο σκυλος θελει ανθρωπινη παρεα.Σιγα-σιγα τα εξηγουμε.Πιστευω οτι αγαπαει τα σκυλια του,αλλα τη δικη μας προσεγγιση στο θεμα,τωρα την πρωτοαντιμετωπιζει.

Νικο,εχω γερμανικο μολοσσο μεσα σε διαμερισμα.Βγαινει 3-4 φορες την ημερα βολτα και στο σπιτι δεν κανει την παραμικρη ζημια.Σου φαινονται περιεργα αυτα που λεμε,αλλα ετσι ειναι.Προφανως δεν το εχεις ζησει για να καταλαβεις τι χανεις.Τρελοι και αργοσχολοι νομιζεις οτι ειμαστε εμεις που τα εχουμε στα σπιτια μας;;)

Γιατι δεν κανεις στειρωση στα σκυλια σου;Θες κουταβια;Τι κουταβια θα ειναι αυτα;Και αν καταλαθος βγουν απο την αυλη και ζευγαρωσουν με αλλα σκυλια;Τι θα κανεις;

Σκεψου αυτα που σου λεμε.Ειναι πολυ σημαντικα θεματα και αυτα και οχι μονο η τροφη...

Παντως η royal θεωρειται μετρια τροφη.Εχουμε πολλαααα θεματα για διατροφη και μαρκες τροφων.Ψαξτα,μη τα αναλυουμε εδω.

Last edited:

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
δυστυχως καποια σκυλια ειναι καταδικασμενα.....
Ρε φιλε μας δουλεβεις?Και πιος εισαι που κρινεις αν τα σκυλια μου δεν περνανε καλα μαζι μου?Ουτε τα κακοπιοο ουτε τπτ ισα ισα που τα αγαπαω και οσο μπωρο ασχολουμε μαζι τους αν εσυ δεν εχεις αλλα ενδιαφεροντα στην ζωη σου καλα κανεις και ασχολισε 24 ωρες το 24ωρο αλλα εγω εχω και παρα πολλες δουλειες να κανω το οτι τα βλεπω 4-5 φορες τιν εβδομαδα δηλ λοιπο 2 μερες τιν εβδομαδα δεν εχει να λεει κατι

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Φιλαρακη μου σκυλακο δεν μπωρο να ειμαι επανω στον σκυλο ολο το 24ωρο και να τον εχω μεσα στο σπιτη και να τρεχω α μην κανει αυτη τη ζημια α μη κανει το ενα και να τρεχω απο πισω του λογο δουλειας γιαυτο και τα εχω στο εξοχηκο μου μετα την δουλεια φευγο και παω και ηρεμο και αραζω και παιζω με τα σκυλια μου δεν νομιζω να μιλαω παραλογα...2ον το σπιτη εχει μαντρα 1μιση μετρο μαντρα και μισο μετρο καγκελα γυρο γυρο αρα ειναι αδυνατον να φυγουν ξερω τι κανω και δεν ειμαι ανευ8ινως απο ολα οσα ειπα πιστεβω οτι κανεις δεν με συμπα8ισε μεσα σε αυτο το forum και χωρης να ξερω το γιατη...Δηλ οπιος δεν εχει το σκυλη του μεσα στο σπιτη δεν τα αγαπαει κιολας και δεν του φερετε σωστα?Ημαρτον δηλαδη αν νομιζεται οτι ι αγαπη ειναι να τον εχω μονο μεσα στο σπιτη στην ζεστη κανεται μεγαλο λα8ος αυτα απο εμενα!

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Φιλε μου σκυλακο δεν τα εχω μαζι τα σκυλια οσοστε να μπορουν να ζευγαροσουν δεν ειμαι πια τοσο χαζος...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
απο ολα οσα ειπα πιστεβω οτι κανεις δεν με συμπα8ισε μεσα σε αυτο το forum και χωρης να ξερω το γιατη...Δηλ οπιος δεν εχει το σκυλη του μεσα στο σπιτη δεν τα αγαπαει κιολας και δεν του φερετε σωστα?Ημαρτον δηλαδη αν νομιζεται οτι ι αγαπη ειναι να τον εχω μονο μεσα στο σπιτη στην ζεστη κανεται μεγαλο λα8ος αυτα απο εμενα!
Κοιτα...το θεμα εδω δεν ειναι αν θα σε συμπαθησουμε ή οχι...απλα σου λεμε τι θεωρουμε πιο σωστο να γινει οσον αφορα τα σκυλια σου. Καποιοι απο εμας εκφραζομαστε λιγο πιο αποτομα απο οσο θα επρεπε αλλοι πιο ηρεμα...

