Καλησπερα σας και απο εμενα!

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Καλησπερα σας με λενε Νικο και εχς 3 σκυλακια..Το 1 ειναι ενα πινσερακι 1 γερμανοικο ποιμενικο και μολης απεκτησα και ενα ροτβαιλερ θηλικο το οποιο μοθ εχει κλεψει την καρδια και ασχολουμε πολλες ωρες μαζη της...θα ηθελα να μου προτεινετε μια καλη τροφη για αναπτηξη...θελω να την κανω κτηνακι:) μου ειπαν για τιν royal cannin και για μια αλοιφι Nutrical...Εσεις εχεται να μου προτεινεται κατι διαφορετικο και καλητερο?θα ηθελα παρακαλω να μου απαντηση καπιος ο οπιος γνωριζει καλα αυτη τη ρατσα...Σας ευχαρηστο πολυ!Χαρηκα που βρηκα αυτο το Forum να ανταλαζουμε αποψεις και φωτο μας με βαση της αγαπες μας :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπερα Νικο και καλως ηρθες.Πως και εχεις 3 σκυλια;Ολα δικα σου ή της οικογενειας;Τα πανε καλα μεταξύ τους;Πες μας λιγα ακομα πραγματακια.:)

Φροντισε τη μικρη σου να ειναι υγιης και οχι κτηνακι.Συνηθως τα κτηνακια βγαζουν και προβληματακια.Η αλοιφη αυτη τι ακριβως ειναι;:confused:

Παντως για πιο συγκεκριμενες συζητησεις περι διατροφης,μπες στα θεματα της διατροφης και αν θες περισσοτερα για τη ρατσα σου,μπες στο γκρουπ των ροτβαιλερ.Ψαξε λιγο στο φορουμ,εχει ολα οσα ζητας.;)

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Καλως σας βρηκα φιλαρακι μου...Τα σκυλια τα δικα μου ειναι το πινσερακι και το ροτβαιλερ το γερμανικο ποιμενοικο ειναι του πατερα μου αλλα εγω ασχολουμε περισσοτερο με το λυκοσκυλο λογο οτι ο πατερας μου εχει παραπανω δουλειες απο εμενα...Τα σκυλια τα εχω στην χαλκιδα στο εξοχικο μου ειναι 2 στρεματα και εχει παρα πολυ χωρο να τρεχουν να παιζουν... εγω μενω αθηνα και ανεβαινω 5 φορες την εβδομαδα για να τα ταιζω και να ασχολουμε μαζι τους...Εχω μαι τρελα με τα σκυλια και τα αγαπω πολυ...Ειχα 4 σκυλια συνολικα την μητερα του λυκοσκυλου που εχω τωρα αλλα δυστιχος φτιαχναμε το σπιτη εδω στην χαλκιδα και 1 μερα δεν ανεβηκαμε χαλκιδα και οι εργατες ξεχασαν την πορτα ανοιχτη και μας εφυγε στεναχωρηθηκαμε παρα πολυ γιατη την ειχαμε απο 40 ημερων και ηταν 10 χρωνον οταν εφυγε :( ι αλοιφη nutrical ειναι βιταμινες ασβεστιο ηχνοστιχια!Μεταξη τους τα πανε παρα πολυ καλα αλλα περισσοτερο με το πινσερακι ολη την ημερα παιζουν μαζι ειναι ι μονη εποχη το καλοκαιρη που ευχαρηστιεμαι γτ ειμαι κοντα στουσ 4 μηνες μονημα χαλκιδα και ασχολουμε κα8ημερινος με τα σκυλακια μου :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μ...Δε φοβαστε μη τους ριξουν φολα,ετσι μονα τους που ειναι;:( Η' ακομα και να ξανασυμβει αυτο που συνεβη στη γιαγιουλα.Καποιος εξυπνος να ανοιξει την πορτα και να φυγουν,οχι κατα λαθος αυτη την φορα.:eek:

Το ροτβαιλερ ποσο ειναι ηλικιακα;Δεν μπορειτε να το παρετε σπιτι;;)

Οταν η τροφη ειναι καλη,μη δινεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω.Μονο κακο του κανεις.Μην ακους πετσοπαδες και συγγενεις που σου λενε οτι ξερουν αυτοι.Η τροφη εχει οτι χρειαζεται.Μονο αν ο κτηνιατρος μετα απο εξετασεις σου πει οτι χρειαζεται κατι το κουταβι,μονο τοτε δινεις επιπλεον.

Ψαξε λιγο στα θεματα.Το εχουμε αναλυσει πολλες φορες.Τα προσθετα κανουν κακο τελικα.

Θα σε βοηθησουν και οι πιο παλιοι να σου βρουν τις συγκεκριμενες σελιδες,αλλα ξεκινα διαβσαμα απο τωρα.:p

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλώς ήρθες!
Κρίμα την σκυλίτσα... δεν την είχατε chip -άρει; Δεν τη βρήκε κανείς ε;
Ελπίζω να μην σας "ξανατύχει"!

