Κοίτα δεν με πειράζει να σκοτώνει ποντικια. Γάτα είναι δουλειά της είναι. Όπως πχ του σκύλου να φυλάει τον χώρο του. Έτσι το βλέπω. Όπως έχω και εγώ την δουλειά μου. Έχω ένα σκύλο που μαδάει σαν τρελός και είναι τρομερά γρουσουζης. Τις προάλλες βράδυ σε γκαζόν δεν πήρα χαμπάρι ότι υπήρχαν υγρά περιττώματα και ο έξυπνος πήγε και κυλιστηκε πάνω τους.... οπότε το να σκοτώνει η γάτα ποντίκια δεν με ενοχλεί. Επίσης το υπνοδωματιο θα είναι χώρος που δεν θα μπαίνει η γατα
Δουλεια της γάτας είναι να σκοτώνει ποντίκια? Που υπάρχει αυτο τεκμηριωμένο? Ποντίκια σκοτώνουν για να τρέφονται τα φίδια ή τα γερακια, τα οποια κανουμε οτι μπορουμε να τα εξαφανισουμε δυστυχως.
Μεγαλωσα με ένα σκυλο που σκοτωνε ποντικια συνεχεια. Λες να ηταν δουλεια του?
Δουλεια του σκυλου ειναι να φυλαει το χωρο του? Ποιανου σκυλου? Του δικου σου? Του δικού μου? Της κας Καιτης που έχει ενα μπισον φριζε?
Τα εχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου λιγακι... η γατα ειναι κατοικιδιο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Ενα τεριε θα εξοντωσει οτι ποντικι υπαρχει στον περιγυρο του εαν ζει στην εξοχη... χωρις να ειναι γατα αλλά σκυλος!
Επίσης ο σκύλος σιχαινεται τις γάτες οπότε για αρχή προσπαθούμε να συμφιλιωσουμε τα ζωντανά μεταξύ τους. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα υπάρχει καν θέμα να μπαίνει η γάτα μέσα καθόλου δυστυχως
Θα σε εκπληξω πάλι αλλα υπάρχουν σκυλοι που σιχαινονται τις γατες αλλα λατρευουν τις γατες ΤΟΥΣ! Δε νομιζω οτι σιχαινεται το γατακι αυτο παντως γιατι εσυ εγραψες οτι νομιζετε οτι το εχει συνηθισει και οτι το εγλυψε.