Δεν ειπαμε οτι δεν αγαπας τα σκυλια σου ουτε οτι τα κακοποιεις, αλλα οι περισσοτεροι μεσα σε αυτο το φορουμ πιστευουμε οτι ενας σκυλος ειναι ευτυχισμενος μονο οταν ειναι με τον ιδιοκτητη του, και σε τσαντιρι να μενεις ο σκυλος θα προτιμαει να μενει μαζι σου παρα σε ενα τεραστιο κτημα μονος του.

Μην τα παιρνεις προσωπικα οσα σου λεμε...Κατσε και σκεψου τις αναγκες ενος σκυλου, ποσο μαλλον τριων που εχεις εσυ, και συλλογισου αν πραγματικα κανεις ολα οσα πρεπει και οσα μπορεις για αυτα τα τρια ζωντανα.

Φιλικα, Πέρσα.

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Φιλε μου προμι8εα το ευτιχημα ειναι οτι το μαγαζη ειναι δικο μου και δεν 8α εχς ενοικια γιατη στιν περιοχη που μενω τα ενοικια ξεκινανε απο 3.000 ευρω και πανω...Επισης 8α ειναι οικογενοιακη εποιχηρηση και τα εξοδα δεν 8α ειναι τοσα πολλα ελπιζω να μου πανε ολα καλα πανω σε αυτο το 8εμα...Τωρα το νοικιαζουμε σε ειδια δουλεια και βγαζι 900 ευρω κα8αρα την ημερα ειναι παρα πολλα τα λευτα αλλα ειναι ενα μαγαζι πολυ καλο 2009 κατασκεβης γωνιακο και πολυ μεγαλο και σκεψου οτι αυτος εχει ενοικιο 4.000 ευρω και 2 υπαλιλους...Εχω πολλες ελπιδες τωρα 8α δειξει στην πορεια :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Νικο,δε νομιζω απο αυτα που εγραψα να εδειξα αντιπαθεια.Απλα ποροσπαθω να σου δειξω και μια αλλη πλευρα.Απο οτι σου γραφω και σε προηγουμενο ποστ μου, δεν κανει ζημια στο σπιτι(μαλλον διαβασες βιαστικα).Δεν ειπαμε οτι δεν τα αγαπας.Γιατι εκνευριστηκες ετσι;Δεν σε γνωριζουμε,δεν εχουμε τιποτα προσωπικο μαζι σου και αυτα που λεμε τα λεμε για το καλο των σκυλιων σου.Ουτε ειπα οτι εισαι χαζος!Εκανα ερωτησεις,γιατι ουτε στο εξοχικο σου εχω ερθει,ουτε ανεφερες κατι γι αυτο.

Αν θες,λαβε υποψην οτι σου λεμε.Επιλογη σου...

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Σκυλακο δεν το ειπα για εσενα ισα ισα που ετσι οπως μηλας σε καταλαβαινω απολητα μαζη σου μπωρο και συνενοουμε οι αλλοι με αποποιραν απο την αρχη και οχι εσυ...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν σε εχουν αποπαρει...Απλα ειμαστε λιγο εντασιαρικα παιδια...Εμενα να δεις χωσιμο που μου εκαναν στην αρχη.Ολα οσα ομως μου ειπαν,βγηκαν στην πορεια.Συνεχισε να ρωτας και να μιλας και μην πτοεισαι!:DΣε καλο θα σου βγει!