Έχω ένα φίλο, που δίνει στη σκυλίτσα του (american staffordshire terrier) μέρα παρά μέρα nutrical.
Ενώ, την ταΐζει Acana, που είναι μία καλή τροφή.
Κι όντως το σκυλί έχει φουσκώσει πολύ, σε αχρείαστο βαθμό (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Παράλληλα, την αφήνει να τρέχει πάρα πολύ καθημερινώς για να γυμνάζεται.
Ό,τι και να κάνεις πάντως η γνώμη ενός καλού κτηνιάτρου είναι απαραίτητη!

Καλή συμβίωση να έχετε εσύ κι η σκυλοπαρέα σου!

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Εκει που ειναι το σπιτη δεν παταει κανεις και οι εργασιες εχουν τελιοσει γιαυτο και τωρα πιρα το ροτβαιλερ...το ροτβαιλερ ειναι 2μιση μηνων γιαυτο και ρωτησα μια καλη τροφη για τη συγκεκριμενη φυλη...προσπαθησα να βρω κατι σχετικο για τιν τροφη για ροτβαιλερ αλλα δεν τα καταφερα ισως φτεει και η ωρα αν μπορεσει καπιος κατοχος ροτβαιλερ ας με διαφοτισει :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλως ήρθες και απο εμένα φίλε Rottweiler. Όπως ρωτήσανε και τα παραπάνω μέλη, γιατί το νέο σου κουταβάκι δεν το κρατάς στο σπίτι σου και το έχεις στο κτήμα? Θεωρείς ότι αυτό είναι καλύτερο για το σκυλί? Δεν θα ταν καλύτερα το κουταβάκι να είναι μαζί σου τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο της ζωής του για να σε μάθει και να το μάθεις?

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Στην αθηνα ειναι πολυ δυσκολο εκει που μενω να το εχω μαζι μου αν και θα το ηθελα παρα μα παρα πολυ...Καθημερινος θα ειμαι μαζι του μεχρι 10 μηνων επιδει θα μενω χαλκιδα αλλα μετα λογο δουλειας επιδει ανοιγο μαγαζι δικο μου κατα τον ιανουαριο δεν θα μπορο να ειμαι μαζι του παρα μονο 4 φορες την εβδομαδα και το θελω να ειναι και φυλακας μαζι με το λυκοσκυλο...Πιστεβω μεχρι να παει 10 μηνων θα εχουμε αποκτιση πολυ καλες σχεσεις ηδη απο τωρα τα παμε πολυ καλα μεταξη μας αρχιζει και μαθαινει σιγα σιγα το κατω το μεινε το ελα το μεσα δηλ να μπενει μεσα στο σπιτακι του για να το καθαριζω κτλπ...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Γιατί είναι δύσκολο να είναι μαζί σου στην αθήνα? Συγχώρα με αλλά δεν καταλαβαίνω ποτέ όταν κάποιος/α πέρνει ένα σκυλί μόνο και μόνο για να το παρατήσει μετά σε ένα κτήμα. Νομίζεις ότι το σκυλί θα είναι ευτηχισμένο χωρίς εσένα? Ότι θα σε βλέπει σαν αφεντικό του αν τον βλέπεις μόνο 4 φορές την εβδομάδα? :(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες.
Εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο το πινσερακι. Μενει κι αυτο στο κτημα μαζι με τα άλλα σκυλια?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπαρχει λογος γι αυτό, πέρα απο τα προσωπικά συναισθηματα για την φυλη.
Είναι πολύ ευαισθητα, ειδικα στο κρυο και είναι ιδιαιτερα ανθρωποκεντρικα. Πρεπει να ζουνε μεσα στο σπιτι, μαζι μας και με θερμανση τον χειμωνα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Υπαρχει λογος γι αυτό, πέρα απο τα προσωπικά συναισθηματα για την φυλη.
Είναι πολύ ευαισθητα, ειδικα στο κρυο και είναι ιδιαιτερα ανθρωποκεντρικα. Πρεπει να ζουνε μεσα στο σπιτι, μαζι μας και με θερμανση τον χειμωνα.
Ελπίζω να πάρεις απάντηση, αλλά φοβάμαι (και απεύχομαι) ότι είναι ...μαντρόσκυλο

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Εκτος οτι και εγω πιο πολυ για το πινσερακι θα ηθελα να μαθω, εχω επισης μερικες ακομα αποριες...Αφου εσυ θα τα βλεπεις τα σκυλια μονο 4 φορες την εβδομαδα, τις υπολοιπες 3 μερες ποιος θα τα τα'ι'ζει?Ποιος θα τους βαζει καθαρο νερο?Ποιος θα ειναι εκει αν τους συμβει κατι αναπαντεχο?

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Λοιπον το πινσερακι το περνω στην αθηνα και μενει μαζι μου για τα αλλα 2 τουσ βαζω νερο και φαι για 3 μερες και ετσι δεν προλαβαινει να αδιαζει το νερο και το φαγητο τους ουτες ι αλλος ανεβενω μερα παρα μερα... και αν χρηαστη κατι ο γειτονας μας ειναι διπλα ακριβος....

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
Και γτ ειναι δυσκολο να μενει στιν α8ηνα?γτ δεν γινεται ενα τετοιο μεγαλοσομο σκυλι να το εχω μεσα στο σπιτι και ι βεραντα ειναι παρα πολυ μικρη ελπιζω να σας ελισα καπιοες αποριες...αν το ειχα στην αθηνα θα ηταν σκετη ταλαιοπωρια για το συγκεκριμενο σκυλη...