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Παντα μα παντα 8α ρωταμε στην ζωη μας και παντα 8α μα8αινουμε και νεα πραγματα γιαυτο μπηκα στο forum σας για να εχουμε μια επιοκινωνια και να ληνουμε της αποριες μας...Σκυλακο δες σε παρακαλω το μυνημα που σου εστηλα

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
καλησπερα κ απο μενα ! εχω κ εγω 4 σκυλια και ειναι οι μεγαλες μου αγαπες.προσφατα πηρα ενα γερμανικο ποιμενικο κουκλο,στην αρχη και για 4 μηνες του επαιρνα την ακανα μετα την νουτρα ναγγετς και οπωσδηποτε 2 φορες την εβδομαδα αυγο λιγο βρασμενο με τα τσοφλια για ασβεστιο εαν του δινεις καλη τροφη δεν χρειαζεται συμπληρωματα γιατι απο το πολυ ασβεστιο κ βιταμινεσ να παθουν τα νεφρα του

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
οταν 3 σκυλια ειναι σε κοινο χορο παρεα δεν νοιωθουν μοναξια ουτε εχουν αναγκη το αφεντικο τους γιατι πολυ απλα ειναι στην φυση τους

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εμένα θα με προβλημάτιζε αυτό:

οταν 3 σκυλια ειναι σε κοινο χορο παρεα δεν νοιωθουν μοναξια ουτε εχουν αναγκη το αφεντικο τους γιατι πολυ απλα ειναι στην φυση τους​
...αν ήμουν το αφεντικό τους.

Last edited by a moderator:

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Οταν το αφεντικο τους λιπει 2 φορες την εβδομαδα δεν νομιζω να υπαρχει καπιο προβλημα η παρεα των αλλον 2 σκυλιον θα τους παρεχει την παρεα και την συντροφια μιας και λιπει αυτες της 2 μερες το αφεντηκο τους...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εννοείς δηλαδή, πως ότι του παρέχει/προσφέρει η συναναστροφή με τον ιδιοκτήτη, είναι το ίδιο με αυτά που θα "πάρει" από την παρέα με τα άλλα. Και με τα ίδια μελλοντικά οφέλη.

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Οχι φυσηκα...Αλλα απο το τπτ καλη ειναι και ι παρεα/συντροφια απο τα αλλα 2 σκυλακια...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Φίλε Rotweiler,
Αυτή τη στιγμή έχεις στην κατοχή σου 2 σκυλιά απο δυνατές ράτσες σκυλιών τα οποία αφήνοντάς τα σε εξωτερικό χώρο να ζούνε σημαίνει αυτόματα ότι ΠΟΤΕ δεν θα μάθουν κανώνες & όρια στην ζωή, επίσης ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσεις να εδρεωθείς σαν αρχηγός της αγγέλης. Άρα μετά απο μήνες ή χρόνια αν αποκτησεις θέματα συμπεριφοράς απο τα σκυλιά αυτά μην το αναρωτηθείς γιατί συνέβει αυτό? Δεν στο λέω για να σε τρομοκρατήσο ή να σου υποβάλω κάποια πίεση απλά σου επισημάνω την πραγματικότητα, είτε θες να την πιστέψεις είτε όχι.

Επίτρεψε μου να σου παραθέσω μερικά λόγια για τα Rottweiler που ίσως να μην γνωρίζεις

As with any breed, potentially dangerous behavior in Rottweilers usually results from irresponsible ownership, abuse, neglect, or lack of socialization and training. Obedience training and socialization is a must.

Το να πάρει κάποιος ένα Rottweiler για φύλακα δεν συμαίνει ότι απλά το πήραμε, το βάλαμε σε μία φάρμα/κτήμα και τσουπ δια μαγείας γίνετε το σκυλί που ναι μεν μας λατρεύει, μας φιλάει αλλά και είναι επιθετικό σε άλλους για να προστατεύσει το σπίτι μας. Όλα αυτά θέλουν εκπαίδευση, θέλουν χρόνο και θέλουν τα σκυλιά να βρίσκονται αρκετό χρονο κάθε μέρα με το αφεντικό τους.

Μπορεί να μην καταφέρουμε να σου αλλάξουμε την γνώμη στο να παρεις το κουτάβι στο σπίτι αλλά μην εξεπλαγείς στο μέλλον όταν κάτι κακό συμβεί.

Last edited: